Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Acha. Nowości nowościami ale no hmm...

Item Drop: 250X > Job: 200X

Czy zawsze tak musi być że po wbiciu hlvl zawsze bardziej opłaca się odpalić bota i iść na powiedzmy piwo niż zrobić z ludźmi karawanke, job ? Oczywiście robienie karawanki nie przekreśla konsumpcji w różnych formach ;)

Jak dla mnie taka różnica jest krzywdząca dla tej gry a zagrałbym lecz mam wątpliwości :/

Osobiscie przyciagam najwieksza uwage do Karawan. To jest 100x lepsze niz bocenie. Z bocenia masz lvl i slaba kase, a z 2 karawan przez 1h masz 144b (5 gwiazdkowych). Osobiscie robie 2-3 razy dziennie 5 gwiazdkowe :).

nIK5gab.gif

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym zebrać ekipę do GUILD, party, karawan itd. na tym właśnie serwerze, ażeby to wszystko mogło przebiec płynnie i pomyślnie to lepiej by było jakbyśmy o tym porozmawiali.

TS :

IP -> 3xg.pl

KANAŁ -> SCANDALICE

HASŁO -> sro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Próbowałem na gmailu , onet , wp , o2 i dalej czekam nie mogę zrobić konta

dziwne na gmailu mialem po paru sekundach a na wp po godzinie chyba
Opublikowano

będę szczery. gram w sro już od 6 lat i to jest nagorszy serwer jaki widziałem. jak można mieć itemki +40 ? ma to sens (na +17 można wbić bez większych problemów) ? zupełnie brak w tym sensu. biega tam ogromna ilość botów, nie mówiąc o tym, że cała Polska guild to boty. owszem ,są online, ale co z tego, jak ciągle tylko bot i bot ? nie polecam serwera, totalna porażka. Nie mówiąc już o cenach przedmiotów - które są ogromne (900b ?) kto to widzial...

Opublikowano

będę szczery. gram w sro już od 6 lat i to jest nagorszy serwer jaki widziałem. jak można mieć itemki +40 ? ma to sens (na +17 można wbić bez większych problemów) ? zupełnie brak w tym sensu. biega tam ogromna ilość botów, nie mówiąc o tym, że cała Polska guild to boty. owszem ,są online, ale co z tego, jak ciągle tylko bot i bot ? nie polecam serwera, totalna porażka. Nie mówiąc już o cenach przedmiotów - które są ogromne (900b ?) kto to widzial...

Bez obrazy ale jestes żałosny. Itemki +40 to nie jest latwe osiagniecie jak tam grales powinienes wiedziec. +17 bez wiekszych problemow ?? Z tego co mi wiadome to max u nas w guild +15 albo guildie pomyliles albo servery. 900 b?? Kto tu jest botem ^^ jak nawet nie zrobiles karawany temu cie zadziwia ta cena. (za 5* masz 90b+)

Polecam e-maile 10minutowe leci odrazu.

Boty? Nie wbijacie na ts to tak myślicie... (ip podane u nas w topicu)

IP Team Speaka jest podane w Noticu Guildiowym masz racje Shaitan48. Wiesz co to takiego [email protected] ?

nIK5gab.gif

Opublikowano

Dobra, założyłem konto, właśnie ściągam...

Robię chinola nukera s/s :D

full int

Nick: Nozyk

Gdzie to Notice Guildiowe znajde ? Bo wbiłbym na tego ts'a ( do piątku niestety bez micro :< )

Ps

Jaki bot działa na tym cliencie, ofc darmowy ? :D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Dobra, założyłem konto, właśnie ściągam...

Robię chinola nukera s/s :D

full int

Nick: Nozyk

Gdzie to Notice Guildiowe znajde ? Bo wbiłbym na tego ts'a ( do piątku niestety bez micro :< )

Ps

Jaki bot działa na tym cliencie, ofc darmowy ? :D

Notic Guildiowy mozesz przeczytac w momecie kiedy jestes w guildi. :D Mbot v1.12b dziala bez problemu. Odezwij sie do mnie bo mam cos tam dla ciebie jak full int.

nIK5gab.gif

Opublikowano

na pewno będe gral tylko powiedzcie mi czy jest juz polska gildia i do kogo pisac w tej sprawie moj nick jak zawsze to Venox

Stary masz napisane w temacie. Polska guildia jest ,mozesz pisac do kazdego kto jest w guildi PolishTeam zeby cie przyjął. Kazdy ma joina.Jest nas 45 wiec nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem wrazie co masz moj nick w temacie.

nIK5gab.gif

Opublikowano

mam problem z rejestracja :( nie wysyla mi na e-mail linka aktywacyjnego.

Edycja:

ok na gmailu link przychodzi zaraz po rejestracji ;) polskie e-maile - .pl nie chodza ;) robic konta na gmail !!! :)

Opublikowano

Dziś postanowiłem skończyć grę na tym serwie ponieważ nie wiedzę sensu jak dla mnie... Nie podobały mi się stalle a dokładnie ich cenny robienie tylko karawan jest nudę po jakimś czasie. 14D i te śmieszne nowe skille odpychają od klimatu silka takie jest moje zdanie tym osobą co dalej graja życzę powodzenia !

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy Wy też mieliście wczoraj freeze'y w grze, bo akurat ja miałem i to mnie zniechęciło do gry na tym serwerze, ale mogłby ktoś powiedzieć czy wczoraj akurat coś robili z serwerem ze były te freeze'y? Bo bym sobie pograł gdzieś, ale nie ma serwa ;d

sygnaturkat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...