Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, nie chcialo mi sie czytac ponad 290 stron, nie jestem w tematach.

Dla mnie najlepsze zespoly i tworcy to oczywiscie caly sklad 3W, Polska Wersja, AK-47, K44, Nizioł nieźle nawinie, Dixon37, OSTR. Oczywiscie bardzo lubie sluchac zagranicznych, 2pac, Biggie, Ice Cube, Eazy E - lubie wracac w te klimaty.

Pozdro :)

Nie zapominaj o Zbuku, Kaenie, Drake'u i The Game

Rumak siada, Taco nie bardzo

props za nawiązanie do Papers, Please

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, nie chcialo mi sie czytac ponad 290 stron, nie jestem w tematach.

Dla mnie najlepsze zespoly i tworcy to oczywiscie caly sklad 3W, Polska Wersja, AK-47, K44, Nizioł nieźle nawinie, Dixon37, OSTR. Oczywiscie bardzo lubie sluchac zagranicznych, 2pac, Biggie, Ice Cube, Eazy E - lubie wracac w te klimaty.

Pozdro :)

Nie zapominaj o Zbuku, Kaenie, Drake'u i The Game

Ta... gr8 b8 m8

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

bezczel ma kose z zbokiem, wiadomo o co poszło?

nw, nikt nie interesuje sie takimi łakami

https://www.youtube.com/watch?v=Q6ECszlj4Zk

,,Mieliście z koldim jarać scenę, publika jest jak niquitin - każe wam rzucić palenie ''

Hahaha padłem jak to przeczytałem, aż wszedłem sobie na yt i puściłem sobie walke kolejny raz hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=wOXuxsjE1IE - - - > Miłego słuchania króla RAPU.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polska scena rapu to w 90% patologia i debilizm, 1 piosenka na 100 jest dobra, albańczyk kręci beke i tylko potwierdza poziom polskiego rapu. 

Opublikowano

Polska scena rapu to w 90% patologia i debilizm, 1 piosenka na 100 jest dobra, albańczyk kręci beke i tylko potwierdza poziom polskiego rapu. 

Takie coś jest w stanie powiedzieć tylko człowiek który się nie zagłębił w rap dalej niż Popek i reszta tych patologicznych łaków, pójdź trochę dalej niż zjebany mainstream to zobaczysz że wcale nie jest tak źle.

Opublikowano

Myslisz ze ja jego slucham? Nie. Jedynie mam beke z refrenu albanskiego raju, i 2 utworów o allahu. Jedyne co fajnie sie slucha to jestem bogiem, do gory leb, funky polak-nie zapomnij. I to wszystkooo!

Opublikowano

Myslisz ze ja jego slucham? Nie. Jedynie mam beke z refrenu albanskiego raju, i 2 utworów o allahu. Jedyne co fajnie sie slucha to jestem bogiem, do gory leb, funky polak-nie zapomnij. I to wszystkooo!

Znasz 5/6 piosenek na krzyż i na tej podstawie oceniasz cały polski rap? Jak nie słuchasz to nie pierdol i zamknij drzwi. Żegnam ;)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Znasz 5/6 piosenek na krzyż i na tej podstawie oceniasz cały polski rap? Jak nie słuchasz to nie pierdol i zamknij drzwi. Żegnam ;)

Hahaha. Ból dupy polaczka patrioty w koszulce polski walczącej i uczęszczającego na brudstok? 

Znam bardzo dużo. Po prostu nie możesz sie pogodzić że polski rap to dno. Może jest troche wiecej piosenek dobrych niz to co powiedzialem, nie mówie że nie. Ale 90% to dnooo. 

Opublikowano

Hahaha. Ból dupy polaczka patrioty w koszulce polski walczącej i uczęszczającego na brudstok? 

Znam bardzo dużo. Po prostu nie możesz sie pogodzić że polski rap to dno. Może jest troche wiecej piosenek dobrych niz to co powiedzialem, nie mówie że nie. Ale 90% to dnooo. 

Nie ból dupy ale smutek że jednak większość polskiego społeczeństwa potrafi tylko generalizować tak jak ty co świadczy tylko o ich poziomie :(

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie ból dupy ale smutek że jednak większość polskiego społeczeństwa potrafi tylko generalizować tak jak ty co świadczy tylko o ich poziomie :(

To nie generalizowanie. Przecież z tych zbuków bezczeli kalich,rychów pejów i innych debili wszyscy sie śmieją.  Zaraz powiesz że jednak generalizuje bo wymieniłem ich tylko 4- no tak, bo wiecej nie znam, jest pełno nazw których zapomnialem też. 

Polskim chłopakom brakuje luzu. 

Opublikowano

Jeżeli to nie marny bait, to pozdrawiam i żegnam

Opublikowano

To nie generalizowanie. Przecież z tych zbuków bezczeli kalich,rychów pejów i innych debili wszyscy sie śmieją.  Zaraz powiesz że jednak generalizuje bo wymieniłem ich tylko 4- no tak, bo wiecej nie znam, jest pełno nazw których zapomnialem też. 

Polskim chłopakom brakuje luzu. 

Jak to nie? Widać że po prostu znasz tych kilku raperów na krzyż, a swoją niewiedze próbujesz uzupełniać zdaniami w stylu "Znałem ich dużo ale zapomniałem", gdyby dałoby się z tobą prowadzić normalną dyskusję na ten temat i zapodałbyś jakieś lepsze argumenty, niż te że skoro kilku raperów to łaki to reszta też musi taka być, to uszanowałbym twoje zdanie, ale wolisz dalej stawiać na swoje.

Opublikowano

Blakablakablaka

zapomniałeś wstawić linka, więc ja to zrobie :makka:

Opublikowano

Blakablakablaka

zapomniałeś wstawić linka, więc ja to zrobie :makka:

nie zapomniałem, każdy i tak pewnie to sprawdził to po co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...