Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24.tk | (Realne życie) | Prace | Działki w automacie | 100 (Slot) | (SurvivalGames) | (MobArena) | (Factions) | OtherDrops | Zapraszamy !

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie jest to możliwe do zrobienia kosztem olbrzymich lagów, a więc lepsza jest obecna sytuacja.

Na serwerze jest view distance 8 i nie ma lagów przy 60 osobach. Więc coś za coś.

:)
Opublikowano

Na serwerze się bardzo przyjemnie gra. Pluginy są dobrze dobrane co wpływa na zabawę.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Serwer Naprawdę Godny Polecenia !

Miła Atmosfera, Administracja Pomaga,

Wielki + za plugin Drop. Teraz każdy, nawet jak nie mógł znaleźć diamentów, ma równe szanse.

Nie ma takiej opcji jak nuda ! Mamy full rozrywki, Survival Games, Mob Arena, Frakcje, Działki, Expiarki i wiele więcej pozytywnych zaskoczeń.

Nie znalazłem żadnego minusa na ten serwer !

Polecam !!

//FamulaN

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Opublikowano

Jak to czytam to połączenie działek i gildii wydaje mi się dośc dziwne, ale mimo to serwa sprawdze.

Opublikowano

Świetnie! Wszystko jest naprawdę super! Szczególnie jak zobaczyłem warp kamieniołom :P Masakra :O

Opublikowano

Świetnie! Wszystko jest naprawdę super! Szczególnie jak zobaczyłem warp kamieniołom :P Masakra :O

A kamieniolom był odświeżany 4 dni temu ! ale w najbliższym czasie odnowimy go :)

Opublikowano

Wielki + za plugin Drop. Teraz każdy, nawet jak nie mógł znaleźć diamentów, ma równe szanse.

Nie ma takiej opcji jak nuda ! Mamy full rozrywki, Survival Games, Mob Arena, Frakcje, Działki, Expiarki i wiele więcej pozytywnych zaskoczeń.

Polecam !!

//FamulaN

To Samo Polecam
Opublikowano

Polecam !!

//FamulaN

Popieram !

Opublikowano

serwerek ogólnie fajny nigdzie takiego nie widzialem nie znalalzlem bugów administracja odpisuja stara sie naprawiac bugi a nie tak jak na innych serwerach :polecam!!

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

serwerek ogólnie fajny nigdzie takiego nie widzialem nie znalalzlem bugów administracja odpisuja stara sie naprawiac bugi a nie tak jak na innych serwerach :polecam!!

Zgadza się popieram up !

Dzięki za opinię staramy się cały czas ulepszać serwer ;)

Zapraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...