Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Of The Minecraft [Autorskie modyfikacje] [Doświadczony team] [Zapowiedź] [Fantasy/RPG] [Oparty na serii lotr]

JFG

Pytanie.   

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? pomys? i czy chcesz wi?cej informacji ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, niepotrzebnie wstrzymaliscie tworzenie serwera "live craft" dlatego bo przyszedl wam pomysl ze zrobicie sobie nowy serwerek, eee tam ludziom sie spodoba... Musi.

Zaskarbiliscie sobie nieufnosc, niepotrzebnie, niemusialo tak byc. Bo dlaczego ludzie maja wam teraz zaufac? Pomyslcie. Szkoda ze wstrzymaliscie sie z :live craft: no szkoda, szkoda.

Jak wam serwerek wypali (trzymam kciuki) to napewno zagram, o ile niezapomne o nim.

Serwer ma "Niezla" okladke no zobaczymy bo niemozna oceniac ksiazki po okladce :).

&up chodzi mi m.in o "live craft", dobra okladka i... Wiecej niemusze mowic. Rozumiem ze to dla was ciezka praca ale naprawde jesli niedajecie sobie rady no to niezabierajcie sie za to.

Nie myslcie ze chce was chce hejtowac, bo serwerek wyglada jakby naciągany... ale mysle ze sie uda. No trzymam kciuki i zyczę powodzenia! Oczywiscie pozdrawiam. Do zobaczenia na serwerze! :)

Mam chyba pomysl. Moze by stworzyc npc orkow ktorzy będą znajdować się w obozach które będziemy musieli podbić bądż obronić zależnie od strony za którą sie opowiedzieliśmy.

Myślę że pomysl jest ciekawy. Mi by sie podobaly podboje obozów albo bronienie ich przed najazdami :)

Serdecznie pozdrawiam. Blzbud :)

Moze stworzyc npc postaci pierwszo planowych np: Aragorn

niechce sie rospisywac ale nudzi mi sie...

Minol juz tydzien ferii. Ale i tak zyczę Mile Spędzonych Ferii!

Przedewszystkim wam administracji :).

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mozna by tez robic eventy takie ktore beda opieraly sie glownie na podstawie fabuly w LOTR np: obrona minas thirth abo atak na wieze sarumana ( no ale z drzewami... raczej nie opchnie).

noi chyba trzeba bedzie jakos zrobic zeby mozna bylo latac na smokach byl taki mod zapomnialem jak sie nazywa i niewiem czy na multi dziala w kazdym badz razie trzeba odwzorowac Nazguli :)

jesli te pomysly wam sie spodobaja to sie uciesze :P

tak wiem pisalem ze niechce sie rospisywac :D no ale mialem czas.

Uczeń
Opublikowano

@Ref

Przepraszam, że nie pokazywały się żadne informacje przez ten tydzień. Byłem na wyjeździe.

Opublikowano

Panowie i panie , Proszę o uwagę ! Niezależnie czy ten serwer wyjdzie i odniesie wielki sukces, czy też raczej upadnie po zrobieniu pierwszej teksturki, nie macie powodu by ich hejtować ! Ogranijcię się ! Niech se robią ten serwer ! Wyjdzie to pogracie ! Nie wyjdzie to nie pograć a połowa potencjalnych ludzi nie będzie nawet kojarzyć go z nazwy. Po 2 dniach zapomnicie że taka zapowiedź była ! Więc nie hejtujcie z łaski swojej, jeśli sami nie umicie zrobić nic lepszego !

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

@Ref

Uwaga ! Z dniem dzisiejszym (21.02.13), serwer Lord Of The Minecraft rozpoczął współpracę z serwerem Lord Of The Rings(link : http://www.mpcforum.pl/topic/858852-zapowied-serwer-lord-of-the-rings-zapowied/ właściciel: Bilon22). Ze względu na to, że tematyka serwerów jest podobna, powstanie jeden serwer. Co do tematu, w którym będą pojawiać się informacje, to jeszcze nie wiemy(nie mówiliśmy o tym) gdzie będą się pojawiać.

Opublikowano

Blzbud, szkoda że tyle czasu poświęciłeś na pisanie tych postów, bo tego serwera nie będzie i wszyscy już wiedzą że jest to wielka żebranina o lajki. Jeśli by jakiś serwer z tego wyszedł, to tylko skopiowany świat z wioską npc i pięcioma slotami. Widać że wiele po tym jak zobaczyło że live craft nie będzie, nawet nie wchodziło w ten temat. Można to wywnioskować chociażby z tego, że zamiast 400 osób na ankietę odpowiedziało 80.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Uczeń
Opublikowano

@Up

Nwm czy wiesz, ale serwer ciągle powstaje, tylko podpiął współpracę z innym serwerem.

Uczeń
Opublikowano

No jest, ale niestety. Nie da się wytłumaczyć co niektórym, że serwer powstaje i nie jest to fake.

Uczeń
Opublikowano

@Up

Jak widzicie takie coś, zgłaszajcie. Nie można dopuszczać takich "trollów" na forum.

Opublikowano

Mnie nie obchodzi co napisze JFG ja już się wyraziłem o tym zwalonym pomyśle.

JFG przyjmuje każdą osobę na boba, czyli nawet jak ,,Wystartuje" to napewno mapka nie będzie ładna lub copy.

Miejmy nadzieje ze za min 3 lata wystartuje!

Pozdro

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

Jestem pewien że to znowu nie wypali. Ale będę czekał, gdyż pomysł jest dobry. Zobaczymy, ale nie jestem dobrej myśli... (jeżeli wypali to polecam Balkon's Weapon mod i Mo' Creatures xD)

Opublikowano

@up

To ni chuja nie ma do Lord of The Rings, ale i tak nie powstanie :P

Srry JFG ale trzeba to przyznać - TO JEDEN WIELKI FEJK

76561198044975849.png

Best Member

Uczeń
Opublikowano

@Up

Nie zgodzę się z Tobą, Kotkowski. ; p Serwer ciągle powstaje, mapa jest robiona, Fan Page powstał... Serwer ciągle swoim tempem jest tworzony.

Opublikowano

dajcie linka do fanpage :P chce się posmiać :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

To jest FAKE serwer wystartuje ... ciągle te samo słowa

0 info, nic kompletnie się tutaj nie dzieje...

Czytałem posty autora tematu i po prostu śmiać mi się chciało ...

Od kiedy jak ktos napisze "serwer nie powstanie, nie czekajce" to jest hejt ?

"hejtujesz" mnie dostaniesz miniusa ... śmiechu warte ... lepiej żebyś nie pisał juz żadnym postów bo dramat + porażka :P

Uczeń
Opublikowano

@Up

Główny temat serwera nie znajduję się tutaj. Tu odpowiadam na ewentualne pytania, a jakbyś przeczytał chociaż te posty, to byś o tym wiedział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...