Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchacie?

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rap najlepszy !

Jednak wielu uważa, że Polski rap to tylko " HWDP i JP " Nie ! tak nie jest, Polski rap jest zajebisty, wystarczy się wsłuchać i usłyszec prawdziwy przekaz.

music-is-life-1080p-hd-wallpaper1-800x20

• Odpowiedzi 818
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trance'owiec jestem, ostatnio słucham piosenek z Enhanced  i Always Alive, takich jak ten świetny kawałek:

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Zależy co mi się spodoba. Ogólnie to Dupsteb, R&B, Reggae, pop, House, Classic, muzyka z lat 70 i 80, różnorodne covery piosenek najczęściej gitara + wokal (sam planuję niedługo spróbować swoich sił na gitarce, ale co z tego wyjdzie, to kto wie :D ), najbardziej lubię ambitne piosenki własnej twórczości lub covery osób, którym to świetnie wychodzi.

Opublikowano

Głównie rap, nie trawie rocku i metalu.

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Rap, Rock, troche metalu, troche popu, dubstep, electro, praktycznie wszystko, a jak bym miał wykonawców wymieniać to na pewno :

1. Tau (dawniej Medium)

2. 3W

3. Sido (niemiecki raper)

4. Imagine Dragons

5. Linkin Park

6. Eminem

7. 2Pac

8. Paluch

9. Breaking Benjamin

10.Bruno Mars

11. Miley Cirus

12. HG

13. DMX

14.System of a Down

15. Jakieś mixy dubstepu z yt.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

trochę rap,dużo dubstep ,electro oraz często podczas prowadzenia co leci w radiu xD

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Elektronicznej - Dubstep , Electro , House , Hardstyle i reszta podgatunków , nie pogardze Rap`em , czasami disco ^_^

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...