Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niby tak rozwija to kreatywne myślenie ale jeśli ktoś cały czas łupie w tego MC a szkoła to jedyny odpoczynek przed kompem no to nie za bardzo

-Mamo dostałem 1

- Z czego Synku

- Z tego Minecrafta

- Dlaczego ?

- A bo wszyscy kilof umieli zrobic tylko nie ja , i uwage mam bo Tomka biłem stekiem

Po wprowadzeniu mc do szkoły takie będą mieli ludzie problemy :D

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tego meinkrafta to tylko gimby napierdalają ;/ taka nudna,zjebana gra,a tyle ludzi przyciąga.

Opublikowano

Odrazu ze sql bym odszedl. Wychowywanie nałogów u dzieci, naprawde dobry pomysł. (y) BARDZO DOBRZE ZE BY NIE PRZESZŁO. Dzieciaki by sie wciagnely, i za przeproszeniem wyłożyły chu*a na nauke. Nałóg by przewyższył.

Opublikowano

Chyba ich pojebało. Minecraft niczego nie uczy i nie rozwija mózgu. To jest tylko stawianie klocków. Wybuduj taki "domek" w rzeczywistości. Gratuluję jak ci się uda. Moim zdaniem w Szwecji by to wypaliło, ale zamiast uczyć się historii, matmy to będzie każdy w minecrafta popierdalał i myślał na lekcji: " kiedy informatyka bo mi się srać chcę i muszę postawić kloca w minecrafcie" zamiast skupić się na lekcji, a później może jeszcze się na inżynierke dostanie?!

Hejtujcie mnie dzieci minecrafta, ale ja tyko wyrażam swoje zdanie.

Opublikowano

Taa , w Polsce nigdy niczego takiego nie będzie .

Już chyba od 2 czy 3 lat miały być laptopy dla wszystkich uczniów gimnazjum ...

Więc nie ma się co łudzić że jeszcze Minecrafta dorzucą . xD

Opublikowano

Taaa, a cs'a niech wprowadzą na wypadek wojny, żeby wiadomo było jak broń wygląda... NONSENS. Tylko jeszcze bardziej ich odmóżdżają.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Paranoja jakaś no co tu powiedzieć. Wypowiem się wulgarnie w spoilerze :)

Na pewno :)

No ja pierdole kurwa popierdoliło go minecraft jako przedmiot w szkole kurwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba być popierdolonym i uzależnionym żeby WPAŚĆ NA TAKI DEBILNY POMYSŁ każdy dzieciak chce kurwa zabłysnąć. Widziałem filmik dzieciaka gdzie zgapił od jakiegoś youtube nolifa filmik i fajnie nazwał "Muj komputer + granie w majkrafta + muj wyglond" To jest paranoja jakaś! Wystarczy że kurwa na tym forum zadają popierdolone pytania / robią tutoriale które bez problemów można znaleźć w google wpisując prostą frazę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ja pierdole.

@Topic:

88921017977105065071.jpg

A teraz

90396706741458413056.jpeg

I zapierdzielaj do:

89338625055143011271.jpg

I naucz się do odpowiedzi przy tablicy (ojoj, musiałem dobudować wierzyczkę do mojego zameczku :PP więc się nie nauczyłem, przyjdę na poprawe..)

33324178703309066987.jpg

Bo minecraft jak i gry są ważniejsze ? Mi do życia nie jest potrzebny najnowszy bf, crysis i inne badziewia. Wstarczy mi zwykła, prosta gierka FPS o małej popuarności (co przekłada się na brak noobów oraz najlepszych graczy z całej gry, którzy grają w to od ponad 7 lat). Do czego to zmierza?????? Najnowsze ajfoniki, es czwóreczki, el dżiki i inne badziewia. Takie rzeczy do życia nie są potrzebne. Jak pisałem wystarczy mi prosta gierka, wychodzenie na dwór, gdzieś sobie wyjechać na świeże powietrze, a nie w chemicznym powietrzu i już. Po co mi te najnowsze gównienka? Na swoim lapotpie, który ma 4 rdzeniowy procek (i5 3210M) zainstalowałem wcześnie jte najnowsze gry. Nie podobają mi się, a dostrzegam w nich dużo bugów graficznych. I TEN LAPTOP TO JAKIEŚ BADZIEWIE 100% PLASTYKU, LAGUJE SIĘ Z PRZECIEŻ NAJNOWSZYM SYSTEMIKIEM WINDOWS 8, KTÓRY JEST NAJWYDAJNIEJSZY PRZECIEŻ.. MÓJ KOMPUTER 2 rdzeniowy 1 GB ram chodzi lepiej niż te gówno z 6 GB ram ddr3, dyskiem 1 tb .....................................................................................................

Takim tokiem można napisać: Niech dodadzą przedmiot "Gry" i będą grupy "Majncraft" "nowoczesne badzieiwie 1", "nowoczesne badzieiwie 2" i tak dalej..

Ta gra po pierwsze jest niezoptymalizowana i nawet osobie z GTX 690 może lekko pewnie przyciąć ! Żenada jakaś ten dzisiejszy świat, ta gra, urządzenia plastykowe i reszta badziewi. Dlaczego klasyczne gierki nie są najpopularniejsze? To mam rozumieć, że powinienem zrezygnować z mojej pierwszej gry, w którą zaczęłem grać z powodu, że jestem

Do porównania 2 pralki. Jedna była kupiona parenaście lat temu i działa wziąż, a nowa zepsuła się 2 razy (coś przetarło się..). Dzisiejsze sprzęt, gry, urządzenia to jednym słowem BADZIEWIE i nadal będę grać w grę, w którą zacząłem grać od dzieciństwa.. Dokładnie od 2004 roku. Tyle na ten temat. Gra jest również dla mnie cenna, że aż mam archiwum modyfikacji, plików serwerowych, które już wygasły z internetu i pewnie ja je tylko posiadam.

Opublikowano

W tego meinkrafta to tylko gimby napierdalają ;/ taka nudna,zjebana gra,a tyle ludzi przyciąga.

a twoim zdaniem jakie gry są fajne ? piszesz że zjebana bo niektórzy to na serio z tym przesadzają grając się tak tym zachwycają jak by nie wiem co to było

ale dlamnie ta gra jest neutralna a wprowadzenie gier zamiast lekcji to lekkie przegięcie no na co jest szkoła jak mają tam gry wprowadzać

a w wojsku to ponoć w bf napierdzielają żeby się wyszkolić

a zamiast szkół rolniczych to symulator farmy bedzię

@up jak chcesz fajnego FPS mało popularnego to Army Rage polecam :D

Opublikowano

Mnie to już irytuje wszędzie tylko minecraft, minecraft i minecraft !!! Dzieciaki o niskim pojęciu robią błędy ortograficzne, na świeżym powietrzu nie porafią się odnaleźć wśród innych i grają w "Minecraft in real world", kopią żelazo [cenzura :)] z trawy, walczą z połamaną gałęzią itp. A to wynika właśnie z tej gry. Siedzą grubasy z tłustymi tyłkami przed komputerem i cwaniaczą, jak pograć dłużej -,-

Osobiście wolę prawdziwe, klasyczne gry.

Pisze sobie dwóch kolegów poprzez chat majnkraftowy: (T - Tomek, G - Grzesiek np. :D)

T : Siema kolego majkrafta grzesiu, kiedy idziemy na klipera?

G : czekaj rozwalam wlasnie pajonka, bende mial pajenczyne.

T : a ja wlasnie pisze z grzeskiem i napisal mi ze rozwala pajonka

G : moje z wami gadac, proszzzzzzzeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Bardzo wykształceni koledzy.

Opublikowano

Tylko ja jak zobaczyłem ten temat pomyślałem o jakimś trollu?

Zwykle tego nie piszę, ale taki pomysł to jest szczyt idiotyzmu. Boże.... ( nie wzywam imienia Pana Boga swego na daremno...).

Mam takich kolegów co grają w to non stop. Teraz w tej chwili zmienili chyba orientację seksualną. Nie mówię, że gra jest zła, czy coś ale no bez przesady...

Ja się teraz zastanawiam który taki mądry i wymyślił coś takiego... Ludzie no...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tylko ja jak zobaczyłem ten temat pomyślałem o jakimś trollu?

Zwykle tego nie piszę, ale taki pomysł to jest szczyt idiotyzmu. Boże.... ( nie wzywam imienia Pana Boga swego na daremno...).

Mam takich kolegów co grają w to non stop. Teraz w tej chwili zmienili chyba orientację seksualną. Nie mówię, że gra jest zła, czy coś ale no bez przesady...

Ja się teraz zastanawiam który taki mądry i wymyślił coś takiego... Ludzie no...

gdy wyjdą na zewnątrz nie wiedzą jak pies wygląda i jeszcze orientacje zmieniają ? i do czego to prowadzi ?

20uf7f1m0ww1_t.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Taa... już sobie to wyobrażam w Polsce...

Nauczycielka która nic nie ogarnia i czyta polecenia z kartki;

Olbrzymie lagi- bo XPeki zamontowane w większości szkół mają najwyżej 1gb ramu, a u mnie komputery mają 500mhz (tak, to tyle co w KOMÓRKACH z niskiej półki) i 250 ramu (nie ma co narzekać- po co więcej, jak odpala się tylko office, worda?);

Darcie się na uczniów za klikanie force update;

Olbrzymi zalew bzdurnych, tworzonych potajemnie save`ów, o nazwach typu "h*j", "g*wno" i zasypanych tabliczkami z przekleństwami i zalanymi lawą

Ciche wchodzenie na multiplayera; I NIE CHCE TEGO W SZKOLE!
Opublikowano

Paranoja jakaś no co tu powiedzieć. Wypowiem się wulgarnie w spoilerze :)

Na pewno :)

No ja pierdole kurwa popierdoliło go minecraft jako przedmiot w szkole kurwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba być popierdolonym i uzależnionym żeby WPAŚĆ NA TAKI DEBILNY POMYSŁ każdy dzieciak chce kurwa zabłysnąć. Widziałem filmik dzieciaka gdzie zgapił od jakiegoś youtube nolifa filmik i fajnie nazwał "Muj komputer + granie w majkrafta + muj wyglond" To jest paranoja jakaś! Wystarczy że kurwa na tym forum zadają popierdolone pytania / robią tutoriale które bez problemów można znaleźć w google wpisując prostą frazę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ja pierdole.

@Topic:

88921017977105065071.jpg

A teraz

90396706741458413056.jpeg

I zapierdzielaj do:

89338625055143011271.jpg

I naucz się do odpowiedzi przy tablicy (ojoj, musiałem dobudować wierzyczkę do mojego zameczku :PP więc się nie nauczyłem, przyjdę na poprawe..)

33324178703309066987.jpg

Bo minecraft jak i gry są ważniejsze ? Mi do życia nie jest potrzebny najnowszy bf, crysis i inne badziewia. Wstarczy mi zwykła, prosta gierka FPS o małej popuarności (co przekłada się na brak noobów oraz najlepszych graczy z całej gry, którzy grają w to od ponad 7 lat). Do czego to zmierza?????? Najnowsze ajfoniki, es czwóreczki, el dżiki i inne badziewia. Takie rzeczy do życia nie są potrzebne. Jak pisałem wystarczy mi prosta gierka, wychodzenie na dwór, gdzieś sobie wyjechać na świeże powietrze, a nie w chemicznym powietrzu i już. Po co mi te najnowsze gównienka? Na swoim lapotpie, który ma 4 rdzeniowy procek (i5 3210M) zainstalowałem wcześnie jte najnowsze gry. Nie podobają mi się, a dostrzegam w nich dużo bugów graficznych. I TEN LAPTOP TO JAKIEŚ BADZIEWIE 100% PLASTYKU, LAGUJE SIĘ Z PRZECIEŻ NAJNOWSZYM SYSTEMIKIEM WINDOWS 8, KTÓRY JEST NAJWYDAJNIEJSZY PRZECIEŻ.. MÓJ KOMPUTER 2 rdzeniowy 1 GB ram chodzi lepiej niż te gówno z 6 GB ram ddr3, dyskiem 1 tb .....................................................................................................

Takim tokiem można napisać: Niech dodadzą przedmiot "Gry" i będą grupy "Majncraft" "nowoczesne badzieiwie 1", "nowoczesne badzieiwie 2" i tak dalej..

Ta gra po pierwsze jest niezoptymalizowana i nawet osobie z GTX 690 może lekko pewnie przyciąć ! Żenada jakaś ten dzisiejszy świat, ta gra, urządzenia plastykowe i reszta badziewi. Dlaczego klasyczne gierki nie są najpopularniejsze? To mam rozumieć, że powinienem zrezygnować z mojej pierwszej gry, w którą zaczęłem grać z powodu, że jestem

Do porównania 2 pralki. Jedna była kupiona parenaście lat temu i działa wziąż, a nowa zepsuła się 2 razy (coś przetarło się..). Dzisiejsze sprzęt, gry, urządzenia to jednym słowem BADZIEWIE i nadal będę grać w grę, w którą zacząłem grać od dzieciństwa.. Dokładnie od 2004 roku. Tyle na ten temat. Gra jest również dla mnie cenna, że aż mam archiwum modyfikacji, plików serwerowych, które już wygasły z internetu i pewnie ja je tylko posiadam.

TRUE

Opublikowano

Nie dość że zeszyty na laptopy zamieniają to jeszcze gry jako przedmioty chcą. Ehh, co się dzieje z tym światem. Za 20 lat jak na chwile prądu zabraknie to będzie prawdziwa katastrofa...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

1. Kto by tego uczył? Stare baby, które nie wiadomo jakim cudem uczą tej informatyki?
2. Napierdalacie w tego minecrafta w domu i jeszcze wam mało

3. Czego to was nauczy? Kreatywności? Swoją kreatywność można wykazać na plastyce albo na innym przedmiocie, a nie w grze.

Takie jest moje zdanie, hejt na mnie: ON/off

258101b92660b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...