Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Of The Minecraft [Autorskie modyfikacje] [Doświadczony team] [Zapowiedź] [Fantasy/RPG] [Oparty na serii lotr]

JFG

Pytanie.   

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? pomys? i czy chcesz wi?cej informacji ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super!!! Poznałem w końcu ich strategie, będzie jeszcze N zapowiedzi z N obietnicami w których gracze się udzielają i dostają N zgłoszeń do administracji, a JGF i Kroganin biją sobie N postów, a oni ze sponsorów zdobywają N kasy, dlatego N ludzi ich nie nawidzi w tym JA

Serwer się zapowiada jeśli:

-Ma się gotowe Pluginy (MAKS. DO 4 DNI ROBOTY W KONFIGURACJI)

-Ma się gotowe Mody (MAKS. DO 3 DNI ROBOTY W KONFIGURACJI)

-Szuka się budowniczych albo pomocy w rozbudowie serwera (mapy!!!)

DZIĘKUJĘ, PROSZĘ DAĆ LIKE JEŻELI MÓWIĘ PRAWDĘ, ZANIM WAS WSZYSTKICH ZREPORTUJĄ I WYŚLĄ DO ADMINISTRACJI A SŁODKA ADMINISTRACJA POBLOKUJE WAM KONTA :)

ADIOS AMIGOS :)

PS. Ja w tym durnym temacie dostałem 11% ostrzeżeń, ciekaw jestem co będzie dalej. uch... chyba czeka mnie 2 konto :)

photo-150374.gif?_r=1358431061

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Uczeń
Opublikowano

@Up

Prosiłbym Cię, abyś się uspokoił. Wchodzisz na temat i zaczynasz nas hejtować, za to, że tamten serwer został wstrzymany, a pomyśleliśmy, że to się może Wam bardziej spodobać i, że jest lepszym pomysłem, a więc hejcisz nas za to, że wybraliśmy dla Was lepszą opcje? Koleś, jak nie podoba Ci się ten pomysł, to wyjdź i tu nie wracaj. A tak w ogóle, czemu Ty tu jeszcze siedzisz? Żeby sobie nabić %? Proszę, wyjdź i znajdź sobie inne pole do hejtingu. Adios Amigos.(Jak to Ty ująłeś)

Opublikowano

Hmmm Fajny pomysł lubię fantasy więc to coś dla mnie ale jedno pytanie... Wysłałem na LiveCraft tego sms że niby mini vip czy coś takiego więc jeśli tamten projekt upadł/został zawieszony to dostane coś w tym stylu tutaj, o ile to wypali :D ?

Opublikowano

To nie pierwszy taki serwer, nie oszukujcie mi tu ;)

Starsi gracze minecrafta pewnie pamiętają taki jeden GENIALNY serwer ze ŚWIETNĄ mapą ;)

Zapowiadacie serwer, a nic nie pokazujecie - dość mało legitnie to brzmi. Życzę wam powodzenia, ale jeśli chcecie osiągnąć jakiś sukces to zamiast zbierać laury bierzcie tyłki i do roboty ;)

Jeśli powstanie to pewnie zagram jako jakiś hobbit/krasnolud ;3

Opublikowano

@Up

Właśnie, a tacy początkujący gracze jak powyżej widać dają się nabierać na sztuczki Kroganina i JFG (do JFG nic nie mam ale jest z Kroganinem, więc niestety) każdy ich serwer nazywają, że jest 1 na Świecie.

Jak niby 1 na świecie jak Minecraf istnieje gdzieś koło 2-3 lat, od Alfy. TEN SERWER NIE ISTNIEJE I RACZEJ NIGDY NIE BĘDZIE ISTNIAŁ.

Skoro minecraft istnieje ponad 2 lata, to niby skąd pewność, że ktoś już tego nie planował.

Nie czytajcie tego tematu!!! Ja pisze tu tylko ostrzegawczo, jako Budowniczy czekałem na GŁUPIUTKI start serwera dla budowniczych, PONAD 1 MIESIĄC no i co się okazało, nowy projekt, który potrwa kolejny miesiąc albo 2, a potem 3 projekt ITD.

Ostrzegam was!!! Nie wierzcie IM!!! Ja pisze tu tylko ostrzegawczo!!!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Jestem na tak :D Sam zmieniałem swoje pomysły wielokrotnie :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jest taki serwer Middle-Earth. Więcej nie powiem wynurajcie w googlach (ANGIELSKI). Tam macie jedyną, działającą, ładną mapę że świata Tolkiena. Tutaj? Nic... Kolejny temat wbijania lajków. JFG jesteś naiwny, lecisz na każdą "fuchę" jaką Ci dają... Bierzecie się za większy projekt, a z tamtym nie daliście sobie rady... Błagam, przestańcie. Tyle ode mnie i ludzie nie marnujcie swojego życia tutaj na tym serwerze jest wiele innych takich serwerów, a nawet lepszych (ten to nie wiem co będzie miał)

Wzorujecie się na Władcach Pierścieni, a dajecie tu Smauga, to samo w sobie jest sprzecznością -,- Chcę zobaczyć WASZ model Smauga, bo już wolę takiego nie ruszającego się z bloków niż Ender Dragona...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A gdzie IP ^_^

A gdzie jest Ip:)

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Jeśli ktoś jest chętny na projekty typu spolszczenia Gier chętnie pomogę ;)

Opublikowano

Ogarnijcie się wszyscy, zrobili piękną prezentacje piękne pierdolenie, jaki to ten serwer nie będzie zajebisty, a co na dole? "szukamy sponsora na serwer przynajmniej 500 slotowy" wiecie ile kurwa takie coś będzie kosztować? 500 slotów ja pierdole dedyk musiałyby być taki wykurwisty, że z 700 zł by kosztował jak nie kurwa 1000 albo więcej, żeby lagów nie było no już nawet jak znajdziecie takiego banana (chociaż to nie realne) to spierdolicie z piniondzem dobry pomysł na zgarnięcie kasy ale to nie ta bajka idioci

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Odrazu mówię, że serwer nie wystartuje. Kroganin wziął się za kolejny serwer...

Także nie radzę czekać. Chyba, że JFG coś ruszy, ale wątpie...

PS.: Jeśli ktoś robi serwer podobnego albo innego typu i poszukuje budowniczego, proszę o kontakt PW.

7510260_4_1.png
Opublikowano

Jeżeli sądzicie żę postawicie serwer z modami dla 500 osób bez lagów to jesteście w wielkim błędzie, nikt wam za friko i na piękne oczka nie da 500-1000 zł wiec dajcie sobie spokój szkoda naszego i waszego czasu

Opublikowano

Wysyłałem posta i albo nie doszedł, albo nie wiem. Napiszę szybko, że za tą zapowiedź to powinni autorzy od razu bana dostać a temat powinien być usunięty. Żeby taki wielki serwer wystartował z ICH rąk, to jest niemożliwe. To tylko żebranie o lajki i każdy kto widział ich poprzednie zapowiedzi, powinien to wiedzieć.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

@Up

Właśnie "NIE WYPALI" jak się robi zapowiedź to MAKS!!! 7 dni przed startem, a nie kiedy wogóle zaczyna się go robić. Bez sensu, wystarczy kłutnia i sieę cały serwer rozsypie :P

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Hahahhahahah -,- . Kilka miesięcy robiony serwer a tu nic hahahhaha -,- serwer się robi 2 miesiace po zapowiedzi bo jak tak to widać ,że to tylko KŁAMSTWO CZY TAM HEJT . Oni tylko nabijają posty -,- . Nie piszcie tu już więcej temat pójdzie na samo dno jeżeli wogole nie bedzie serwera :) .

//

Opublikowano

Nie mam nic do JFG ale raczej wątpię że serw wystartuje zwłaszcza że będzie miał pewnie małą popularność bo już na mpc jest z 10 takich -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...