Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybsza przegladarka internetowa

Najszybsza przegladarka internetowa  

143 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora przegladarka jest najszybsza ?

• Google Chrome
      87
    • Internet Explorer
      8
    • Mozilla Firefox
      34
    • Opera
      11
    • Inne : Jakie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Używałem IE, Mozilli i Chrome'a, nie wiem jak z Operą ale Chrome jest z tych trzech z których korzystałem najszybszy.

Opublikowano

Ja korzystam z Chrome - od samego początku do mnie przemawiał.

Chociaż ostatnio testy pokazują znaczną poprawę IE i wybicie się n czołówkę to i tak ta przeglądarka dla mnie nie istnieje.

Opublikowano

Najszybsza na świecie przeglądarka to Maxthon wolniejsza GoogleChrome

Polecam też Safari

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Maxthon to nawet nie przeglądarka ! doucz się lepiej

co masz szybkość do działania przeglądarki ? nie można określić działania przeglądarki po szybkości tylko po wyniku jaki przedstawi , podobne puyania jak zadałeś sa bez sensu. jedną stronę jedna wczyta szybciej, ale następną inna szybciej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Używałem IE, Mozilli i Chrome'a, nie wiem jak z Operą ale Chrome jest z tych trzech z których korzystałem najszybszy.

Wlasnie dzisiaj pobralem Opere i szczerze mowiac to Opera jest beznadziejna, wlono laduje strony i ogolnie jest inna. Zaluje ze sciagnalem syfek na kompa :D

Opublikowano

Maxthon to nawet nie przeglądarka ! doucz się lepiej

co masz szybkość do działania przeglądarki ? nie można określić działania przeglądarki po szybkości tylko po wyniku jaki przedstawi , podobne puyania jak zadałeś sa bez sensu. jedną stronę jedna wczyta szybciej, ale następną inna szybciej

Zgadzam sie ze jedna wczyta szybcie a inna wojniej. Tylko ze np taka opera kazda strone wczytuje wolniej niz podane przezemnie przegladarki

Gdyby szybkosc dzialania przegladarki internetowej nie miala znaczenia to naukowcy nie przeprowadzali by co roku ankiet na wieksza skale, aby udowodnic ktora jest lepsza

Sorry za duble posta :/ ale myslalem ze edytuje poprzedniego posta ;x

Opublikowano

nie potrafisz ustawić opery jak należy stad problemy, przy dobrym łączy bije na głowę wszystkie przeglądarki możliwościami, ma tez i swoje wady

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

IE 9.0 to nie przeglądarką, to jest maszyna czasowa. Opera to rzecz, której do dziś nie mogę rozkminić - próbowałem wielu rzeczy, jeszcze więcej ustawień testowałem i i tak chodzi wolniej niż Chrome czy Mozilla. Te dwie ostatnie to najwięksi konkurenci, jednak Google stworzył przeglądarkę estetyczniejszą i trochę wydajniejszą niż Firefox.

Opublikowano

może i stworzył lepsza bo zintegrowana z wyszukiwarką idealnie jednak tak pamięciożerna ze otwarcie kilku zakładek zaczyna przymulać nie tylko przeglądarkę ale i system

mozilla , jak wyżej. po poprawkach juz tak nie żre pamięci i w miare szybka jak się dostosuje do swoich potzreb, wiadomo dodatki ale tylko te przydatne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Najszybsza będzie jak sobie sam napiszesz w C#.

Używam st Browser.

Pis jou ;3

Opublikowano

Najszybsza będzie jak sobie sam napiszesz w C#.

Używam st Browser.

Pis jou ;3

Tylko najpierw trzeba ogarnac jezyk C++ ;d

może i stworzył lepsza bo zintegrowana z wyszukiwarką idealnie jednak tak pamięciożerna ze otwarcie kilku zakładek zaczyna przymulać nie tylko przeglądarkę ale i system

mozilla , jak wyżej. po poprawkach juz tak nie żre pamięci i w miare szybka jak się dostosuje do swoich potzreb, wiadomo dodatki ale tylko te przydatne

IE 9.0 to nie przeglądarką, to jest maszyna czasowa. Opera to rzecz, której do dziś nie mogę rozkminić - próbowałem wielu rzeczy, jeszcze więcej ustawień testowałem i i tak chodzi wolniej niż Chrome czy Mozilla. Te dwie ostatnie to najwięksi konkurenci, jednak Google stworzył przeglądarkę estetyczniejszą i trochę wydajniejszą niż Firefox.

To ktore zre mniej pamieci, no ja na to uwagi nie zwrocilem ale po otwarciu mozilli bez zadnych stron zre ponad 220k pamieci ( u mnie nie wiem jak u was )

Wiec ktora jest mniej pamieciozerna?

Opublikowano

ja tam polecam opere :) testował wszystkie i opera włącza się najszybciej nie crashuje się tak jak mozilla i nie zużywa tyle ramu co google :)

Opublikowano

ja tam polecam opere :) testował wszystkie i opera włącza się najszybciej nie crashuje się tak jak mozilla i nie zużywa tyle ramu co google :)

Zacytuje Ci moj post :D

Wlasnie dzisiaj pobralem Opere i szczerze mowiac to Opera jest beznadziejna, wlono laduje strony i ogolnie jest inna. Zaluje ze sciagnalem syfek na kompa :D

Tak wiec Opera moim zdaniem jest naslabsza

Czekam tylko na odpowiedz ktora przegladarka, czy Mozilla czy tez Chrome pobiera mniej pamieci

Opublikowano

Zacytuje Ci moj post :D

Tak wiec Opera moim zdaniem jest naslabsza

Czekam tylko na odpowiedz ktora przegladarka, czy Mozilla czy tez Chrome pobiera mniej pamieci

mniej pamięci pobiera mozilla

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja Ci polecam firefox. Używałem jakiś czas chrom'a. Niby szybszy (Niewiele), ale na firefox'ie masz ciekawsze dodatki i funkcje (Chociaż zależy też od gustu). Jeśli siedzisz na komputerze dla jakiś "facebook'ów" (Nie polecam tego gówna), to wybierz chrom.

Opublikowano

Ja Ci polecam firefox. Używałem jakiś czas chrom'a. Niby szybszy (Niewiele), ale na firefox'ie masz ciekawsze dodatki i funkcje (Chociaż zależy też od gustu). Jeśli siedzisz na komputerze dla jakiś "facebook'ów" (Nie polecam tego gówna), to wybierz chrom.

Ja w ogole nie uzywam dodatkow bo mnie to nie bawi i nie ciekawi

mi dobrze działa mozilla, rzadko się zacina.

Czytaj posty dokladnie, tu nie chodzi o to czy sie zacina czy nie bo na zadnym kompie sie zacinac nie bedzie :)

Chodzi o zjadanie pamieci ram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...