Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Plakietki

SebuśPL

Plakietki  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Teraz bez plakietek wygl?da ?adnie (estetycznie)

• Tak
      39
    • Nie
      44
    • Nie mam zdania
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł fajny ale to jest modyfikacja a wiecie jak to jest by na forum dodali coś nowego ...

Co do tych konkursów to muszą być plakietki bo innej nagrody niema ;P

No to na razie zostawić tak, jak było. I opracować możliwość ukrycia nagród. I tyle. ;)

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po cholere te rangi konkursowe w ogóle.

To jest forum, a nie ...

O kurde, trafił się ktoś na forum o podobnych poglądach. imo połowę tych rang/plakietek/konkursów powinno się wyjebać albo przynajmniej je jakoś weryfikować.

76561198001815076.png
Opublikowano

Idiotyczną macie argumentacje... "Tępić szpanerów, "to tylko dla szpanu" itd...

Tak, to jest do szpanu i jedni tym szpanować lubią, jedni nie, mnóstwo osób lubi więc przez wzgląd na nie nie powinno się usuwać :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zostawić plakietki rang funkcyjnych typu MCT, MMT, Mentor. Dobrze widzieć, kto czym się zajmuje. A z pozostałymi jak wolicie.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Idiotyczną macie argumentacje... "Tępić szpanerów, "to tylko dla szpanu" itd...

Tak, to jest do szpanu i jedni tym szpanować lubią, jedni nie, mnóstwo osób lubi więc przez wzgląd na nie nie powinno się usuwać :)

Tak piszesz bo masz tego nawalone jak na choince

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ale co Ci to przeszkadza? :) Może on to lubi i jemu się to podoba. No dajcie spokój. Skoro zapracował sobie na te plakietki to dlaczego ma je chować?

Opublikowano

Ale co Ci to przeszkadza? :) Może on to lubi i jemu się to podoba. No dajcie spokój. Skoro zapracował sobie na te plakietki to dlaczego ma je chować?

Nie rozumiem twojego spamu w tym temacie jest ankieta to po co głupio dyskutować?

Jednym sie podoba drugim nie demokracja prosta sprawa.

Znajdzie się trzech głupich co opierając się na fakty z dupy będzie broniło coś w uparte

Koniec zbędnej dyskusji i wciskania swoich teorii.

JEST ANKIETA

Opublikowano

Zapracowal na przywileje plakietek, ale nie kazdego obchodzi kto jaka ma plakietke.

Zapracował, więc może się nimi 'chwalić'.

Nie rozumiem twojego spamu w tym temacie jest ankieta to po co głupio dyskutować?

Jednym sie podoba drugim nie demokracja prosta sprawa.

Znajdzie się trzech głupich co opierając się na fakty z dupy będzie broniło coś w uparte

Koniec zbędnej dyskusji i wciskania swoich teorii.

JEST ANKIETA

Okej, koniec. Ale Ty sam 'opierasz się na faktach z d' i bronisz ślepo tego, żeby nie było plakietek. :) Trzeba dojść do kompromisu i tyle.

Opublikowano

Okej, koniec. Ale Ty sam 'opierasz się na faktach z d' i bronisz ślepo tego, żeby nie było plakietek. :) Trzeba dojść do kompromisu i tyle.

Ja zrobiłem temat bo mi się podoba bez i zrobiłem ankiete jak widzisz większości popiera moje zdanie.

Oddaj głos w ankiecie i możesz wyjść z tematu ;)

Opublikowano

Miyoshi. ma racje jak robić to już tak niech ci co chcą sobie mogą mieć pokazywanie plakietek a ci co nie chcą może im się plakietek nie pokazywać ...

Ja zrobiłem temat bo mi się podoba bez i zrobiłem ankiete jak widzisz większości popiera moje zdanie.

Oddaj głos w ankiecie i możesz wyjść z tematu ;)

A pan widzę nie umie przyjąć zdania innych

Opublikowano

Piszę tak bo się jaram pikselami, tak. Niestety istnienie takich osób jak ja też trzeba uwzględnić, sorry bro.

Ludzie zapracowali na te plakietki? Jeśli tak, to zasłużyli też na możliwość ich prezencji w dowolny sposób.

Opublikowano

Piszę tak bo się jaram pikselami, tak. Niestety istnienie takich osób jak ja też trzeba uwzględnić, sorry bro.

Ludzie zapracowali na te plakietki? Jeśli tak, to zasłużyli też na możliwość ich prezencji w dowolny sposób.

To przypierdol se na czoło "mam plakietki na empece" już tak pierdolicie głupoty że czytać się nie chce

Ludzie ale działacie mi na uzębienie

Było 21 do 16 a przez wasz spam i wciskanie ludziom że to ładne i potrzebne 21 20 wypad z tematu

Opublikowano

I przez te twoje napracowanie moje oczy maja ciepiec?

W ogole jak mozna sie chwalic plakietkami czy czymkolwiek w internecie? Tu mozesz byc koksem, ale nasyepnego dnia rano znowu cie beda gnebic w rl (to nie jest bezpsrednio do cb)

Penis ci od tych plakietek urosnie

1361453243-U739101.png

Opublikowano

To przypierdol se na czoło "mam plakietki na empece" już tak pierdolicie głupoty że czytać się nie chce

Było 21 do 16 a przez wasz spam i wciskanie ludziom że to ładne i potrzebne 21 20 wypad z tematu

Ogarnij..., a Ty wciskasz ludziom, że to brzydkie i ma zniknąć. Więc też nie jesteś w porządku. KOMPROMIS.

Opublikowano

TxdA6.png

Ziom, po coś chyba brałem udział w tych konkursach, nie? Po to żeby tym szpanować bo do tego to służy :)

Life is brutal, przyzwyczaj się, że ludzie mają różne zdania :D

I przez te twoje nalracowanie moje oczy maja ciepiec?

W ogole jak mozna sie chwalic plakietkami czy czymkolwiek w internecie?

Penis ci od tego urosnie?

Nie, ale mi się to podoba. Obaj mamy ustawione awatary, to też pewien sposób uzewnętrzniania i prezentacji siebie. Robimy to na każdym kroku więc w czym problem?

Opublikowano

Chcesz szpanowac kosztem innch? Nie kazdemu o sie moze podobac (plakietki)

I co takie osoby maja albo sie z tyk pogodzic apbo wypierdalac, tak?

Sorry za ort pisze na smartfonie

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ogarnij..., a Ty wciskasz ludziom, że to brzydkie i ma zniknąć. Więc też nie jesteś w porządku. KOMPROMIS.

Nigdzie nie napisałem by je wyjebać bo są brzydkie.

Dałem ankietę i napisałem jakie jest moje stanowisko w tej sprawie.

Kompromisem będzie jak skasujesz swój głos i wyjdziesz z tematu

TxdA6.png

Ziom, po coś chyba brałem udział w tych konkursach, nie? Po to żeby tym szpanować bo do tego to służy

:)

Life is brutal, przyzwyczaj się, że ludzie mają różne zdania

:D

Nie, ale mi się to podoba. Obaj mamy ustawione awatary, to też pewien sposób uzewnętrzniania i prezentacji siebie. Robimy to na każdym kroku więc w czym problem?
Tsa zaraz zejdziemy że zakaz sygnatur bo oddaje naszą indywidualność.
Po prostu te plakietki nic nie prezentują a jest w profilu "nagrody" gdy ktoś chce sprawdzić co osiągnąłeś to tam zagląda bo mnie to nie interesuje patrzeć na to przy każdym twoim poście.

Opublikowano

Chcesz szpanowac kosztem innch? Nie kazdemu o sie moze podobac (plakietki)

I co takie osoby maja albo sie z tyk pogodzic apbo wypierdalac, tak?

No tak. Czyli z grubsza to co oferujecie naszej stronie, mylę się? Też nam nie dajecie zbytnio dużych alternatyw :)

Opublikowano

Plakietek nie ma i nie będzie.

Jak ktoś chce kompromis to recepta jest jedna skasować swój głos w ankiecie i wyjść z tematu

Koniec spamu bo wam dopierdolę na noc Do spania gnoje ! teraz tylko głosować

Opublikowano

Dobra nie ma co sie klocic.

Kompromis proponuje

To ja to mówiłam jakieś 30 postów temu - kto chce ten ustawia widoczność, kto nie chce ten ma ukryte w profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...