Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creating the application is failed. Error code[183]

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reset nic nie dał cały czas leci błąd jak w temacie :/

Ja lece od nowa install na lepku i kompie ale czy w koncu sie uda to cholerka wie

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja zrobilem UNISTALL na stacjonarnym bo tez sie cos popiepszylo i na stacjonarce i lepku od nowa install i obecnie sie patchuje - chodz na stacjonarnym co chwile lekko se przywiesza ale jakos po malusku do przodu idzie dam znac co i jak jak sie patche skoncza pobierac o ile se skoncza

Coś czuję że to coś z tym MSXML możliwe że zła wersja to pobierz inną ;x

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Hmm nie wiem co zrobiłem ale nareszcie zaczęło działać :P Dzieki Sco za poświecenie tyle czasu na pomoc :P Mam nadzieje ze jednak zmienisz zdanie co do tego spolszczenia i że będzie raz na jakis czas wychodzic :P

Opublikowano

Hmm nie wiem co zrobiłem ale nareszcie zaczęło działać :P Dzieki Sco za poświecenie tyle czasu na pomoc :P Mam nadzieje ze jednak zmienisz zdanie co do tego spolszczenia i że będzie raz na jakis czas wychodzic :P

Do usług ;-) Jakbyś miał problemy to pisz.

Możliwe że spolszczenie wyjdzie bo aktywność się poprawia w dziale co mnie cieszy ;-)

Opublikowano

xD aktywność się poprawiła bo coraz więcej osób ma problemy xD i oby jeszcze się zwiększyła :P

Mam nadzieje że się poprawi jeszcze bardziej bo już jestem bardzo zadowolony, jeżeli chcesz pomóc kolegą to także wypowiadaj się w dziale ;-)

Opublikowano

Sco sciaglem ten spakowany lancher tak jak mowiles i jest COOOOOOOOOL wrecz zajebiscie dziala elegancko tyle ze tera spolszczyc mi sie nie chce xD nie wiem czemu dalej mam ta org wersje co mnie troszke wkur..... a siostra marudzi ze kwadraciastego jezyka nie zna i ze mam cos z tym zrobic xD

Opublikowano

Sco sciaglem ten spakowany lancher tak jak mowiles i jest COOOOOOOOOL wrecz zajebiscie dziala elegancko tyle ze tera spolszczyc mi sie nie chce xD nie wiem czemu dalej mam ta org wersje co mnie troszke wkur..... a siostra marudzi ze kwadraciastego jezyka nie zna i ze mam cos z tym zrobic xD

To znaczy jak się nie wgrywa ? błąd wyskakuje ? A może źle wgrywasz ?

Opublikowano

wypakowuje do glownego folderu z gra spolszczenie i latke i dupsko zimne dalej mam kanciasty jezyk ;/

Wypakuj a potem uruchom patcher i odznacz wszystko a potem zaznacz 3 opcje i powinno być dobrze.

Opublikowano

DBOCOM Language Patcher.exe - Blad systemu

Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie

znaleziono MSVCP100.dll. Sprobuj ponownie zainstalowac program,

aby naprawic ten problem

takie cos mi wyskakuje jak uruchamiam language patchera

Opublikowano

Wpisz na necie "MSVCP100.dll" i wyskoczy Ci program do wgrywania tego typu rzeczy i on zrobi za ciebie wszystko i będzie działać.

Opublikowano

tera brakuje tego :

Net Fremework v.4.0.30319

.Net framework znajduje się na stronie microsoftu i waży około 50 mb.

Opublikowano

juz instaluje - jak skoncze top dam znacz co z tym spolszczeniem :)

Dobrze, net framework to jeden z podstawowych programow ktore potrzeba na komputerze ;-)

Opublikowano

na tym lepku co robie to kupilem go na rynku za grosze bo od mojego trupka mial lepsze parametry :)

i od tygodnia na nim siedze a informatyko mecenasem nie jeste wiec nie wiedzialem co juz w sobie ma a czego mu brakuje :)

ale widze ze ty Sco masz glowke nie od parady wiec jak co bede do cb walil z tematem a siostra gorace pozdrowionka przesyla :)
'' jesli zespamowalem tym postem to z gory przepraszam ''

EDIT: Lancher dziala juz spatchowalem - wbje na gre zobaczyc czy all jest ok odznaczylem wszystkie ptaszki i zaznaczylem tylko 3 opcje

Opublikowano

na tym lepku co robie to kupilem go na rynku za grosze bo od mojego trupka mial lepsze parametry :)

i od tygodnia na nim siedze a informatyko mecenasem nie jeste wiec nie wiedzialem co juz w sobie ma a czego mu brakuje :)

ale widze ze ty Sco masz glowke nie od parady wiec jak co bede do cb walil z tematem a siostra gorace pozdrowionka przesyla :)

'' jesli zespamowalem tym postem to z gory przepraszam ''

Jakby co to wal śmiało w dziale, jestem otwarty na pytania ;-)

A o spam się nie bój, po prostu rozwijasz dział co mi się bardzo podoba, pytaj jak najwięcej ;-)

Opublikowano

Siostra kazala przekazac '' WIELKIE I GORACE BUZIAKI DLA SCO '' :))

dziala wszystko super wiec ja zmykam spac bo na 6 do pracy a siostra niech sobie w DBO dziala

jak co Nick : SaruniaPL na 2 serwie ")

Opublikowano

Siostra kazala przekazac '' WIELKIE I GORACE BUZIAKI DLA SCO '' :))

dziala wszystko super wiec ja zmykam spac bo na 6 do pracy a siostra niech sobie w DBO dziala

jak co Nick : SaruniaPL na 2 serwie ")

Nie ma za co, pytaj w dziale jakbyś miał problemy z DBO gdyż czasami występują przy patchach.

Opublikowano

wlasnie tyle wykminilam jak brat gral ale u mnie nic a nic ... przy glowce postaci sie cos ON i OFF zmienia ale ani go na pasku prawy dolny rog nie ma ani nie otwiera sie jego okno by zaznaczyc ta laske ...

Opublikowano

Pewnie nowy update doszedł i scoutery nie działają na spolszczeniu, aktualnie nie mam DBO na komputerze więc nie wykonam akualizacji. Może zainstaluj English Patch i wtedy będą działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...