Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yuppi ;) Jestesmy w koncu po upgrade forum! Nie możesz pisać? Zaglądnij do środka :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie uczycie że bardziej wam brakuje plakietek . Ja się ciesze że MPC działa a plakietka ktorą miałem poszła się jebać ;D xD

Też wam MPC tak zamula ;x ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Mam takie uczycie że bardziej wam brakuje plakietek . Ja się ciesze że MPC działa a plakietka ktorą miałem poszła się jebać ;D xD

Też wam MPC tak zamula ;x ?

Tak

Opublikowano

Blogi zostaja czy beda usuniete ?

Znowu beda spiny : "zal dalem mu lajka w blogowym konkursie, a on nie dal mi iphone'a/sgs3" itp.

Proponuje je wyjebac jak najszybciej

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dobrze jest, piwo dla kokosza, kierzka, seldka i reszty Administracji.

Plakietki wróćcie xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Olać plakietki, nareszcie forum działa.

Btw. Ray perm xD

Opublikowano

Test

Tak btw.nie widać plakietek i pasek edycji znowu jest pomarańczowy

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Po tym update forum jakbym szybciej chodziło. Tzn. nie ma takich lagów jak ostatnio przy tej ilości osób na forum.

- - -

btw. Na lapku nie mogę posta napisać (wyczyściłem wszystko co się dało - Chrome), natomiast na kompie działa bezproblemowo.

Nie mogę bo wyskakuje błąd: "Ta wiadomość jest pusta" czy coś w tym rodzaju

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Po tym update forum jakbym szybciej chodziło. Tzn. nie ma takich lagów jak ostatnio przy tej ilości osób na forum.

- - -

btw. Na lapku nie mogę posta napisać (wyczyściłem wszystko co się dało - Chrome), natomiast na kompie działa bezproblemowo.

nie ma lagów bo połowa rzeczy nie działa :D

Opublikowano

- - -

pamiec podreczna tez? spróbuj przez inna przegladarke, bo moze masz zasyfione cos na pc

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Te błędy co wyłapałem zgłosiłem w odpowiednim dziale. ;-)

Powodzenia

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak macie jakieś błędy lub znaleźliście takie które nie są jeszcze wyłapane w temacie to proszę o ich zgłaszanie na pewno ułatwi to pracę administratorom forum.

Jak widać aktualizacja silnika forum nie poszła na dobre lecz na złe. Proszę również o wyrozumiałość, bo nie jest prosto naprawić wszystkie błędy.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

nie ma lagów bo połowa rzeczy nie działa :D

Prawdę mówiąc na kompie nie widzę różnic, że połowa rzeczy nie działa a prędkość mpc zachwyca! Przy ~7,4k użytkowników forum chodzi sprawniej niż z 5k- przed aktualizacją ;o

btw. Taki mały drobiazg: zniknęła ikonka forum. O ikonkach działu już pisali ;)

@aha pozdro

Tak. Lapek zasyfiony nie jest. On używany głównie do netu. Spróbuje później na innej przeglądarce.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jak macie jakieś błędy lub znaleźliście takie które nie są jeszcze wyłapane w temacie to proszę o ich zgłaszanie na pewno ułatwi to pracę administratorom forum.

Jak widać aktualizacja silnika forum nie poszła na dobre lecz na złe. Proszę również o wyrozumiałość, bo nie jest prosto naprawić wszystkie błędy.

pierdolisz, jest dobrze i błędów wiekszych nie ma tylko są to zmiany w silniku...wiec spokojnie, wszystko jest ustawione teraz "domyślnie" bez zmian, jakie były wprowadzane na rzecz mpcforum. zrozumcie to

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

pierdolisz, jest dobrze i błędów wiekszych nie ma

Ty pierdolisz bo błędy przy takich update są zawsze np[. z powodu niedopracowań nowszej wersji skryptu.

Tak więc się nie odzywaj i wypierdalaj z tematu.

Opublikowano

Planujecie jeszcze wprowadzić modlogs czy to już koniec z wyścigiem szczurów? Ogólnie na razie wszystko sprawnie działa.

Opublikowano

A ja kuzwa dalej nie moge pisac znaczy moge ale wszystko jest jak za mgla , okno pisanie jest czarne.. , na profilu nie moge pisac, nie mam 2 plakietek na profilu , nie nalicza mi postow, przed napisaniem tego postu mialem 2500 , nie moge wysylac pw...

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...