Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap - ogólna dyskusja

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SB Maffija men, który z trzech kawałków najbardziej wam bangla?

jeśli chodzi ci o kawałki biziego to wszystkie

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie jest źle, bo jest bardzo źle. Bedoesa nawijka jest nudna, prymitywna, powtarzalna i za każdym razem opiera się o GENG GENG BRRR WRRR. Kawałki biziego trzymają poziom, więc jakoś specjalnie się nie podniecam - gdyby tomb zaczął wylatywać z takimi kawałkami, to byłoby dopiero zasko. A deys wydaje mi się, że aktualnie solidne top3 w polsce wraz ze sławami i kimś jeszcze. (nie chce mi się teraz główkować)

a i czy tylko mnie irytuje to ciągnięcie beefu sb vs deys pod każdym kawałkiem na yt?

Opublikowano

Zamiast doublować posta, mogłeś użyć opcji "edytuj" i dać klip w poprzednim.

Co do ciągnięcia beefu sb vs deys to sb nadal lekko prowokuję, dlatego pojawiają się takie komentarze

wiem, ale odruchowo rzuciłem oddzielnie. Zaczepki ciągną się od dawna i będą się ciągnąć, ale wracanie do tego w komentarzach kto wygrał beef jest już po prostu monotonne. (deys na złym także uderzył do tomba)

Opublikowano

^ bo nie wychodzi nic fajnego hehs

jak slucham tego:

to smiem w to uwierzyc xD

Opublikowano

nawet nawet

żartowałem, spierdolone jak zwykle

Opublikowano

coś fajnego w ameryczce wyszło ostatnio?

bo nie jestem na bierząco

Kevin Gates - Murder for HIre i Lil Durk 2x :)

Opublikowano

Puszczam dzisiaj promomix bonusa rpk (subuje ciemna strefe dla polewy z wersow typu: poszedl siedziec na puche pachniesz jak farmazon wytrzyj dupe itp.) slucham i w pewnym momencie wchodzi njuskulowy bit a na nim bonus lecący refren jak dziecko z dałnem piosenkę przybieżeli do betlejem w slow mo.

Czuje ze nowa plyta stanie sie kopalnia beki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...