Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erotos [Hamachi]

Vesayos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera Nie polecam. Dlaczego ? Iż nie ma Admina/ Pomocnika nie ma Ulepszaczy. + serwer sie spuznil o godzine ze startem to Ha teraz poszedl i tyle z serwera.. Jeszcze raz Nie polecam

Opublikowano

Serwer wydawał się cudem hamachi, lecz administrator przez swoje problemy wszystko zepsul.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Serwer wydawał się cudem hamachi, lecz administrator przez swoje problemy wszystko zepsul.

To nie jest moja wina że neta nie miałem (przerwa techniczna) A ty w ogóle tylko komentujesz i krytykujesz wszystko ;x

Opublikowano

Serwer DNO . Co chwile Ofy/Cofki Grac sie nie da ;] Ha zablokowal szept na hamachi nie odpisuje nic .. Nie informuje ze sie mamy wylogowac jak jest reset stad te cofki. Nie polecam

Opublikowano

Chodziło mi o te problemy z internetem parę dni temu^^. Serwer polecam w 100%. Dobrze, że jest ta łatka, lecz zajmuje od cholery mb (chyba prezentacji nie pomyliłem)

Opublikowano

Najwyrazniej pomyliłem launchery^^. Mniejsza. Ta latka i tak nie pozwala wejść, iż locali nie ma ^^. Tzn u mnie tak jest, pewnie dlatego, że mam pomieszany client^^. Sprawdzę jeszcze i dam znać.

Opublikowano

Ponieważ to jest łatka tylko do mojego Clienta -,-

Ludzie tak samo kombinowali z innymi klientami i nie mogli się zalogować ;x

Opublikowano

Yyy. Ja jestem zielony więc mógłby mi ktoś wyjaśnić jak założyc tutaj konto i wgl pobrać tego klienta? :<

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Dla zaciekawionych ;x Serwer online: w dni robocze - od 14-15 do 00:00 czasami z przerwami, w soboty i niedziele - od 8-10 do 00:00 też czasami z przerwami -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...