Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by berkay2578

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , nie wiem czy może coś źle robię czy co ale jak kończę wyścig ( z hackiem włączonym , nawet jak nie użyłem opcji ) to nie ładuje się okienko z pokazującymi się kartami i muszę resetować nfs , bo nie da się tego okienka wyłączyć ;(

Opublikowano

Witam , nie wiem czy może coś źle robię czy co ale jak kończę wyścig ( z hackiem włączonym , nawet jak nie użyłem opcji ) to nie ładuje się okienko z pokazującymi się kartami i muszę resetować nfs , bo nie da się tego okienka wyłączyć ;(

To samo mam (czasami nawet jak jest hack wyłączony, też karty się nie ładują) a jak wyłączam grę (bo innej opcji nie ma) to mam blokade na 1h ;/.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

To samo mam (czasami nawet jak jest hack wyłączony, też karty się nie ładują) a jak wyłączam grę (bo innej opcji nie ma) to mam blokade na 1h ;/.

No właśnie , jeszcze teraz nie mogę wbić na nfs ;(

Opublikowano

Gra siada gdy włączam 100% wytrzymałość (F10) ale przy trybie drift już nie. Nie wiem jak z pozostałymi opcjami.

carsbazar.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj Później.

Czy to oznacza bana?? Włączyłem jeden jedyny raz, samego autopilota. I wywaliło mnie z nfs.a

spoko po godzinach odpalił

Opublikowano

Ten hack działa, tylko nie był dawno aktualizowany.

Zważając na Wasze bezpieczeństwo (kont), temat zamykam.

Nowy team NFS World'a zwiększył zabezpieczenia gry i po użyciu hack jest Uwierzytelnienie.

Większość osób dostaje przez to bana.

Zamykam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Side Note: Berkaytroll isn't from DH2005.....

Yes, I know.
Hack is similar (options) to that of DH2005.
Dla drifterów...
W tym hacku można bardzo dobrze dostować poślig i sterowność jaki będzie miał samochód, dzięki opcji Handling.
Jest to aktualnie najlepszy darmowy hack z dużo ilością funkcji.
Opublikowano

Witam. Przedstawiam wam nową aktualizacje trainera od berkay2578.

Jest to hack z bardzo dużo ilością funkcji!

Aktualizacja 21.07.2013r.

9vCjHk4.png

1. Ściągamy plik.

przepraszam ze akurat w ten temat sie wcinam , korzystam z ulepszeń sa bardzo dobre i bez nich gra chyba była bu nudna , pomijam sam fakt ze mapa jest cały czas taka sama i te same trasy

chciałbym zagadnac na temat gry pod nazwa goodgame empire która jest numerem 1 q swojej klasie od chyba 3 lat juz

czy istnieje mozliwosc w tej grze takze porobic takie bardzo dobre pomoce dla graczy ???

serdecznie pozdrawiam )

2. Włączamy plik.

3. Włącz grę.

A. Zaloguj się.

B. Wjedź do gry.

4. Zminimalizuj grę.

5. Gotowe. Możemy czitować!

Gdy zaznaczymy funkcje Always on Top, hack jest zawsze na wierzchu.

Dodano nowe funkcje:

-Handling x10, x15, x20, x50 (tzw. sterowanie lepsze)

-Drift Hack (2 opcje)

-Car Changer

Jak włączyć nowe opcje/menu?

Naciśnij na "Expand".

20130206220321programma.png

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/

Downland:

https://mega.co.nz/#!1gxRXSrT!Rcu3QyMykDMd3yzPp1dkhXfttmk8cxhjc1egP7b6fVQ

Nie działa?

Zainstaluj .NET Framework 2.0 i .NET Framework 3.5

Regulamin:

1. Stosujemy się do Globalnego Regulaminu MPC Forum i Lokalnego Regulaminu działu NFS World.

2. Piszemy posty związane z tematyką tematu - nie inną.

3. Nie piszemy postów w stylu "dzięki,działa" "Leci lajk" itp.

co do banów na grze nfs world to jak one sie objawiaja , grałem na apex troche oczywiscie korzystałem z pomocy które tutaj pobrałemn za co sliczne dzieki i na 2 dzień jak właczyłem to serwery nie działaja juz kilka dni tak mi pisze , czy to ban , czy serwery nie diałają naprawde ?

bo to dosc dziwne bowiem sporo graczy gra a ja musiałem zmienic serwer na ten drugi i zaczac gre od nowa)))P

pozdrawiam oczywiscie

14551571892228083969.jpg

Opublikowano

Witam czy jest gdzieś wszystko przetłumaczone jak nie to jak włączyć żeby policja mnie nie łapała ?

ALT+F9,F10 .

Jakoś idzie ale jak zrobić żeby policja goniła?

Nie , policja będzie jezdzić tak jak jest da się ją tylko wyłączyć .

Opublikowano

też mam problem mianowicie używam speed boost i na końcu wyscigu mnie wywala i musze godzine czekac pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...