Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24.tk | (Realne życie) | Prace | Działki w automacie | 100 (Slot) | (SurvivalGames) | (MobArena) | (Factions) | OtherDrops | Zapraszamy !

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jeszcze raz ujrze taki spam w tym temacie użytkownik dostanie PERMA.

Opublikowano

Serwer super , działki duże , nie za duże , ludzie ogarnięci chociaż zawsze może być lepiej , wszystko ładnie wytłumaczone "Zakaz robienia penic i cycki " :D to cytat z jednej tabliczki , nie żebym coś miał do admina tylko trochę to dziwne :D ale ogólnie polecam grę serwerze. Nie no kogo ja tu oszukuje :D serwer do dupy i tyle powiem . SeeYa.

Opublikowano

napisałem hah(miałem powód) i dostałem kicka to nie lekka przesada?

Aktualnie mamy z tym problem nie widaomo od czego to jest ....

Bardzo słaby serwer nie polecam :)

Przydało by się uzasadnienie .... Bardzo słaby serwer hmm jest dużo lepszy niż 75% serwerów z mpc zakładanych przez przeważnie dzieci lub osoby nie ogarniające ...

Opublikowano

Największym kłopotem tego serwera jest to że jak coś napiszesz może cie zawsze wywalić z serwa za spam chociaż go nie ma

Opublikowano

Największym kłopotem tego serwera jest to że jak coś napiszesz może cie zawsze wywalić z serwa za spam chociaż go nie ma

Wiem o tym ale nikt nie wie dlaczego to jest przeszukałem wszytsko trzeba czekać ....

Nawet na mpc nikt nie wie to samo na bukkit.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...