Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yuppi ;) Jestesmy w koncu po upgrade forum! Nie możesz pisać? Zaglądnij do środka :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i widzę, że wszystko wraca do normy, oprócz tego, że strona strasznie zamula.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewne pytanie... czy oprócz błędów ta aktualizacja coś sensownego wprowadziła ?

Cytowanie jest takie inne, przechodzenie z trybu IPB na BBCode (nie wiem jak mam to wyjaśnić), wyskakujące okienko zamiast zmiany adresu po kliknięciu w numerek posta i pewnie jakieś zabezpieczenia przez SQL Injection jak zawsze.

Opublikowano

u mnie czasem pipkuje userów i wywala z tabelek, ale to chyba wina netu

post-150374-0-56983500-1360194157_thumb.png

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie dostaniecie swoich procentów na minusie (paski ostrzeżeń -15%, -20% itd.) bo już nie ma dawania procentów ujemnych/talonów.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Brak Plakietek.

I jestem albo ślep, albo ranga GoldMember ma kolor randoma ;f

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Brak Plakietek.

I jestem albo ślep, albo ranga GoldMember ma kolor randoma ;f

Cóż, kiedyś też nie było długo plakietek. Nie jest to raczej nic strasznego, a według mnie działa nawet korzystnie bo lewa strona postu nie wygląda, jak choinka i o wiele przyjemniej przegląda się temat.

Co do koloru golda: u mnie jest taki, jak przed problemami z forum.

Opublikowano

I bez tych śmiesznych plakietek jest zajebiście.

Puki co forum działa ładnie.Choć wydaje mi się że jest problem z wylogowywaniem się nieraz.

Dzisiaj wylogowałem się potem wbijam na konto ,a tu patrze że jestem zalogowany :D

Opublikowano

A ja nawet po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki nie moge pisać postów ani zakładać tematów :C

Problemo, zamiast -50% mam 0%

I sie jeszcze przyznawaj :D

897771404427433574016.png

Opublikowano

Naprawcie te plakiety

No właśnie :/

A ja nawet po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki nie moge pisać postów ani zakładać tematów :CI sie jeszcze przyznawaj :D

Miał talon -50% a nie 50% warna :P

ktoś i coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...