Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no postaraliście,się z tymi nowymi mapami-pokolorowaliście mobki z atla,czyli tak wyjde z groty i z tych normalnych mobków przerzucę się na te same tylko,że zielone,a potem również na te same tylko,że brązowe i na tych samych mobkach do 150lvl-nuda nuda nuda.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładnie śmiga z laucherem, ale jest 1 problem. Założyłem konto ale zapomniałem hasła, jak je sobie przypomnieć?

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

wklejając to do pl wyskakuje mi błąd LOG coś tam ... wkleiłem to do klienta innego priva i się włącza z nazwą jakiegos innego priva przy wyborze serv czy będzie wszystko ładnie działać gdy włączycie serv?

Opublikowano

Serwer mnie odstrasza. Są lepsze prezentacje dopracowanych serwerów.

1.Taką czcionką jakby odpychasz mnie od zagrania i wydaje mi się że jest pełno bugów bo zrobienie prężki ci dużo nie zajęło.

2.Nie zagram bo tak jak pisałem są lepsze privy a ich prężki są dopracowane w 100%.

3.Nie ma broni na 30lv u handlarzy to co to jest? Hard?

4.Nie ma rosek co na mediumach jest bardzo rzadkie.

5.Wierzchowce są stare i nie zachęcają do gry.

6.Te zbroje są spotykane na co 2 privie a broń ten Miecz Boga smoków 100-120 był na Vilenosie. Więc zbroje i bronie są skopiowane. 7.A co to sygnaturki to taką miał serwer o nazwie EVORA który upadł. Administracja ta sama więc kolejny minus. !

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

USUWAM POSTACIE ! ZACZYNAMY O 19 DO ZOBACZENIA !

Serwer mnie odstrasza. Są lepsze prezentacje dopracowanych serwerów.

1.Taką czcionką jakby odpychasz mnie od zagrania i wydaje mi się że jest pełno bugów bo zrobienie prężki ci dużo nie zajęło.

2.Nie zagram bo tak jak pisałem są lepsze privy a ich prężki są dopracowane w 100%.

3.Nie ma broni na 30lv u handlarzy to co to jest? Hard?

4.Nie ma rosek co na mediumach jest bardzo rzadkie.

5.Wierzchowce są stare i nie zachęcają do gry.

6.Te zbroje są spotykane na co 2 privie a broń ten Miecz Boga smoków 100-120 był na Vilenosie. Więc zbroje i bronie są skopiowane. 7.A co to sygnaturki to taką miał serwer o nazwie EVORA który upadł. Administracja ta sama więc kolejny minus. !

TO NIE JEST ADMINISTRACJA SERWA EVORA JEST TO NASZ 1 SERWER W ŻYCIU, DESING EVORY NA KTÓRY ZGODZILI SIE UDOSTEPNIC .

sign.jpg

Opublikowano

no miał być o 19 klient jezu jak dajecie słowo to chociarz dotrzymójcie

Niezłe orto mordo . Ciekawe co z tej Askandi całej będzie .

Opublikowano

"dotrzymójcie" hahahahahaha ahahahahha o kurwa jebłem . Facet oszczędź nam takich byków

też to zauważyłem, ale aż nie chciało mi się skomentować tego :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...