Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by berkay2578

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak na nim o wiele szybciej bany sie łapie niz na hacku który widoczny jest na ekranie gry , z doswiadczenia wiem ze najczesciej na apex bany leca mi czasem za kazdym razem na apex i na tym trainerze ,

bardzo szkoda ze niema w nim juz funkcji stabilizacji samochodu , naprade w samochodach o duzej mocy tylko napedowych ten trainer był poprostu nie zstapiony , i w zwiazku z tym chciałbym spytac czy przewidziana jest taka opcja w jakiejs aktualce ??))

nie sztuka kupic samochód mocny na tył jesli zawija i obija sie wszedzie , a amerykańcami aby wygrac wyscig bez opcji która wymieniłem

jest praktycznie nie mozliwe , mimo napchania w nich czesci 3,4 gwiazdkowych

pozdrawiam serdecznie

magik )

14551571892228083969.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trainer fajny, ale mam pytanie. Czy ten trainer jest bardziej wykrywalny niż "trainer by GamerZ"?

Zależy jakiej opcji użyjesz, jeśli użyjesz tank mode to jest to tak samo wykrywalne jak hacki od innych wykonawców.

Opublikowano

obrazek

http://scr.hu/0y22/sn2n1

Nowe funkcję.

.

po aktualce pojawiły sie funkce przynajmniej dlamnie nie zrozumiałe

prosił bym o objasnienie jesli mozna

pozdrawiam17259631694599393164.jpg

magik

http://scr.hu/0y22/sn2n1

widze ze chyba nikt nie ma pojecia do czego ta funkcja jest i czy jest , wydaje sie ze cos jest jednak pozna przycskac co sie chce a tu niec wicec to raczej atrapa niepotrzebna a szkoda bo zawsze mozna cos ciekawego dołączyc

pozdrawiam

14551571892228083969.jpg

Opublikowano

Aktualizacja 14.10

widze ze chyba nikt nie ma pojecia do czego ta funkcja jest i czy jest , wydaje sie ze cos jest jednak pozna przycskac co sie chce a tu niec wicec to raczej atrapa niepotrzebna a szkoda bo zawsze mozna cos ciekawego dołączyc

pozdrawiam

Tam są wbudowane boty, np. Purschuit Bot. Wybiera się je tutaj:

nf9kgw.jpg

Potem naciska się Start i bot działa.

Napis Step #/# - Standby - są to kroki bota (naciskanie bota w grę) zależy to od bota i dla Cb jest to wogóle nie przydatne.

W najnowszej wersji hacka nie ma żadnych działających w nim botów. Bots [DISABLED] (patrz ss up)

Opublikowano

No cóż wszystko wygląda fajnie no ale nie działa co mam zrobić żeby działało ??? proszę o pomoc :/

Wyszła nowa wersja cheata:

http://www73.zippyshare.com/v/19367246/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/0903eb32d41d2bbc374160b957caeed1030be42e552e8fd3dc5b1f1b57a2ceb0/analysis/1382428134/

Dodano funkcję auto update.

Prośa do autora o wprowadzenie zmian do tematu ;)

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej wszystko mi działa i dam like jak podpowiesz jak używać funkcji CarChanger

Wybierasz samochód, wchodzisz do kryjówki i wychodzisz i masz samochód.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Działa Show Diamond ?

Włączasz funkcję, przechodzisz do kryjówki i z niej wychodzisz, otwierasz mapę i masz pokazane w których miejscach są diamenty.

Opublikowano

peter ledwo co nfsa odpaliłem i car changera i ban jak byłem w garażu wiesz co thx -.-

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem po co wam cheaty od gry w ktorej sie scigacie tu sie liczyc powinny umiejetnosci a nie cheaty bo to juz przesada kazdy prawie w tym nfsie ich uzywa wiec nawet nie ma co tam grac juz ;/

1354728012-U791752.png
Opublikowano

Nie wiem po co wam cheaty od gry w ktorej sie scigacie tu sie liczyc powinny umiejetnosci a nie cheaty bo to juz przesada kazdy prawie w tym nfsie ich uzywa wiec nawet nie ma co tam grac juz ;/

To jest forum o cheatach,większość graczy cheatuje.W tym temacie piszemy posty tylko związane z tym cheatem.Własną opinię możesz wyrazić w statusie/profilu/w innym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...