Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja też się wypowiem.

Minecraft to tylko sandbox i wg. mnie dodanie tego jest porąbane. Ale i tak jak by były jakieś dziecka by się posrali jak by zobaczyli endermana. A gdyby to było w Polsce to bym i tak bym na to nie chodził bo tym Mein Kraftem rzygam (no dobra czasem sam gram ale bez przesady.)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wypad z tym gównem -.-

już Polski wole z moją sorką

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o.O

No i powiedzcie mi, co osiągniecie w życiu, grając w Minecrafta podczas zajęć szkolnych?

A co, myślisz że wymienianie gór w himalajach przyda ci się w życiu?, albo nauka o polimerach?

Prawda jest taka że szkoła uczy czegoś co przydaję się tylko w szkole...

Opublikowano

A co, myślisz że wymienianie gór w himalajach przyda ci się w życiu?, albo nauka o polimerach?

Taa, nie przydaje a potem wyjdziesz z domu i nie wiesz co się wokół ciebie dzieje. Nic dziwnego że w mediach nic sensownego nie mia, bo jak wyskoczy taki kowalski jak ty: "a na co, a po co".

76561198001815076.png
Opublikowano

Widac nie u szwedow B)

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

Taa, nie przydaje a potem wyjdziesz z domu i nie wiesz co się wokół ciebie dzieje. Nic dziwnego że w mediach nic sensownego nie mia, bo jak wyskoczy taki kowalski jak ty: "a na co, a po co".

tak bo bez matury sporzywczaka nie znajdziesz...

Chyba jak jestem czegoś ciekaw to to sprawdzam

Opublikowano

Nie wiem co nie którzy w tej grze widzą i jaki jest sens grania w tą gre.

Mój młodszy brat w tą gre ciupie, zaczynał od " uczciwego grania " stawiał sobie domki, budował mosty itd. rozumiem że w wieku 10 lat dla takiego dziecka to super zabawa, ale teraz zauważyłem że od jakiegoś czasu gra na prywatnych serwerach, i tutaj nie widzę sensu, nic nie robi tylko ciągle mi mrucy że wygrał jakieś igrzyska śmierci albo chwali się że widział xxx gościa który nagrywa filmy na yt , ciągle jakieś mody, hacki pobiera itd... już olewam to bo to dziecko ale nie rozumiem jak mogą w to grać osoby w wieku powyżej 15 lat, przecież nie ma tam nic ciekawego, grafika marna a ino budujesz sobie budowle etc. więc co w tym fajnego ? widać kto miał braki klocków w dzieciństwie ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

minecraft w szkole? jak by uczniowie robili cokolwiek innego na informatyce niz tylko grali... bezsens. jak ktos chce miec bardzo mało nauki niech do zawodówki idzie

Opublikowano

minecraft w szkole? jak by uczniowie robili cokolwiek innego na informatyce niz tylko grali... bezsens. jak ktos chce miec bardzo mało nauki niech do zawodówki idzie

Gratulacje gościu który ma same 5, zostaniesz księgowym!!! (bądź księgową jeśli pójdziesz w ślady anny grockiej :D)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Minecraft jest ostatnią rzeczą jakiej brakuje w szkole! Aktualny program jest tak chujowy że jedyne czego uczy to tego co będzie nam chuja przydatne w życiu, nawet kurwa nie uczy myśleć, a niektórzy piszą że minecraft to fajny pomysł... Dodatkowa godzinka w szkole po to by nauczyć się wirtualnie przystosowania do realnego życia, gdzie grawitacja działa na gracza, moby, piasek, żwir i kowadło. To ma niby zachęcić do chodzenia do szkoły- no chyba pojebało tutaj twórcę projektu.

Co do polskich szkół to już widzę jak stara nauczycielka która powinna być już dawno na emeryturze włącza kwadratowy świat...

Jedynym plusem minecrafta w szkole są bramki logiczne, ale to jest jedna/dwie lekcje, a nie wprowadzanie "pełnoprawnego" przedmiotu.

yyy? z funduszu europejskiego?

Już to kurwa widzę jak dają nam hajs na te laptopy...

Opublikowano

Minecraft dla niemowlaków jest a nie dla gimbazy dla gimbazy lol jest niech lola wprowadza a nie :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

hahaha;D jebłem ;D

i co? granie ma pomóc w nauce? może jeszcze otworzą miejsce dla palących by mogli się bez problemów odprężyć ...

Opublikowano

jak słysze o tym pseudo craftcie to mnie głowa boli !!! Robi się ciepło przejdzie się po polu może zmądrzejecie

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Lepszy minecraft niż rysowanie w paincie na informatyce xD

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Najpierw to musza te klocki wymienic, bo na tym normalnie neta niemozna przeglodac, XXI wiek a kompy z czasow stalina...

Opublikowano

To jest bardziej dla podstawówek/przedszkoli by rozwinąć kreatywność u dzieci.

W gimbazie to czas stracony. Pojeby zaraz zaczną kutasy, sfastyki i inne debilizmy robić.

sfastyka? ale że kurwa co?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Jeżeli byłby to Minecraft z różnymi modami, np z takimi, które możemy sobie wybrać to spoko. Sama gra w sobie srednio mnie interesuję i gram w nią tylko wtedy, kiedy mam szalaban na neta, czyli bardzo żadko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

matma: ile czasu zajmie i ile potrzeba węgla aby przepalić 64 piasku jeżeli do przepalenia 20 bloków piasku potrzeba 4 węgla w czasie 2min20s.
Angielski: to już sami wiecie xD
Fizyka: coś z redstone czy coś :P
hehe nawet by było fajnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...