Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spadek do niższej ligi

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem 3 mecze, 1 przegrałem, potem wygrałem kolejne 6 i awansowałem z Srebra III na Srebro IV, zobaczymy jak pojdzie dalej :) wporzątku ten system, podoba m sie.

Opublikowano

Wygrałem 3 mecze, 1 przegrałem, potem wygrałem kolejne 6 i awansowałem z Srebra III na Srebro IV, zobaczymy jak pojdzie dalej :) wporzątku ten system, podoba m sie.

A czasem Srebro III na srebro IV to nie spadek?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

3 przegrane pod rząd z 0 punktów, 1 wygrana - 19 pkt. Brąz I, to chyba zależy od tieru, wydaje mi się, że na brązowym większa tolerancja niż wyżej.

Opublikowano

Nie da się spaść z ligi czyli jeżeli teraz macie złoto to na srebro już nie wejdziecie.

A z dywizji owszem można spaść, kolega miał 4 przegrane pod rząd i spadł z I tieru na II :)

@Adek1242 AHAHAHHAHA You made my day bro :D

Wiesz że I liga jest najwyższa?

To dobry awans ziom :D

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

To jest tak że jak dopiero wszedłeś do wyższej ligi to zanim spadniesz musisz wygrać conajmniej jednągre zanim spadniesz. tzn przegrasz 50na starcie i nie spdniesz, lecz gdy wygrasz 1 i przegra 2-3 to spadniesz ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...