Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki model I5 ?

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G** nie zostaje, chcesz mieć sprzęt do dupy to bierz ale taka sama wydajność jest do kupienia za 2400 zł (bez sensu kase wydajesz na bajery, tak jak byś wolał iPhona zamiast Galaxy S3)

... O co Ci chodzi to daj mi oferte za 2400zł ktora bedzie odpowiednikiem tego mojego seta. Nie wydaje kasy na zadne bajery chce miec ladna obudowe a nie jakas "cegle". Mam Iphone 4 i nie mam ochoty na s3 bo jest moim zdanie do dupy. Pozdr.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up O co ci chodzi moge sie zapytac chce od was rad tylko wiem np. ze BQ jest lepszy od jakiegos Deusa. Ja zrobilem oferte gdzie nie chce robic o/c a wy mi non stop dajecie procesor z k lub czyms innym. To jeszcze raz co zmienili byscie na moim miejscu z tym setem :

http://www.morele.net/inventory/info/NwwlFB/ + http://www.morele.net/pamiec-crucial-ballistix-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-cl-9-9-9-24-unbuffered-non-ecc-1-5v-bls2cp4g3d1609ds1s00ceu-472804/#div4 pozdr.

Opublikowano

Jak nie chcesz OC to taki sam zestaw masz za 2300-2400 zł do kupienia a nie 3k+ za które masz HD7870 i procesor z K miażdżący 3470/3570

Po co Ci Macho i zasilacz za 4 stówy jak nawet OC nie robisz

I co za <ekhem> otworzył ten temat

Opublikowano

Jak nie chcesz OC to taki sam zestaw masz za 2300-2400 zł do kupienia a nie 3k+ za które masz HD7870 i procesor z K miażdżący 3470/3570

Po co Ci Macho i zasilacz za 4 stówy jak nawet OC nie robisz

I co za <ekhem> otworzył ten temat

Zasilacz jest po to zeby byl bo w przyszlosci bede modernizowal moj sprzet a nie mam zamiaru po roku czasu kupowac nowego zasilacza.

To prosze zrob mi zetaw za 3300 zł z tym HD7870 i z miazdzacym procesorem K. Pozdr.

Opublikowano
Zasilacz jest po to zeby byl bo w przyszlosci bede modernizowal moj roku czasu kupowac nowego zasilacza.

To prosze zrob mi zetaw za 3300 zł z tym HD7870 i z miazdzacym procesorem K. Pozdr.

Zamierzasz jechać procesor azotem i łączyć karty w crossfire ? Bo nie rozumiem potrzeby zasilacza za 5 stów czy 4

http://www.morele.net/inventory/info/km4SmD/

OC proca do 4,5 - 5 GHz, OC karty możliwe ale niekonieczne, buda i cooler porządne, chłód będzie

Opublikowano

Zamierzasz jechać procesor azotem i łączyć karty w crossfire ? Bo nie rozumiem potrzeby zasilacza za 5 stów czy 4

http://www.morele.net/inventory/info/km4SmD/

OC proca do 4,5 - 5 GHz, OC karty możliwe ale niekonieczne, buda i cooler porządne, chłód będzie

Obudowa mi sie nie podoba. Dysk ma byc 1tb. Zasilacz moze byc ale to takie duze moze. Plyta glowna jest fajna to musze przyznac. Dzieki za oferte

PS: Na yt widzialem tylko

SilentiumPC Deus G1 500W to jest to samo co

SilentiumPC Deus 500W

Opublikowano

Obudowa mi sie nie podoba. Dysk ma byc 1tb. Zasilacz moze byc ale to takie duze moze. Plyta glowna jest fajna to musze przyznac. Dzieki za oferte

PS: Na yt widzialem tylko

SilentiumPC Deus G1 500W to jest to samo co

SilentiumPC Deus 500W

Jak byś miał 5.000zł budżetu, to wtedy obudowa mogłaby Ci się nie podobać, w tym przedziale cenowym jest chyba najlepsza - pomieści praktycznie każde chłodziwo CPU, zapewni dobry obieg powietrza.

Tak, to są te same zasilacze.

Opublikowano

Jak chcesz dam dysk na 1TB, obudowa jest ładna dobra i przewiewna, jak chcesz to zmienimy ale jak dla mnie bez sensu :P

Ten zasilacz uciągnie podkręconego i5 2500k + HD7970 na lajcie

Opublikowano

Jak chcesz dam dysk na 1TB, obudowa jest ładna dobra i przewiewna, jak chcesz to zmienimy ale jak dla mnie bez sensu :P

Ten zasilacz uciągnie podkręconego i5 2500k + HD7970 na lajcie

Serio tak mowisz czy tylko chcesz mnie wkrecic zebym kupil gowno ? Obudowa jest przewiewna ale chyba nie ma miejsca na kable a nie chce miec wszystkich kabli w srodku. pozdr.

Opublikowano

Serio tak mowisz czy tylko chcesz mnie wkrecic zebym kupil gowno ? Obudowa jest przewiewna ale chyba nie ma miejsca na kable a nie chce miec wszystkich kabli w srodku. pozdr.

Nie, kable muszą być porozwalane w budzie za 180zł -.-. Wszystko da się pięknie upchać w tym Zalmania ;).

Nikt tu Cię nie chce wkręcać, nie chcesz kupować ? Nie kupuj.

Opublikowano

Nie, kable muszą być porozwalane w budzie za 180zł -.-. Wszystko da się pięknie upchać w tym Zalmania ;).

Nikt tu Cię nie chce wkręcać, nie chcesz kupować ? Nie kupuj.

No dobra zobacze jeszcze rezencje tej budy i sie zobaczy ale powiem wam ze ten deus naprawde fajny cichy i tani. Pozdr.

PS: Juz zobaczylem ta obudowe i mowie ze mi sie nie podoba jest ciasna ludzie pisza ze jest brzydko wykonana czyli nierowne krawedzie i gwinty sie wyrabiaja. Jak mam cos kupowac to kupowac to dobrze i nie zalowac :)

PS2: Ale powiem to jeszcze raz ten deus jest serio spoko cichy, tani tylko te kable mnie wnerwiaja ich jest za duzo.

PS3: I do tego 300 zł za windowsa 7 :)

PS4: Zastanawiam sie czy potrzebny mi jest ten 1tb dysk :P Jest chyba drozszy o 30 zł to nie jest duzo :P

Opublikowano

chłopie czytając cały temat usmialem się jak nigdy. Ludzie chcą Ci pomoc po co Ci procesor którego niepewni odkręcisz i wymienisz za 2lata bo Ci nie wyrobi przy OC nie ma sie czego bać temperaturę możesz obserwować w biosie i na pulpicie. Jeżeli nie chcesz aby tobie pomagać to powiedz nie kluc się ludzie się znają ty z tego co widzę raczej nie.

sygnafranc.png

Opublikowano

Franci napisał podsumowanie tego tematu, weźmiesz co chcesz, jak mówiłem chcesz to przepłacaj za Regnuma o podobnej przewiewności i funkcjonalności (Z9 to szkielet Z11 który konkuruje z Regnumem)

Opublikowano

chłopie czytając cały temat usmialem się jak nigdy. Ludzie chcą Ci pomoc po co Ci procesor którego niepewni odkręcisz i wymienisz za 2lata bo Ci nie wyrobi przy OC nie ma sie czego bać temperaturę możesz obserwować w biosie i na pulpicie. Jeżeli nie chcesz aby tobie pomagać to powiedz nie kluc się ludzie się znają ty z tego co widzę raczej nie.

Slyszalem ze jak zrobie O/C to gwarancja mi sie konczy. czy to prawda. Chce zebyscie mi pomagali dlatego napisalem do was z pomoca tylko ze jak ja mowie ze np. nie chce zalmana to wy mi wysylacie oferty z zalmanem.

Opublikowano

Po to Ci wysyłamy i tłumaczymy żebyś to wziął bo się widocznie opłaca, ale moim zdaniem powinieneś wziąć ten zestaw:

http://allegro.pl/potwor-8-rdzeni-fx-x8-4ghz-8gb-160gb-grafika-2gb-i2950276200.html

Idealny dla Ciebie, potwór 8 rdzeni super obudowa najlepsza do gier grafika i uwaga.. 16GB RAM ! Na pewno Ci się spodoba

Chcesz to płać więcej za nic, to tak jak byś wziął Poloneza z czerwonymi felgami bo ktoś napisał że są lepsze od zwykłych czarnych a w rzeczywistości różnią się wyglądem

Opublikowano

Po to Ci wysyłamy i tłumaczymy żebyś to wziął bo się widocznie opłaca, ale moim zdaniem powinieneś wziąć ten zestaw:

http://allegro.pl/potwor-8-rdzeni-fx-x8-4ghz-8gb-160gb-grafika-2gb-i2950276200.html

Idealny dla Ciebie, potwór 8 rdzeni super obudowa najlepsza do gier grafika i uwaga.. 16GB RAM ! Na pewno Ci się spodoba

Chcesz to płać więcej za nic, to tak jak byś wziął Poloneza z czerwonymi felgami bo ktoś napisał że są lepsze od zwykłych czarnych a w rzeczywistości różnią się wyglądem

No ale jak ktos pisze kurde ze zalman jest zle wykonczony to co mam to brac ? Jaka ty masz obudowe ?

PS: Zobacz to http://www.morele.ne...ry/info/LImtR2/ tylko ze cena to 3500 zł to troche za duzo. A z zalmanem wyszlo by 3 370 zl + windows 7 za 300 zł

Opublikowano

NZXT Beta, jest poziomu tego Zalmana z tym że mam mniej miejsc na wentylatory (konkretniej nie ma na dole)

Chodzisz z tą obudową że ma Ci się rozlecieć ? Ważne że jest ładna przewiewna i dobrze wykonana, źle wykonane to są tracery i iboxy z plastiku z długopisów

Idę napisać komenta pod Regnumem że jest do dupy i rozleciał się po dniu, potem taka osoba jak ty w to uwierzy

Opublikowano

NZXT Beta, jest poziomu tego Zalmana z tym że mam mniej miejsc na wentylatory (konkretniej nie ma na dole)

Chodzisz z tą obudową że ma Ci się rozlecieć ? Ważne że jest ładna przewiewna i dobrze wykonana, źle wykonane to są tracery i iboxy z plastiku z długopisów

Idę napisać komenta pod Regnumem że jest do dupy i rozleciał się po dniu, potem taka osoba jak ty w to uwierzy

NIe wszyscy musze klamac. Sa ludzie ktorzy pisza prawde.

Opublikowano

Są ludzie którzy przesadzają. Kto Ci broni doplacać do Regnuma ? My Ci próbujemy dać jak najlepszy zestaw ~3300 zł

Nie ma jakis innych obudow w cenie tego zalmana ? To daj mi prosze zestaw z dyskiem 1tb-500gb. A i czy to prawda ze gdy zrobisz o/c to gwarancja mija ?

Opublikowano

Chyba nie po to sprzedają procka tylko pod OC ? :D

CO do budy to Elite 430 ale jest mniejsza i brzydsza jak dla mnie

Tez tak myslalem ale kiedys cos tak uslyszalem :) A co do budy to jest brzydka kojarzy mi sie z wiejkim tuningiem :P Wiesz co zostanmy przy tym zalmanie :) Troche pomyslalem i doszedlem do wniosku ze to tylko stoi na podlodze i na to sie woogule nie zwraca uwagi. Ma sluzyc :)

PS: Co myslicie o tym zestawie http://www.morele.ne...ry/info/6gK96O/ ? tylko ze do tego dochodzi windows 7 za 300 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...