Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient bedzie dziś wieczorem, ponieważ kolega który go ma, nie jest w tej chwili na kompie i nie da rady wejść, kiedy będzie wrzuci clienta i is.

proszę pobrać nowego launchera .

Nie da się nic pobrać, bo przekierowywuje na str glówną .. --..--

sygnatura.png

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tego nowego launchera c0 100 mb mial .. jakiegos metin2 mam i metin2tools i zwykle , ani metin2 ani orginal co wczesniej pobralem nie dziala , zalosne :>

weź z tego starego launchera skopiuj z foldera pack rooty i locale, ja tak zrobiłem i działa ..

sygnatura.png

Opublikowano

Nexodia jak możecie podajcie godzine startu i odpowiedzcie na pytanie czy gracze zaczynający teraz nie będą pokrzywdzeni jeśli konta z bety zostaną.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

patrykpatryk4 widze że prawdziwy wróżbita Maciej z ciebie. Daj spokój człowieku się zobaczy ile ludzi przyjdzie. aktualnie nie ma gdzie grać

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Nie polecam gówno jakich mało . To jest reaktywacja Itanosu tylko że pod inną nazwą + Proboszcz największe dziecko świata a to administrator z daleka od tego gówna ...

Opublikowano

nie polecam wszystko stare ...

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Dzisiaj zajmiemy się następnym wartym uwagi hardem. Po wklepaniu adresu serwera w naszą przeglądarkę, ukaże nam się profesjonalna strona www. Po instalacji klienta, pokaże się nam patcher ze skopiowaną żywcem z oficjalnego metina grafiką. Jednak w przeciwieństwie do oficjalnego patchera, działa on wyjątkowo szybko. Posiadają najbardziej zadbane forum jakie widziałem. Super dopasowany styl i dużo wartościowych poradników. Dobra, koniec pierdół, nie gadamy, testujemy grę. Logujemy się do gry, i pierwsze co widzimy to postacie na poziomach 30-50. No jaja jakieś że na privie takie levele...

Na dodatek na serwerze jest dużo graczy, więc nie jest on nieudanym wymysłem admina. Drop yang to około 5x pl (liczyłem względem dzikiego psa). Exp idzie powoli ale lajtowo. Z mobów dropią bony. Widać że administracja dużo bawiła się z misjami, jednak nikt nie wpadł na pomysł aby zwiększyć exp z misji polowań. Bardzo fajnie przerobili klienta gry. Dodali autouzupełnianie loginu i hasła które obsługuje kilka kont. Serwer można traktować jako doskonałą alternatywę pl-a. Grając, serwer wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Serdecznie zapraszam.

Twoje recenzje są do dupy, malo w nich prawdy :)

Opublikowano

Tą stronę główną widziałem na setkach upadłych serwerach....Serwer podejrzany.Dziwne,że stawiają na adminów serwerów,których nie ma.Może to i dobry ruch,ale zła reklama.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...