Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Of The Minecraft [Autorskie modyfikacje] [Doświadczony team] [Zapowiedź] [Fantasy/RPG] [Oparty na serii lotr]

JFG

Pytanie.   

127 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? pomys? i czy chcesz wi?cej informacji ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ech, dobra ja MAM DALEKO W DU**E wasze serwery, najpiew 1 zaczęli, nie skończyli i już 2 zaczynają, a potem zgduję, BEDZIE 3 Hmm...

Ja się żegnam, nie będę dłużej czekać.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Wiedziałem, że jak wejdę to odrazu spotkam się z "hejterami", może inaczej, z graczami którzy się zawiedli na LiveCraft. ;) Może napisze podanie na Boba, no ale chyba mnie nie przyjmiecie, bo trochę was nie ładnie potraktowałem. :P

7510260_4_1.png
Opublikowano

Ja tego nie rozumiem, skoro wszystko jest poszykowane to DLACZEGO NIE WŁĄCZĄ SERWERA DLA BUDOWNICZYCH, NOSZ KUŹWA 1 MIESIĄC ?? Dla mnie to przesada, będę pisał tu teraz tylko o złej opinni, ciekawe ilu graczy mnie poprze.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Uczeń
Opublikowano

Hejtujecie ten temat tylko ze względu, że LiveCraft nie wystartował? Okej... To już Wam tłumacze czemu LiveCraft nie wystartował. A więc gadałem z Kroganinem nad pomysłem na nowy serwerem, ale jak wiecie tamten to też było dużo pracy i ten serwer to dużo pracy, wiec trudno by było skupić się na obu serwerach. Proszę, poczekajcie jakiś czas, bo powiem, że się opłaca.

@Romanowsik

Za masowy hejt będziesz zgłaszany i będą lecieć punkty... Ja osobiście nie chce się z nikim tutaj kłócić i proszę Was jeszcze raz, pomówmy o nowym serwerze, a nie o tym, że stary nie wystartuje.

@Wojtek

Spoko, ja się nie gniewam i na pewno Cię przyjmę. ; )

Opublikowano

ej mam pytanko jak umiem budować 4/10 to przyjmiecie mnie ?

albo moge być w komendach komendy umiem 8/10

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Film będzie nie martw się o to al pierw musimy go zrobić a to potrwa troche także bądź cierpliwy

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...