Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na szczęście GM pisał że wprowadzą vigory :) Oni mają tyle hajsu że prowadzenie przez jakiś czas dedyka to dla nich nic :)

Dlatego stawiam na ten serwer. Zaobserwowałem, że tu wcale warrior nie jest taki mocny jak na Pegasus więc wielki +

Fr33 wiesz może czy ktoś z Pegasus też tu idze ? Zrobimy może jakąś guild ? Ale nie tak jak wcześniej PolishTeam z czego ja z arabem byłem tylko na FW...

Serwer zapowiada się świetnie :) Sądzę, że zagoszczę tu na dłużej :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego stawiam na ten serwer. Zaobserwowałem, że tu wcale warrior nie jest taki mocny jak na Pegasus więc wielki +

Fr33 wiesz może czy ktoś z Pegasus też tu idze ? Zrobimy może jakąś guild ? Ale nie tak jak wcześniej PolishTeam z czego ja z arabem byłem tylko na FW...

Serwer zapowiada się świetnie :) Sądzę, że zagoszczę tu na dłużej :)

nie mam pojecia lisek troche gral na becie
Opublikowano

@UP

Dobry pomysł :) Nie ma lepszego serwera jak narazie... Gm robi co 2 dni patchy z masą dodatków

beztytuuipz.png

Każdy kto wbije teraz ma łatwiej :) Bo jeszcze nie ma tematu na epvp a jest już 150 graczy :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Pytanie, Gdzie lepiej zaczac grac, chcialbym sie troche pobawic w pvp z hybrydami o ile jeszcze oplaca sie takie robic? Nie chcialbym poswieciac duzo czasu na ulepszanie i zbieranie gearu, jak to wyglada na tym servie i czym rozni sie FornaX ?

sharingan1s.png
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, wczoraj na serverze wystartowała nowa gildia 'ThrowAway'. Chętnych zapraszam do pisania w grze do gracza Rogaty bądź Trufelek :)

Opublikowano

Dołącze z kolegą trochę się pobawić, już kiedyś tu graliśmy więc jak ktoś bedzie chciał jakieś taxi czy coś może pisać w grze, nie pamietam jaki nick wiec jak cos zrobie EDIT tematu

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Zauważyłem dopiero teraz tego serwa i odrobinę się nim zainteresowałem.

Mam trochę czasu i postanowiłem dołączyc :)

Mam nadzieję, że dużo ludzi gra, i statystyki umieszczone na stronie głównej nie są naciągane :)

29979.gif
Opublikowano

Chętnie zagram nick w grze LatamNaProhu

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...