Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest totalną porażką. Klient źle zmieniony (nie ma nawet zmienionej nazwy), stronę już dawno widziałem. Raty mediuma gorsze, niż na hard, po 20 minutach gry ledwo uzbierałem yang na zielone potki (300k). Brak konia oraz tworzenie serwera po starcie. Żałosne... Odradzam marnowania na tym czasu. Lepiej zagrać na jakimś hamachi.

Opublikowano

Serwer jest totalną porażką. Klient źle zmieniony (nie ma nawet zmienionej nazwy), stronę już dawno widziałem. Raty mediuma gorsze, niż na hard, po 20 minutach gry ledwo uzbierałem yang na zielone potki (300k). Brak konia oraz tworzenie serwera po starcie. Żałosne... Odradzam marnowania na tym czasu. Lepiej zagrać na jakimś hamachi.

Coś ty, ja już mam 3.5kk, 20 lvl i wydropione 4 fms'y raty są dobre.. a co do reszty się zgadzam .

Opublikowano

SERWER OFF konserwacja na godzine. po konserwacji dodamy

-większe raty

-bronie na 30 lv u handlarza

-bojowiec na start

-rady pustelnika

- rosy, ataki boga smoków itp .

-Małże

zły start nagrodzimy bonusem 50% do expa .

sign.jpg

Opublikowano

Dodajcie bojowca., zwiększcie raty jeszcze o 50% , bony dajcie 10-15 % żeby wchodziły odrazu , ogarnijcie lanuchera bo żal dupe ściska jak naniego patrze, na start , dajcie coś żeby zachęcilo mnie do gry , zmniejszcie ceny u handlarzy , UNUŃCIE ULPESZACZE NA ITEMY -65 .

KTO ZA DAJE LIke-------------------------------------------------------------------------------->

Opublikowano

Eh ten paint .... Ludzie te serwery juz sa nudne ! Zróbcie server taki jak kiedyś był ! To znaczy sztabki max bron to Smiercio pogro ksiezyce lezak kusza itd stal--->hwang bony trudne to byly servery cos jak stary csyt2 ! To byly servery ! a nie to co teraz robicie , Doceniam wasza prace i tryd wlozony w to co robicie ale to wszystko to jeden wielki paint !

Opublikowano

Klient bedzie dziś wieczorem, ponieważ kolega który go ma, nie jest w tej chwili na kompie i nie da rady wejść, kiedy będzie wrzuci clienta i is.

proszę pobrać nowego launchera .

sign.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...