Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra [Sezon 1][WL][Dedyk][2 Drużyny][26 S]

KosmoTost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : ObraniakMC

Coś o sobie : No to tak, jestem ogarnięty, przyznaje się do winy, umiem współpracować

Dlaczego Ty : Mogę pomagać innym ludziom, nigdy nie zdradzę swojej drużyny i toleruje wszystkich ;)

Skype ( Proszę o podanie ) : obraniak7

Czy jesteś ogarnięty : Tak, jestem

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : pOkeRowy

Coś o sobie : O sobie mogę wam powiedzieć tyle że jestem koleżeńską, miłą i ogarniętą osobą. Lubie od czasu do czasu pograć w MC na serwerach typu SkyBlock ;). A tak poza kompem to gram w siatkówkę oraz gram na gitarze elektrycznej.

Dlaczego Ty : Dobrze ogarniam minecraft'a oraz fajnie mi się gra w trybie współpracy a na tym to chyba polega ? ;) Oraz nie sprawiam żadnych problemów typu: nie przestrzeganie regulaminu.

Skype ( Proszę o podanie ) : heroninlay

Czy jesteś ogarnięty : Tak ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry ze jeszcze raz pisze ale chce sobie pograć :) Widze ze sie troche nie postarałem :)

Nick : Luki96

Coś o sobie :Mam na imię Łukasz uczęszczam do I klasy Technikum Budowlanego. Jestem z natury spokojny ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Lubie pracować w grupie i zawierać nowe znajomości :)

Dlaczego Ty : Lubie grywać na serwach na których liczy się współpraca.

Skype ( Proszę o podanie ) : Lukasz960467

Czy jesteś ogarnięty : Wydaje mi się ze tak. Przynajmniej staram się :)

Opublikowano

Nick : Winged4Ever

Coś o sobie : Nie lubie pisać coś o sobie , ponieważ chce żeby jakaś osoba mnie poznała gadając ze mną bo lepiej się można dowiedzieć

Dlaczego Ty : Ponieważ lubie grać na takich serwerach , grać z kimś i poznać fajnych i ciekawych ludzi

Skype ( Proszę o podanie ) : dawid.dera6

Czy jesteś ogarnięty : Tak jestem ale to zalezy tez dla kogo jak dla wrogów to jestem chamski ale dla ziomków jestem bardzo miły i czasami zdarzy się powiedzieć jakiś nie kulturalny wyraz no ale co można powiedzieć taka jest polska :)

Opublikowano

Nick: Faflik

Coś o sobie: Jestem ogarnięty, miły i uwielbiam współpracę a szczególnie w " mapach " typu Skyblock czy Kwadratowa Masakra.

Dlaczego ja: Ponieważ myślę, że nadaję się na ten serwer i jestem ogarnięty, moim zdaniem jeżeli dojdę do jakiejś drużyny to na pewno ta drużyna tego nie będzie żałować :)

Czy jesteś ogarnięty: Oczywiście, jestem ogarnięty, bez tego nawet nie pisałbym podania. Proszę nie patrzcie na mój wiek, tylko jak się zachowuję

:)

Opublikowano

Nick : ObraniakMC

Coś o sobie : Jestem ogarnięty, przyznaje się do winy, umiem współpracować z innymi, dzielę się z sojusznikami swoim EQ

Dlaczego Ty : Ponieważ lubię takiego typu serwery SkyBlocki, zachowuję się honorowo podczas przegranej i nie wyzywam innych

Skype ( Proszę o podanie ) : obraniak7

Czy jesteś ogarnięty : Tak jestem, bez powodu nie przeklinam na serwerach i nie patrzcie na wiek gimnazjalny, umiem się zachować :)

Opublikowano

Nick : Ballu

Coś o sobie : Poznasz mnie na skype w konferencji itp. dużo by tu pisać . Interesuję się sportami drużynowymi,grami,dziewczynkami ;D no i innymi duperelami ;D

Dlaczego Ty : Myślę że wprowadzę ciekawą atmosferę na serwerze i będą "jaja" będzie po prostu zajebiście ;D hehe

Skype ( Proszę o podanie ) : Mogę podać na priv :)

Czy jesteś ogarnięty : Każdy może napisać Tak bo chyba nie napisze że NIe :) Trochę głupie pytanie niczym w wizie do U.S.A cytuję "Czy masz zamiar podłożyc bombę w U.S.A ?" heh ;)

Ortografia : Bo to dla mnie ważne . Każdemu zdarzają się błędy ale 9,5/10

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Nick :tuptuus

Coś o sobie :Bardzo lubie Minecraft'a a jeszcze bardziej serwery typu kwadratowa masakra.Interesuje sie tez sportem i komputerami :)

Dlaczego Ty :Jestem pomocny i pracowity lubie pomagac innym igrac z innymi

Skype ( Proszę o podanie ) :tuptus1916

Czy jesteś ogarnięty :Tak jestem

JESLI MALO TO NAPISZE NA SKYPE :D

Opublikowano

Nick :Ijanita12

Coś o sobie : Mam na imię Michał, wiek podany wyżej. Interesuję się piłką nożną jak i koszykową. Jestem miły i otwarty na nowe znajomości.

Dlaczego Ty : Chciałbym pograć na tym serwerze jak i współpracować z moją drużyną.

Skype ( Proszę o podanie ) : Na Pw :)

Czy jesteś ogarnięty : Jestem ogarnięty

Opublikowano

Nick : Thoruss12

Coś o sobie : Lubię Grać W Minecraft'a

Dlaczego Ty : świetnie dogaduje się z nowo poznanymi ludźmi i lubię sobie wspólnie pobudować :) Gram też w LoLa mam 1400 elo ^^

Czy jesteś ogarnięty : Nie grief`uje dogaduje się z graczami i znam zasady ortogafii xD

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

Luki96

Winged4Ever

Faflik

Ballu

Thoruss12

Dodani ! Reszta nei dodana ! Start dziś ok. 15:00. Info wyślę wam na skype.

Opublikowano

Nick :anakin120

Coś o sobie : Jestem Oskar :D Nwm co by cię oprócz tego interesowało.

Dlaczego Ty : A dlaczego nie ? Chciałbym zagrać na takim serwerze.

Skype ( Proszę o podanie ) : osagent007

Czy jesteś ogarnięty : Tak :D

Opublikowano

Anakin nie przyjęty

UWAGA ! PROSZĘ NIE SKŁADAĆ PODAŃ ! mAMY ODPOWIEDNIĄ LICZBĘ OSÓB ! PROSZĘ ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEMATU

Opublikowano

Nick : NocnySnajper

Coś o sobie : Jestem zabawny, lubie testować gry komputerowe jak i na Xbobx'a, a także gram w piłkę nożną.

Dlaczego Ty : Nie grifuje, nie zabijam nowych, slabszych itd.

Skype ( Proszę o podanie ) :Sory, ale mam kompa zastępczego (dysk spalony), a na nim nie mam miejsca na Skype:(

Czy jesteś ogarnięty: Oczywiście.

Szkoda ....

Opublikowano

NIck: SahareF

Cos o sobie: Lubie MC. Mam na imie Kamil. lubie serwery typu KM

Dlaczego ty?:Jestem ogar. nie jestem jakis lizus np: DAj daj daj!! itp. nie wymuszam itemów od adminów.

czy jestes ogarnięty?: Tak jestem

Opublikowano

Nick : Nidor

Coś o sobie : Imię: Michal. Lubię grać w Minecrafta , Lol`a oraz wowa ;) Z poza tego uwielbiam grać w Piłkę Nożną.

Dlaczego Ty : Ponieważ chciałbym współpracować z nowymi ludźmi oraz dobrze się bawić :D

Skype ( Proszę o podanie ) : michalczerwonka12

Czy jesteś ogarnięty : Tak Jestem ogarnięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...