Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Hikari-Mt2 [Easy]

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby server fajny ale po pobraniu i próbie zalogowania na gre server był off i stronka tak samo ale czemu?? po jakimś 30min serv odpalił ale po wejściu na gre zrobienia postaci i zalogowaniu, była nie miła niespodzianka bo znów log i serv off, skoro tak ma być to odradzam gry na tym Hikari-Mt2.

Moja opinia na temat serv jest jedno znaczna po chwili grania że jest do bani 2/10

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby server fajny ale po pobraniu i próbie zalogowania na gre server był off i stronka tak samo ale czemu?? po jakimś 30min serv odpalił ale po wejściu na gre zrobienia postaci i zalogowaniu, była nie miła niespodzianka bo znów log i serv off, skoro tak ma być to odradzam gry na tym Hikari-Mt2.

Moja opinia na temat serv jest jedno znaczna po chwili grania że jest do bani 2/10

Ja wczoraj grałem i przez cały dzien ani jednego kicka ani nawet laga nie mialem, moze jakies chwilowe problemy mieli. Ja jak najbardziej polecam, narazie mam 125lv ale gra sie bardzo fajnie, zapraszam do schinso

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pobieram , klienta i wchodzę jak coś zagram w jinno, jeżeli ktoś by chciał ze mną pograć zapraszam pw. Macie rację u nas w Polsce brakuje takich serwerw łx ..

93240497497637605478.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

czemu nie moge byc na ch1 m1 caly czas mi klienta wylacza

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny klimat, polecam ;)

gram w jinno nick : JebacBiede

i kolega : ConbardePL

wszelkie pytania itd pisać ;)

a bawimy się tak ! :)

b6qz.jpg

btw nie patrzcie, że nikogo nie ma. wszyscy są na ch1:)

ZAPRASZAM DO JINNO!!!

201581433273810245187.jpeg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...