Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Hikari-Mt2 [Easy]

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny szybko sie expi ale troszke ciężej o eq :) Wbicie 150lvl to kwestia paru godzin

Gram tam pod nickiem: PuZix3 Gram w Shinso ;)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Jak sie gra na servie?

Ciezko z abs? / Ulepszaniem epikow?

Duzo osob gra ?

Jest rownosc miedzy klasami czy jakas goruje?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Czemu niemiecki? Bo autor nie potrafi spolszczyć niemieckich plików serwera. Dziękuje dobranoc ..

41032253976841910228.png

Czekam na Quadron.

Najlepszy prywatny serwer tego roku!

Opublikowano

Czemu niemiecki? Bo autor nie potrafi spolszczyć niemieckich plików serwera. Dziękuje dobranoc ..

To nie jest mój serwer ja go znalazłem i go tu reklamuje [...]

Opublikowano

KUPIE RDA ;d a co do serwera to wie ktos dlaczego na mapie os 128 jest tak hard ? mam za malo defa czy jak ?

Opublikowano

KUPIE RDA ;d a co do serwera to wie ktos dlaczego na mapie os 128 jest tak hard ? mam za malo defa czy jak

Też tak mam :D

KUPIE RDA ;d a co do serwera to wie ktos dlaczego na mapie os 128 jest tak hard ? mam za malo defa czy jak ?

Ja tam na BM`ie mam 1300 defa i spokojnie ich sb jadę :D Dużo osób gra u czerwonych, bo jak tak to się przeniosę :) ?

Opublikowano

macie przepustki na farm mape?:/ mi ledwo dwie dropły w monkey tower...

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

jakim cudem masz 1300 defa jak ja mam zaledwie 800 >? moze dlatego ze nie mam kd defa +9 w zbroi ,ile ono daje ?

Opublikowano

Jest jakas guild w shinsoo?

Co do servera to nawet spoko tylko trochę denerwujące jest te wbijanie bonąw bo prawie ciągle wchodzą te najmniej potrzebne ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

jakim cudem masz 1300 defa jak ja mam zaledwie 800 >? moze dlatego ze nie mam kd defa +9 w zbroi ,ile ono daje ?

Aktualnie mam 1456 :D Zbroja na 125, tarcza +9 na potworki na 80lv, buty na 125 dają 75 defa, kd defa +9 100defa, roska 300 defa + jako BM mam mroczną ochronę 91 defa :P

Opublikowano

Super serw polecam ;) na prawde nie trzeba znać niemieckiego, nie ma duzo eq, ja po 3h juz mam wszystko na 100lv pod expa bo ulepszacze w shopach. Mam tylko pytanie gdzie dokładnie dropią Handheld symbol cos takiego (do wejscia na farm mapki) i dlaczego roski są po 60kk 2 sztuki ? tylko białe 200sztuk. I gdzie się ulepsza kd ? :p

Szkoda że w polsce nie ma takich 4funów ;)

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Super serw polecam ;) na prawde nie trzeba znać niemieckiego, nie ma duzo eq, ja po 3h juz mam wszystko na 100lv pod expa bo ulepszacze w shopach. Mam tylko pytanie gdzie dokładnie dropią Handheld symbol cos takiego (do wejscia na farm mapki) i dlaczego roski są po 60kk 2 sztuki ? tylko białe 200sztuk. I gdzie się ulepsza kd ? :P

Szkoda że w polsce nie ma takich 4funów ;)

Te symbole w monkey tower, kd ulepsza sie u sury.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Elo.

Mam problem .

Na hikari grałem już wcześniej , i wszystko śmigało . Client hikari mam 2.0

A teraz jak sie zarejestruje to wyskakuje ,że złe hasło lub login . Wie coś może o co kaman ?

Pograłbym se ,ale nie mogę ;/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

gra ktos tu?

ja zacząłem ale nie wiem jak wskrzesic konia bo troche tu nie gralem i zdechl, a przez to ze kon nie zywy to z wierzchowca tez nie zadaje wgl obrazen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...