Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Bugowanie armat

user11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kikiki99 dodaj zmiane adresu IP bo napewno jak bugujesz komus i siedzisz na koncie to raczej nie siedzisz na swoim adresie ip prawda? toz to grozi notorycznym banem!!

wez pod uwage ze ja buguje z 2 armat i bez pomocy pokladow czy krysztalow :) zreszta jak piaslem prosze bez offtopa

Opublikowano

200 armat to robota na 5 min.

ta jasne chyba w twojej wyobrazni.Sam robilem wiec wiem

Ostanio uzywalem tego buga co kikiki99 i za pierwszym razem z 1 50 f zrobila mi sie 55f na 1 lvl nawet zlu nie bylem:)

za 2 razem zrobilo z 1 50 f tylko 5 50f na 1 lvl ale ich nie dopisalo do konta a w dzienniku byl wpis i dopiero za 3 razem zrobilo poprawnie 10 armat wiec ten sposob juz jest troche jakby "zepsuty,uszkodzony".User11 oferuje duzo lepszy sposob i praktycznie nie wykrywalny.Polecam ta osobe, a ze bierze pieniadze za armaty to sie nie dziwie bo ja tez za darmo bym nie siedzial i robil cale dnie armaty, a jak ktos chce moze sam robic albo wydac 300 zl przelewem zeby kupic sobie armaty. I to tyle wiec jak ktos ma wchodzic i oczerniac osobe dzieki ktorej wiekszosc nowych graczy i nie tylko ma juz fulla armat i nie tylko to lepiej wogole nie wchodzcie. A tak wogole pieniadze jakie on bierze to nie sa wielkie kwoty.Wiec macie wybor i narazie:)

Opublikowano

Nikt nikogo nie oczernia. Ja swojego sposobu nie podałem więc skąd wiesz jaki to sposób, żadne poklady. Potrafie z 1 armaty zrobić 200 armat. I jednorazowo wchodzi 15 armat, i robiłem to dzisiaj. Więc jeżeli nie wiesz to po co się odzywasz?

Opublikowano

Nikt nikogo nie oczernia. Ja swojego sposobu nie podałem więc skąd wiesz jaki to sposób, żadne poklady. Potrafie z 1 armaty zrobić 200 armat. I jednorazowo wchodzi 15 armat, i robiłem to dzisiaj. Więc jeżeli nie wiesz to po co się odzywasz?

Wiem jaki to bug bo uzywalem, i wiem ze pokladow sie do niego nie uzywa ale trzeba miec krysztaly i perly tak czy nie?

Opublikowano

witam czy można sie dowiedzieć dokładnie jak zbugować armatki? Próbowałem metode z perełkami i kryształkami ,ale coś nie wyszło . Nie posiadam gg jedynie na pw dzięki

Opublikowano

Witam

radze przygotowac sie na bany poniewaz juz niektore konta za ten bug zostaly zbanowane moje konto takze,wiec radze przemyslec czy warto nadal robic te armaty

Opublikowano

BP pracuje nad naprawieniem tego BUGa generalnie malo kiedy wychodzą i jest to w moim przypadku bardzo czasochłonne więc odwołuję się do mojego pierwszego posta i już nie robię armat :)

proponuję też wstrzymać się by nie narazić się na bana ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...