Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchacie?

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 818
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heavy metal, nu metal, power metal, speed metal, thrash metal, death metal, melodic death metal, unblack metal, viking metal, celtic metal, metal alternatywny, gothic metal, grunge, hard rock, rock psychodeliczny, raga rock, acid rock, punk, hardcore punk, street punk, dark ambient, ambient, indie, indie rock, indie pop, pop, muzyka klubowa, psytrance, neo-psychodelia, techno, muzyka gregoriańska.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

House i nutki elektroniczne, ostatnio cały czas słucham will.i.ama, jest to producent i raper dla mnie tworzy super nuty (jest znany ze Scream and Shout, ale nie oceniacie gościa po okladce- znam wiele jego nieznanych piosenek i jest ekstra) podoba mi sie także jego charakter i styl bycia, jak się czyta wywiady to banan sam wchodzi na twarz, kiedyś jak robili z nim wywiad to byli w studiu nagraniowym. Było tam obrotowe krzesło i obok coś w rodzaju malutkiej sceny. Ci od wywiadu usiedli grzecznie na scenie i powiedzieli zęby william siadał na krześle a ten popchnął je w kąt i usiadł koło mich na scenie :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kilka ulubionych wykonawców + to co wpadnie w ucho.

Em, Macklemore, Kendrick Lamar, Imagine Dragons, Shinedown, Corroded, ze starszych Metallica, Led Zeppelin.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Właściwie, to słucham wszystkiego, co wpadnie mi w ucho ;)

Ostatnio męczę piosenkę Band of Horses - The Funeral

Dzięki piekiel­nym maszy­nom wielu dos­tało się do nieba 12100362306_5259367e63_o.gif

Opublikowano

Głównie Trance. Czasem House bo już niestety House jest nazywany Trancem i nic na to nie poradzimy. Nie stety big roomowe brzmienia wypychają starsze i mniej znane gatunki EDMu.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Od niedawna Rapsy, np. Słoń :3 Ogólnie muzyka elektroniczna poza tym.

Opublikowano

Głównie House (+wszystkie jego odmiany) Rock, Trance, czasami Metal i Reggae

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Hip-Hop i Hardstyle, jak dobre to i Reeage ujdzie ;]

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...