Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybsza przegladarka internetowa

Najszybsza przegladarka internetowa  

143 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora przegladarka jest najszybsza ?

• Google Chrome
      87
    • Internet Explorer
      8
    • Mozilla Firefox
      34
    • Opera
      11
    • Inne : Jakie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

google chrome jest za puste jak dla mnie

mozilla.. co chwile nowa wersja wychodzi a i tak jest zasyfiona.

Opera :D ładna może i zjada troche ramu ale szybkość jest dobra.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza Chrome, szybka, sprawna.

Na drugim miejscu Mozilla.

Pomogłem?

Kliknij "lubię to" -dzięki, też mi pomożesz :D

Opublikowano

Chrome ssie. Lepszy jest firefox, jest bardziej rozbudowany i stabilny. Nie ma aż takiej wielkiej różnicy między Firefoxem a Chrome jeśli chodzi o szybkość wczytywania stron, a chrome jest tak odchudzony jeszcze.. bardzo słabo funkcjonalny. Dodatkowo ilość dodatków i większa ilość możliwości przeważa na stronę liska. Firefoxa używam od początku mojej przygody z komputerem, czasami próbowałem zmieniać ale i tak zawsze wracałem do starego.

Opublikowano

Kiedyś korzystałem z Chrome i było ok. Ale od pewnego czasu korzystam z Opery i bardzo dobrze się sprawuje. Nie ma tam jakichkolwiek problemów, automatyczna aktualizacja. Szczerze? To też zależy od kogoś komputera, w moim przypadku Chrome jest wolniejsze od Opery. Głos na opere.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Kiedyś korzystałem z Chrome i było ok. Ale od pewnego czasu korzystam z Opery i bardzo dobrze się sprawuje. Nie ma tam jakichkolwiek problemów, automatyczna aktualizacja. Szczerze? To też zależy od kogoś komputera, w moim przypadku Chrome jest wolniejsze od Opery. Głos na opere.

Prędzej łącza, chrome jest na pewno bardziej zoptymalizowane niż opera.

Opublikowano

Prędzej łącza, chrome jest na pewno bardziej zoptymalizowane niż opera.

Uwierz, że od komputera też. Gdy masz zawalony komputer, jak ja miałem kiedyś to też by Ci chrome muliło. Oczywiście, zgadzam się z Tobą, że też zależy od łączą, ale też w jakimś stopniu ( nie dużym ) od komputera.

2ufgk6u.png

Opublikowano

I tak was nie przebije chrome jakas pro nie jest . Ja uzywam opery i mi ona bardzo dobrze chodzi . A co do mozilli to jakiego kompa bym nie mial to zawsze zmulala . ie to juz wgl przesada tego nie powinno byc . porazka z ie . Naprawde moim zdaniem opera najlepsza .

BUM

Opublikowano

Maxthon
Przeglądarka bazująca na silniku IE, ale w cholerę go zmienili, wyjebali niepotrzebne śmieci i powiem Wam że nie widzę różnicy między Maxthonem i Google Chrome. Jedynie Maxthon ma jeszcze fajną opcję podziału ekranu na 2 ;D
Polecam

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie piszczie Najlepsza jest ta i ta , tylko MOIM ZDANIEM !!

Więc tak ja mam maxthon 3 jest moim zdaniem najlepsza ponieważ :

Gry sie nie scinają

Nie padają wtyczki

Ma bardzo ciekawe gesty myszki nie jeden ruch i otwieramy nowe karty odswiezamy itp [ duże ułatwienie jak ktos załapie]

Przestonna żadnych reklam z boku itp .

Szybko sie otwiera

No to na tyle takie jest moje zdanie :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie piszczie Najlepsza jest ta i ta , tylko MOIM ZDANIEM !!

Więc tak ja mam maxthon 3 jest moim zdaniem najlepsza ponieważ :

Gry sie nie scinają

Nie padają wtyczki

Ma bardzo ciekawe gesty myszki nie jeden ruch i otwieramy nowe karty odswiezamy itp [ duże ułatwienie jak ktos załapie]

Przestonna żadnych reklam z boku itp .

Szybko sie otwiera

No to na tyle takie jest moje zdanie :)

Z tego co kojarzę to na dniach wyszła 4 ;) Sprawdź sobie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Odkąd pamiętam to zawsze korzystałem z opery i nie mam z nią problemów. Radzę czyścić historię, bo czasami jest tego tak dużo, że potrafi zamulić :p.

Opublikowano

Chrome, a to głównie z powodu przyzwyczajenia i szybkiego włączania. Na firefoxie musiałem dłuugo czekać żeby otworzyło się okno przeglądarki (nie wiem jak jest teraz). Być może czasami zamuli komputer, ale ogólnie jest w porządku :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Bardzo dobrą przeglądarką jest Safari jest szybsza od Mozilli, aczkolwiek ja korzystam z Firefoxa.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Dokładnie, w tej chwili jedyną sensowną przeglądarką jest chrome.

Wcześniej używałem opery i byłem święcie przekonany, że nie ma lepszej przeglądarki.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Powiem tak Google Chrom jest okey tylko, że po pewnym czasie użytkowania coś się zaczyna walić więc polecam Mozille Firefox

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...