Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchacie?

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 818
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko co jest pokrewne metalu i rocka (nie lubię szufladkowania ...), grunge (Nirvana, Alice In Chains), Depeche Mode (nie wiem do którego zaliczyć... za dużo zmian stylu i ani to rock ani to pop ;D)

Opublikowano

Ogólnie to słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho i nie mam jakiegoś ulubionego gatunku muzyki. :D

Nie ważne co rozum mówi, ważne co serce czuje. ♥

&

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem !

Opublikowano

Denerwuje mnie fakt, że muzyka elektroniczna jest nazywana "Techno". To tak jakby hard metal nazwać country. A co do tematu to jestem człowiekiem wszystkosłuchającym, od rapu, rocka, przez dubstep i chillstep, na electro-housie, complextro i trance kończąc.

Opublikowano

Muzyka klasyczna to mój faworyt, kompletnie nie rozumiem ludzi którzy tutaj tak ją hejcą ;C
Metal również ale głównie tylko i wyłącznie Rammstein ze względu na treść, i o tym że skupia się głównie na ludziach, ich emocjach, uczuciach itp :).
Tutaj przykładowo

Ogółem, praktycznie jestem niezdolny do działania bez muzyki, kiedy odchodzę od swoich słuchawek świat w którym byłem pogrążony, moje wyobrażenia, idealizacje znikają, ciężko mi jest się odnaleźć od tak po prostu na codzień, tak jakby to one sterowały całą wyobraźnią, najgorsze jest gdy już ma się zobrazowany plan działania słuchając jakiejś świetnie przypadającej mi muzyki, a gdy tylko przestanę jej słuchać to tak jakby odpływa :(, zacinam się, ale to być może dlatego że jestem introwertykiem i kinestetykiem :3

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Trochę ogólnie zapisane gatunki muzyczne.

Zagłosowałam na rock/metal, reggae, dubstep i metal symfoniczny.

Oprócz tego kocham screamo, post-hardcore, metalcore, punk rock, alternative rock i oczywiście industrial.

Demonia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...