Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lays, które ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lóbie czipsy ziemniaczane ( no wiecei te z ziemniakuf ) . Ale tak ogulnie jak zjem czipsy to raz na miesionc bo mi w szkole nie pozwalajom jeść czipsów . Ale za to jabłóka som dobre . Polecam wam grać w lola no i nie jesz czipsów nawet jak masz wystawione bo ciongle jest akcja i nie mozesz ruszyc ręką bo pujdziesz za daleko no i klapka ( padłeś ) .

Opublikowano

każde są kotami , ale system niszczą doszczętnie o smaku zielonej cebulki . Uwielbiam zrobić przerwę w ich jedzeniu i po godzince dwóch , znów do nich wrócić .

Opublikowano

Wiecie jakie sa najlepsze ? Zadne . Nie trujcie sie tym tluszczem i chemią . I smażone na nie wiadome na jakim oleju przestarzalym xD

BUM

Opublikowano

Chilli, zielona cebulka i kurczak. Wasabi nie zjem pół paczki bo w mordzie piekło, piri piri nie próbowałem bo w moim pro elo elo sklepie takich rarytasów nie znajdę.

Opublikowano

Wasabi najlepsze :P Z drugiej strony jeszcze żadne z tych ostrych nie było naprawdę ostre :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Wasabi nie jest ostre. To smakuje jak chrzan, więc ohydnie. A ostre dodatki tylko wzmacniają ten smak. Tak samo z orzeszkami z biedry wasabi. Spróbowałem, ale zaraz w ustach niemiły posmak.

A mocne piri piri fajny smak. Taki łagodny, pikantny.

Opublikowano

527d1314644970-lays-zydzi-prosto-z-pieca

A tak na poważnie to Pikantna Papryka, kiedyś takie były, czasem się pojawiają w sklepach, a tak to zielona cebulka, solone i papryka, czyli takie standardowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...