Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lays, które ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-- Strong ostre chili,

-- Mocne piri piri,

-- Zielona cebulka,

-- Papryka,

-- Piekielne Cheddar ! ( 100x lepsze od wasabi, więc nie wiem czemu ludzie mówią, że wasabi jest ostre, tak naprawdę to smakują jak chrzan )

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

piri piri :>

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Moim zdaniem każdy rodzaj Leys"ów jak dla mnie jest dobry ale uwielbiam Strongi ostre ;)

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

Teraz gimby piszą - Wasabi bo myślą że to gówno jest ostre i chcą zaszpanowac . Wasabi nie sa ostre ale smakują jak gówno . ( Nie jadłem gówna ale tak przypuszczam ) . Najlepsze są suszone banany <3 ( to nie troll

Opublikowano

Kurczak i 3 ostre smaki. Ogólnie mało jem, bo wole sobie kupić coś co jest przynajmniej w połowie pełne. Jak to już ktoś napisał "Kupiłem sobie powietrze w paczce, a jakiś ch*j dosypał mi czipsów"

7m9a.png

Opublikowano

Wszystkie smaki STRONG, jednak ja preferuję Pringlesy ostre - jakoś te kukurydziane czipsy bardziej mi podchodzą. :-)

(mówię o tych pakowanych w tubkę, bo jak coś to nie są ziemniaki tylko mąka ziemniaczana, aby więcej się w paczce zmieściło i aby były równe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...