Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erotos [Hamachi]

Vesayos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W koncu serwer godny uwagi (moim zdaniem) Zagram juz pobieram klienta i akurat jak wroce ze szkoly to serwer bedzie za pare minut ON wiec bede mial rowne szanse z innymi graczami ^^

Opublikowano

Die. Nie ma nic z gotowca ? Bronie + zbroje są i tam pewnie pare rzeczy, lecz serwer edytowany nie jak inne . . .

Technik aka Quester Helper.

Pasjonat
Opublikowano

Prosiłbym o zrobienie zwykłego launchera z root'ami etc, ponieważ mam odpowiedniego clienta i wszystko będę widział. Zależy mi na tym, ponieważ mam neta z limitami, a z chęcią pogram!

Opublikowano

Prosiłbym o zrobienie zwykłego launchera z root'ami etc, ponieważ mam odpowiedniego clienta i wszystko będę widział. Zależy mi na tym, ponieważ mam neta z limitami, a z chęcią pogram!

Podziel sie jaki to Klient^^

Opublikowano

jest możliwość stworzenia lauchera ? ponieważ mam clienta co będę widział wszystko a nie będę pobierał Clienta bo mam limit internetu ;/

Opublikowano

Zobaczyny Co Będzie ;D Jak będzie ON wbije Lukne co i jak ;] Pozdrawiam

EDIT@

Pierwsze, to po co być punktualnym. 16:00 a serwer nie wystartowal. Mysle ze juz nie wystartuje hah

Opublikowano

Pisałem.. był problem z systemem. Musiałem reinstalować cały system, dajcie mi chwilkę i zaraz będzie online.

Opublikowano

Nowe sieci ;x niestety ;D zaraz będzie łatka.

ErotosMetin2-1

ErotosMetin2-2

ErotosMetin2-3

ErotosMetin2-4

ErotosMetin2-5

ErotosMetin2-6

ErotosMetin2-7

ErotosMetin2-8

ErotosMetin2-9

ErotosMetin2-10

ErotosMetin2-11

ErotosMetin2-12

ErotosMetin2-13

ErotosMetin2-14

ErotosMetin2-15

Hasło: 12345

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...