Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Hikari-Mt2 [Easy]

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doda ktos do kamer moda i wrzuci ? Jakie max bony ? Jak ktos wrzuci to wbije do czerwonych .

Edit doczytalem i widze ze niby kamer zablokowany . A kick hack dziala ? sprawdzal ktos? ;p

BUM

Opublikowano

Powiem wam że Bs jest ukryty pod klawiszem F6 patcher wyłapuje inject który się próbuje podłączyć i blokuje go .Zapraszam do jinno. Absy są po 15 %.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mi tam BS normalnie dziala i nie nie blokuje :D Moze nie zmieniac jedynie bonow bo jest inne ID , ktore podalem wyzej po za tym wszystko dziala :D Zapraszam do JINNO :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Dało by rade spolszczenie jakieś zrobić? ciulowo się gra po niemiecku.

Nick: GibkoPL Shinsoo

Opublikowano

pomocy mam problem, jak właczam ten server, client to mam czarny ekran

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

5 na potwory / sila /int / zr / wit / kryt / przesz , 25 wartosc ataku , 500 HP i to chyba wszystko :D Nie ma bonow na klasy.

500 Hp ? w biżuterii mi 2k weszło za 1 próbą a może można więcej .

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

ale w 6/7 wchodzi 500 HP w 1-5 4k jest max.

Nie ma spol do tego serwa i w ogole nie jest potrzebne , da sie normalnie grac po niemiecku , sam w ogole nie znam niemieckiego a gram bez problemow :D Wszystkie ulepsacze sa u NPC wiec spol nie jest potrzebne :D A bony na BS'ie mozna robic wiec to tez nie problem :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Ja nie wiem mi jakas niemka zrobila ten kamien co skille daje na P :D Tez nie moglem tego zrobic...

skile na P robi się regenbogenstein wygląda jak czerwony trójkąt , można to kupić i zrobić jak zrobić ?? : dropisz 10 szt kamieni dusz ( te złote trójkąty co przeważnie sie nimi robilo skile P ) i idziesz do npc. changer i klikasz 3 albo 2 od końca i masz na P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...