Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najszybsza przegladarka internetowa

Najszybsza przegladarka internetowa  

143 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora przegladarka jest najszybsza ?

• Google Chrome
      87
    • Internet Explorer
      8
    • Mozilla Firefox
      34
    • Opera
      11
    • Inne : Jakie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to na tym firefoxie pół życia siedze i jestem zadowolony, ze stoperem w łapie nie siedze i nie mierzę czy Firefox jest szybszy o 0,0001 sek. czy Opera czy chuj wie co.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Internet Explorer 10 w wersji metro. Wcześniej testowałem IE8 i IE9.... Masakra... Ale wersja IE10 to już o wiele lepsza przeglądarka, w testach najbezpieczniejsza, przepuszcza najmniej syfu... I ładuje strony normalnie, ale to też zależy od tego jaki kto ma komp i internet.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wlasnie dzisiaj pobralem Opere i szczerze mowiac to Opera jest beznadziejna, wlono laduje strony i ogolnie jest inna. Zaluje ze sciagnalem syfek na kompa :D

Opera to imo najlepsza przeglądarka, zobacz co ona ma a co inne podjebały od niej albo jeszcze tego nie zrobiły. Opera ze swoimi bajerami jest szybsza niż firefox bez niczego.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dla każdego inna przeglądarka wyda się szybsza.

Dla mnie osobiście google chrome jest szybki, lecz na koncie z ograniczeniami wesoly.gif Na koncie z Adminem działa wolniej niż na koncie ograniczonym - przynajmniej w moim odczuciu.

Testowałem swego czasu Operę, jest szybka,bezpieczna lecz nie podobał mi się jej wygląd. IE też jest czasami szybki, lecz pełny dziur więc odradzam używania.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Dla każdego inna przeglądarka wyda się szybsza.

Dla mnie osobiście google chrome jest szybki, lecz na koncie z ograniczeniami wesoly.gif Na koncie z Adminem działa wolniej niż na koncie ograniczonym - przynajmniej w moim odczuciu.

Testowałem swego czasu Operę, jest szybka,bezpieczna lecz nie podobał mi się jej wygląd. IE też jest czasami szybki, lecz pełny dziur więc odradzam używania.

Nie widziałeś ostatnich testów przeglądarek chyba :) IE jest najbezpieczniejsza :) IE9 i IE10 :) poszukaj a nie farmazony wypisujesz.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ktos napisal "Google Chrum"

No to Chrum, jednak Mozille i tak zostawie sobie zainstalowana

Nie widziałeś ostatnich testów przeglądarek chyba :) IE jest najbezpieczniejsza :) IE9 i IE10 :) poszukaj a nie farmazony wypisujesz.

Hm w to nie watpie ze IE jest najbezpieczniejsza przeglarka, bo zawsze nia byla, choc nie zawsze byla najlepsza

Nie jestem jakos przekonany do IE ale moze i tez zainstaluje i przez pare dni bede korzystal, po czym wyciagne wnioski ;d

Opublikowano

Tylko taka mała uwaga ode mnie :) Ja używam IE w wersji metro dla Windows 8 :) Bo samo IE desktop to kwas... dizajn mi się kompletnie nie podoba tej desktopowej.

Opublikowano

Z maxthrona tylko korzystam.

Nie piszcie w ten sposob, co mi taka wypowiedz daje? Nic a wy tylko bijecie posty

Dodaj cos od siebie dlaczego jej uzywasz i czemu uwazasz za najlepsza? ...

Napisalem za maja byc sensowne odpowiedzi...

Moderator a spami ;x

Opublikowano

Nie piszcie w ten sposob, co mi taka wypowiedz daje? Nic a wy tylko bijecie posty

Dodaj cos od siebie dlaczego jej uzywasz i czemu uwazasz za najlepsza? ...

Napisalem za maja byc sensowne odpowiedzi...

Moderator a spami ;x

Jeżeli piszę że jej używa tzn. że jest z niej zadowolony i wydaję mu się najodpowiedniejsza.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wlasnie siedze na mozilli i jedenym minusem jaki zauwazylem to to ze nie ma wbudowanego tlumacza jak chrome tylko trzeba sciagac dodatek ;d

A dla mnie tlumacz przydatna rzecz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mozilla jak dla mnie top 1, próbowałem przerzucić się na Chrome, ale bez skutku. @Autor, nie interesują Cię dodatki? ^^ to ja nie wiem jakie Ty masz nerwy przeglądając strony bez adblocka.

Jeśli masz lepszy komp to zdecydowanie Mozilla, jak masz słabszy to Opera/Chrome, przy otwartych 15 kartach(10 mpcforum, 2 yt, 3 sfgame) ciągnie 350k. Chociaż, nie powiem bo jak nie wyłączam firefoxa kilkanaście godzin to potrafi w combo z flashem pójść i pociągnąć 1GB :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...