Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o c**j chodzi z tym płaczem o hajs, i tak większość tutaj to na budowie albo od matki

Zioło, Guzior, Paluch, teraz Adi Nowak i tylko tych da się słuchać ;)

ja p******e

Kolejny na utrzymaniu matki co mierzy wszystkich swoją miarą xD

­

k***a, typie, ty sam siedzisz 24/7 na mpc udając nadczłowieka próbując znaleźć sobie internetowych kolegów którzy poklepią cię po pleckach i powiedzą tak tak pestko jesteś lepszy od innych

idz ty sie przejdz pomyśl nad swoim życiem

każdy próbuje zgrywać jebanego bogacza a w internecie wychodzi ich spierdolenie

ten cały pikers to poziom żabsona

nowy szesnasty c*****y refren, bit > nawijka

elo

o c**j chodzi z tym płaczem o hajs, i tak większość tutaj to na budowie albo od matki

Zioło, Guzior, Paluch, teraz Adi Nowak i tylko tych da się słuchać ;)

ja p******e

Kolejny na utrzymaniu matki co mierzy wszystkich swoją miarą xD

­

k***a, typie, ty sam siedzisz 24/7 na mpc udając nadczłowieka próbując znaleźć sobie internetowych kolegów którzy poklepią cię po pleckach i powiedzą tak tak pestko jesteś lepszy od innych

idz ty sie przejdz zastanów sie nad swoim spierdoleniem, pomyśl nad swoim życiem

każdy próbuje zgrywać jebanego bogacza a w internecie wychodzi ich spierdolenie

ten cały pikers to poziom żabsona

nowy szesnasty c*****y refren, bit > nawijka

elo

xddd ale się spinasz, przecież nie udzielam się na mpc więc o co ci chodzi xD

Dlaczego zgrywam? Teraz są czasy gdzie każdy ma internet a o zarobek nie trudno, masz setki/tysiące stron od tego więc piszę co chcę xD

24/7? Hajs leci a ja na mpc, to chyba dobrze :* Gdybym szukał kolegów na mpc to bym lizał każdemu dupę, jakoś tego nie widzę :)

­

Skończcie się spinać albo wyjdźcie się spinać gdzie indziej zaśmiecacie tylko ten temat ;)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@hikary zrobię to dla Ciebie i Szada :)

Co sądzisz o nowym tracku returnersów i małpy?

­

Z*******e, bit rozpierdol a Małpa jak zawsze :D tak jak jego ostatnia płyta czyli sztos

Opublikowano

­

Z*******e, bit rozpierdol a Małpa jak zawsze :D tak jak jego ostatnia płyta czyli sztos

Potraficie opisać jakoś inaczej? Każdy pisze na yt sztos/rozjebał itd. Łapiecie jakoś przekaz, czy byleby fajnie się słuchało?

/Tak mi się wydaje, że aktualny rap jest tylko po to, by go posłuchać i tyle. Przekaz nie ma nawet znaczenia. Sztos i c**j.

Opublikowano

Kolejny co się spina xD

To, że napisał "sztos" znaczy, że nie ogarnia przekazu? Ja p******e, sam pewnie nie ogarnia połowy tematów o których nawijał medium, heh.

No i masz racje, aktualnie większość z tego rapu jest tylko po to by go słuchać.

Spoko cuty, mega przyjemnie się słucha małpy, mega robota returnersów. Jaka jeszcze w tym roku producencka wychodzi?

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Kolejny co się spina xD

To, że napisał "sztos" znaczy, że nie ogarnia przekazu? Ja p******e, sam pewnie nie ogarnia połowy tematów o których nawijał medium, heh.

No i masz racje, aktualnie większość z tego rapu jest tylko po to by go słuchać.

Spoko cuty, mega przyjemnie się słucha małpy, mega robota returnersów

Forumowa gwiazdko niech ci soda w głowie nie odpierdala. Nie napisałem, że nie ogarnia. Spytałem czy. To jest jakaś różnica, ale jak widać w gimnazjum jeszcze nie uczą interpretacji?

Medium słucham dosyć długo. Jak mam czegoś nie rozumieć, to pytaj ;) Nie każdy tutaj ma 13 lat. Wyluzuj nasza gwiazdko.

Opublikowano

­

Potraficie opisać jakoś inaczej? Każdy pisze na yt sztos/rozjebał itd. Łapiecie jakoś przekaz, czy byleby fajnie się słuchało?

/Tak mi się wydaje, że aktualny rap jest tylko po to, by go posłuchać i tyle. Przekaz nie ma nawet znaczenia. Sztos i c**j.

No niestety większość mainstreamu taka jest :(. Jako słuchacz 3W, O.S.T.R (raczej starsze kawałki :D), keke zwracam uwagę na tekst i przekaz ale też czasami lecą mi w słuchawkach nuty które po prostu wpadają do głowy i nie chcą wyjść.

Czy tylko mi się nie zgadza "Opublikowany 07.04.2016"?!! Dwa sławy jak zawsze ale to chyba nikogo już nie zaskakuje

PS. Co do przesłania taki tam kawałek sprzed roku ;)

Opublikowano

Kolejny co się spina xD

Forumowa gwiazdko niech ci soda w głowie nie odpierdala. Nie napisałem, że nie ogarnia. Spytałem czy. To jest jakaś różnica, ale jak widać w gimnazjum jeszcze nie uczą interpretacji?

Medium słucham dosyć długo. Jak mam czegoś nie rozumieć, to pytaj ;) Nie każdy tutaj ma 13 lat. Wyluzuj nasza gwiazdko.

Dokładnie, nie każdy ma 13 lat. Ty na przykład masz 16, 23, 26, 34, ile tam jeszcze pisałeś? Zależy od konta marny trollu? :*

"Potraficie opisać jakoś inaczej?" Nie ma co się kłócić bo i tak zaraz będziesz miał banika :)

Może znajdziesz w końcu robote, zamiast udawać marnego trolla gwiazdko :)

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Kolejny co się spina xD

Dokładnie, nie każdy ma 13 lat. Ty na przykład masz 16, 23, 26, 34, ile tam jeszcze pisałeś? Zależy od konta marny trollu? :*

"Potraficie opisać jakoś inaczej?" Nie ma co się kłócić bo i tak zaraz będziesz miał banika :)

Może znajdziesz w końcu robote, zamiast udawać marnego trolla gwiazdko :)

­

Jak widać roboty nie potrzebuję, skoro mogę dniami i nocami przy komputerku siedzieć.

Kłócić się nie musimy. Możemy normalnie wymieniać swoje poglądy.

Opublikowano

Tak mi się wydaje, że aktualny rap jest tylko po to, by go posłuchać i tyle.

No niestety :(. Tak też niestety jest, że rap z przekazem jest o wiele mniej słuchany od takiego popka, co sobie jakieś przygody abdula wymyślił. Ja słucham prawie zawsze tylko nut z przekazem, ale czasem sobie puszczę coś tylko do słuchania jak np. GM. Popka to w ogóle nie słucham.

Często także odwiedzam oldschool, jak np. stare kawałki 3W, PFK, 52 dębiec... Ostatnio na Eldo się uwziąłem. Przy patriotycznym utworze Nie pytaj o Nią przycisk replay działał dość często.

19.jpg

Opublikowano

Tak mi się wydaje, że aktualny rap jest tylko po to, by go posłuchać i tyle.

No niestety :(. Tak też niestety jest, że rap z przekazem jest o wiele mniej słuchany od takiego popka, co sobie jakieś przygody abdula wymyślił. Ja słucham prawie zawsze tylko nut z przekazem, ale czasem sobie puszczę coś tylko do słuchania jak np. GM. Popka to w ogóle nie słucham.

Często także odwiedzam oldschool, jak np. stare kawałki 3W, PFK, 52 dębiec... Ostatnio na Eldo się uwziąłem. Przy patriotycznym utworze Nie pytaj o Nią przycisk replay działał dość często.

j**** przekaz, ram pam pam 

Opublikowano

Jak dla mnie Filipek powinien wrócić do bitew i zostawić nagrywanie ale to tylko moja osobista ocena ;)

:v

Ten bit <3 teraz tylko czekać na płytę

PS. Ktoś słucha? Co sądzicie? Osobiście wolałem stary styl jedyny w sobie, "starego araba" :D

Opublikowano

Filipek progres, da się słuchać. Bonsoul i Laik 11/10 to jest arcydzieło, brakuje Smarkiego na tym.

Opublikowano

arab smiec i frajer

przekaz to moze byc pocztowy

nowy problem odjebal wszystkich

3wymiar gowno od c**j wie kiedy

marne prowo z gimperem

pikers > rap

arab smiec i frajer

marne prowo z gimperem

pikers > rap

Opublikowano

arab smiec i frajer

marne prowo z gimperem

pikers > rap

arab smiec i frajer

marne prowo z gimperem

pikers > rap

Dobrze że ktoś potrafi miec poczucie humoru ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...