Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer godny polecenia ;) przy starcie 2 tyg temu nie sądziłem ze zabawie tu na długo.... ale zdanie uległo szybkiej zmianie po 2 dniach gry ;) rewelacyjna zabawa ;) i szybko można się dorobić ;) dużo polaków ;) a ogólnie masa graczy unikata ciężko ubić nawet o 3 - 4 w nocy :D przypominają mi się stare dobre czasy sro kiedy masa ludzi była aktywnych ;)

Opublikowano

Download idzie jak krew z nosa

150 kB/s

Ma ktoś lepsze źródło do downloadu?

Edit: Pobrałem.

Jest jakas polska gildia?

Jest polska guildia.... Masz w temacie napisane.

nIK5gab.gif

Opublikowano

ja mam info że email sended fail. Nigdy tam sie nie rejestrowałem i adres email dwa rozne podałem to samo info ktoś pomoże?

Edit: poradziłem sobie musiało być coś zajęte nickname albo username, do zobaczenia w grze

Opublikowano

Pobieram ;d za 1h bedzie a pomoze ktoś w ogarnięciu tego serwera itp ? ?????? xc

Opublikowano

Pobieram ;d za 1h bedzie a pomoze ktoś w ogarnięciu tego serwera itp ? ?????? xc

Nie widze problemu. Napisz do mnie pomoc mile widziana.

nIK5gab.gif

Opublikowano

sorki ze nie ten temat ale nikt nie chce mi pomoc w sprawie mbota na win8

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Neon bez obrazy ale na tym serwie nikt nie pomaga nawet od ciebie z gildi ;D narazie se sam pykam moze kiedys male pvp jak za czasow newtima ;D

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

Neon bez obrazy ale na tym serwie nikt nie pomaga nawet od ciebie z gildi ;D narazie se sam pykam moze kiedys male pvp jak za czasow newtima ;D

Nie loozik przyjąlem to zupelnie pokojowo. Nie zawsze jest czas na Taxi...Proste ze tutaj duzo jest ludzi nowych ktorzy dochodza codziennie i niestety nieda sie jakos tego zgrac w jedna godzine mam na mysli wszyscy taxi np o 11:00. Bo jeden jest o 15 a drugi o 20. Mniej wiecej taximy raz dziennie, ale tak bez obrazy mowiac kiedy ja tutaj zaczolem grac nikt mi nie pomagal sam wolalem wszystko osiagnac zeby miec z tego satysfakcje , nikt ci nie pomaga od nas bo jest bardzo duzo osob nowych ktore tez musza zainwestowac czas w alchemie,exp solo zeby nie odbiegac od reszty spoleczenstwa na serverze (mam na mysli + itemow)

nIK5gab.gif

Opublikowano

właśnie pobieram jestem chętny do guild dosyć często online:D ja full str blader AleeNiuniaa

za duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...