Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spadek do niższej ligi

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , ogarnia ktoś ile razy trzeba przegrać jak się ma 0 lp żeby spaść do niższej ligi ? kumpel jest w silver II na starcie przegrał 3 razy i nie spadł :D

Opublikowano

Nie możliwe ... sprawdzałeś w profilu ? bo tam w tym oknie po grze zawsze jest napisane 0 dopiero w profilu jest napisane kumpel grał supp i dostał 19 pkt

Opublikowano

Nie możliwe ... sprawdzałeś w profilu ? bo tam w tym oknie po grze zawsze jest napisane 0 dopiero w profilu jest napisane kumpel grał supp i dostał 19 pkt

Racja dostałem 25 pkt jednak. Nie wiem dlaczego tam p iszę, że dostalem 0 ...

Opublikowano

Racja dostałem 25 pkt jednak. Nie wiem dlaczego tam p iszę, że dostalem 0 ...

Bug, tak samo jak przy pasie giganta, mi pisze informacje o działkach Heimerdingera..

Opublikowano

Moj kolega tez przegral 3x pod rzad chyba da sie spasc z tieru ale z dywizji nie ale nie jestem pewien na 100%

Bezsens, chyba, że dywizję rozumiesz jako ligę.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja narazie miałem 2 przegrane i nie spadłem ;D wiec nie wiem od czego to zalezy

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

może chodzi o to że system ledwo wystartował, i daje możliwość aby nie spaść, ponieważ każdy ma 0, musi ktoś szybko przejsc do nastepnej dywizji i przy 0 lp się wyjebać :D

ofc na 5 dywizji możemy przepierdalać ile chcemy :D

Opublikowano

ja dzis wygralem 2 i potem 3 przegralem i spadlem do nizszej ligi a inni po 5 meczy po przegrywali ,gdzie tu sprawiedliwosc ???

Opublikowano

Dlatego ja sobie poczekam aż trolle i inne ścierwa spadną,dopiero wtedy będzie można normalnie grać :)

Opublikowano

Trzeba przegrać 4 pod rząd lub 4 przy 0pkt. Kolega spadł z Złoto 1 na Złoto 2 takim spsb.

Opublikowano

ja dzis wygralem 2 i potem 3 przegralem i spadlem do nizszej ligi a inni po 5 meczy po przegrywali ,gdzie tu sprawiedliwosc ???

Bo to jest tak koles ma np Brąz IV i poprostu może wiecej przegrac zeby spasc na brąz V a jak jestes w jakiejs dobrej lidze np GOLD I to mały poślizg i spadasz.

Tak myślę,

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ja dzis przegralem 3 ale potem wygralem 2 i narazie jakos sie trzymam na tym Silver I

A ja przegrałem 4 wygrałem 2 przegrałem 3 i spadłem do silver II ten system jest zajebisty.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

W całym opisie zmian pisano na temat czegoś, co po zdobiyciu uniemozliwia nam spadek do niższej ligi/dywizji(jedna odpowiedź nieprawidłowa), ale nie mam pojęcia o co chodziło.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...