Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erotos [Hamachi]

Vesayos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sieci dorobione:

ErotosMetin2-31

ErotosMetin2-32

ErotosMetin2-33

ErotosMetin2-34

ErotosMetin2-35

ErotosMetin2-36

ErotosMetin2-37

ErotosMetin2-38

ErotosMetin2-39

ErotosMetin2-40

ErotosMetin2-41

ErotosMetin2-42

ErotosMetin2-43

ErotosMetin2-44

ErotosMetin2-45

ErotosMetin2-46

ErotosMetin2-47

ErotosMetin2-48

ErotosMetin2-49

ErotosMetin2-50

Opublikowano

yh jak zawsze 0 kontaktu z ha serwer miał być do 0:00 On ja od 22:30 wbić nie mogę nie ma zadnej informacji na hamachi na mpc tez nie także ...

Opublikowano

Ludzie.. ja mam dosyć, nie wiem co to będzie z tym serwerem, codziennie pisze do mnie ponad 50 osób z samymi głupotami. Zdarzają się takie sytuacje że ktoś z rodziny wejdzie na komputer a tutaj spam typu "kurwa mać debilu" "spoko HA że nie odpisuje" co wy myślicie ? że ja siedze 24/7 przy kompie ? zastanówcie się trochę.

Opublikowano

Ty zastanów się co piszesz a nie Mówisz graczom że serwer bedzie do 0:00 On a potem szukasz wymówek bo co może mam ci spać kazała a pozatym jaki spam jak nikt z toba kontaktu nie ma . Na przyszłość Takie bajeczki wciskaj dzieciom a nie Nam. Miłego. NQ

Opublikowano

A może zobaczcie kiedy to pisałem.. serwer był online wczoraj do 22-23 jakoś, mama mi każe iść spać ? hahaha, śmieszny jesteś, udzielasz się choć nic o mnie nie wiesz i nie będziesz wiedzieć. Myślisz że nikt ze mną kontaktu nie ma ? haha, mogłem zrobić ss jak spamowaliście na hamachi.

@up

O co ci chodzi człowieku ? myślisz że to "kurwa mać debilu" było do was ? to jest cytat co wy do mnie piszecie, z resztą nawet wziąłem go w cudzysłów.

A co do serwera, widzę że się nie zmieniliście i się nie zmienicie. W takim razie, OFF 4 EVER. Żegnam

Opublikowano

pomysł na serwer fajny ale admina ciągle wywalało i serwer sie wyłączał. admin jest troche niemiły dla graczy gdy sie zaytalem czy serwer online on odpisal "Sprawdz sobie na stronie OMG"

Bez_nazwy.gif

Opublikowano

Hahahahahaha, ale mnie zagiąłeś, wczoraj zablokowałem bo już miałem dosyć, a od początku do przedwczoraj chat był włączony. A co z tego że wyłączyłem trochę wcześniej.. znam serwery co podobno 12h online codziennie, a tak naprawdę są po 3h. Powiem ci tak, ogarnij się, bo piszesz głupoty np. najpierw napisałeś że szukam wymówki, a teraz że to nie jest wymówka. Ty sam nie wiesz co ty piszesz..

Opublikowano

Hahaha, jak zwykle mnie rozśmieszasz, ja nie ty, myślisz że jak offne serwer to znaczy że już idę spać? no co coś ci się pomyliło, bo jakoś wątpię aby ktoś mi zabraniał czegokolwiek. A co do serwera to mam gdzieś twoją opinię, wyłączę kiedy będzie mi się podobało, parę razy nawet o 00:30-1:00 wyłączałęm, a ty masz problemy że raz o trochę wcześniej wyłączyłem. Mam pisać co i jak ? jeżeli 90% wiadomości na hamachi to jest "off ?" "on ?" i ja mam pisać 300 postów dziennie że jest on lub off na sekunde...

Opublikowano

Oh juz nie płacz. Ja ogarniam wszystko a to że ty jestes małym dzieckiem które ma kompa i maniaczy od 8 roku życia to nie moja wina . ja nie musze sie czuć dorosły. Offaj sobie serwer i nie skoml mi tu wiecej bo dzieci juz powinny leżeć i spać a nie usiłować z łzami w oczach mnie hejtować Offasz serwer bo cie ludzie poniżają na mpc? to ciekawe jak ty masz w sql hahahaha NQ

Opublikowano

Kurwa Hades ogarnij pizde, on też ma swoje życie a nie całe życie z metinem i debilami. No sory ale jestem po stronie Vesa Pozdro dzieci

Pizde może masz ty ja już dawno chciałem zakończyć temat to ten idiota sie dalej udzielał więc jak ty to mowisz Sam zamknij Pizdę !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...