Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamCraft24.tk | (Realne życie) | Prace | Działki w automacie | 100 (Slot) | (SurvivalGames) | (MobArena) | (Factions) | OtherDrops | Zapraszamy !

TheMrStamp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówniany, serwer. Lagi, Lagi i Lagi. Na początku był fajny, ale teraz się po gorszył, H@ Beszczelny jest zawsze na z/w a jak już wyjdzie z z/w to jest na 15 sec, i znowu zw. Gracze, cheatuja wgl. nie ogar. A chciałem dotować serwer no cóż niestety okazał się być gówniany. Poszukam innego serwera, bo jest wiele chętnych, którzy czekają na sponsora.

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Koleś @up to dzieciak który miał chatmoda a następnie został mu on zabrany za obrażanie graczy. jak widać nie myliłem się podejmując taką decyzję i ta osoba próbuje się zemścić za utraconą rangę a później bana.

Na serwerze nie ma lagów, beszczelny siedzi o wiele dłużej niż 15 sekund, reagujemy na każde doniesienie o cheatach ale jest to najczęściej błąd w widoku od strony jakiejś osoby.

pozdr

:)
Opublikowano

Serwer wymiata polecam serdecznie miła administracja wiele konkursów i wiele wiele innych :D

Gówniany, serwer. Lagi, Lagi i Lagi. Na początku był fajny, ale teraz się po gorszył, H@ Beszczelny jest zawsze na z/w a jak już wyjdzie z z/w to jest na 15 sec, i znowu zw. Gracze, cheatuja wgl. nie ogar. A chciałem dotować serwer no cóż niestety okazał się być gówniany. Poszukam innego serwera, bo jest wiele chętnych, którzy czekają na sponsora.

Jest Anty Fly wszystkie minerały dropią z stone a jeśli niema Beszsczela to jest około 2 ludzi z ekipy online :P

1390144171-U592769.png 

Opublikowano

nie trolluj ziomeczku, serwer śmiga jak nalezy, nie pasuje to se zrub lepszy elo

podbijam i polecam

Opublikowano

NIE POLECAM !!!!!!!!!!

admin to dziecko - chodze sobie po mapie frakcji stawiam skrzynie i nagle admin sie kolo mnie pojawia w postaci creepera i polozyl tnt i odpalil rozwalil mi skrzynie i mnie bil pozniej zamienil sie we mnie walnal mnie a mnie wywalilo z serwa i dostalem bana za wylogowanie sie w pvp + stracilem eq :) NQ

zpot.png

Opublikowano

nie trolluj ziomeczku, serwer śmiga jak nalezy, nie pasuje to se zrub lepszy elo

podbijam i polecam

"Zrub", dopsze zropie lebszy.

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Gram na serwie od 3 dni i jest super !

Nie ma lag cofek wszystko super polecam MobArene !

NIE POLECAM !!!!!!!!!!

admin to dziecko - chodze sobie po mapie frakcji stawiam skrzynie i nagle admin sie kolo mnie pojawia w postaci creepera i polozyl tnt i odpalil rozwalil mi skrzynie i mnie bil pozniej zamienil sie we mnie walnal mnie a mnie wywalilo z serwa i dostalem bana za wylogowanie sie w pvp + stracilem eq :) NQ

TO KŁAMSTWA ~!!!!!!!!!!

Opublikowano

POLECAM

Admin to nie dziecko! Admin na pewno tak nie robi! Jak tak to odda ci eq. Dzisiaj sa problemy z wylogowaniem. Bana dostales na minute. Jak nie umiesz grać to nie graj :*

sygnamv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...