Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creating the application is failed. Error code[183]

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz probuje :)

EDIT: dalej nie mam scoutera

Może kup scouter u npc, znajdziesz go przy wejściu do miasta. Pytałem się i na spolszczeniu działa Scouter.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fotoo.pl/show.php?img=506893_kopia-bezantytua-u.bmp.htm

Teraz jest git

Aha i przy okazji podaj pomysłem zeby jakis szybki komunikatorek na forum zapodali było by wygodniuej

Opublikowano

fotoo.pl/show.php?img=506893_kopia-bezantytua-u.bmp.htm

Teraz jest git

Aha i przy okazji podaj pomysłem zeby jakis szybki komunikatorek na forum zapodali było by wygodniuej

Dalej nie działa mi screen i pytałem się kogoś i innym też, wrzuć na imageshack.us.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Już zrobiłem reinstal i jest ok. Przy nowej instalacji nie czyściłem rejestru i było kilka błędnych wpisów, usunołem stare pliki i zmieniłem folder domyślny i jest ok. Dzięki za fatyge

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko sory, ze odświeżam temat ale mam problem z tym blędem ;/

Instalowałem ten plik co jest w 1 poście lecz nie pomogło. Mam pobrany klient, który jest zamieszczony na tym forum jako zaakutalizowany jak coś. Szukałem tych pakietów jezykowych chińskich lecz na stronie microsoftu dla XP nie ma owego pakietu i nie mam skąd pobrac ;/ Potrzebna szybko pomoc :D Grać się chce :D

PS. Za każdym razem co odpalam DBO przez Lunchera to pasek "Patch" leci mi odnowa i w tym momencie w folderze z grą tworzy mi się folder DL_Temp a pozniej znika, nie wiem czy tak powinno byc więc pisze. Jak coś to wersja clienta:

1.57.37 (0220)

Opublikowano

Xp Home Edition

EDIT: już pozbyłem się problemu, wystarczyło przeinstalować na nowo tego klienta ;] Teraz wgram spolszczenie i zobacze jak będzie :]

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...