Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Bugowanie armat

user11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak za free to zbuguj mi 30f tak zebym mial ich ok 30 tys :D

user11 jest uczciwa osoba ale chcial zarobic na bugu a to nie w naszym stylu każdy kto ma jakiś bug go wrzuca i nie liczy na zaplate
Opublikowano

jest tu osoba która potrafi z jednej 55f na3 poz zrobic wiekszą liczbe za free !!??

Mogę ci zrobić ale potrzebne są kryształy i perly. Zeby zrobic około 15 armat potrzeba 12 kryształow i z 1-2k pereł. I masz 15 armat 55 poziom 4. Później te z poziomem 4 można przerabiać ale już na poziom 5 wiec jeszcze drożej to wychodzi. Najlepiej mieć zwykla 55.

Opublikowano

user11 jest uczciwa osoba ale chcial zarobic na bugu a to nie w naszym stylu każdy kto ma jakiś bug go wrzuca i nie liczy na zaplate

Afro bugi które można podać publicznie podaję, dziwne że o bugu na armaty ludzie przyznali się że go znają dopiero po tym jak ja założyłem nowy temat, gdzie tu Wasza uczciwość?Czemu nikt wcześniej o tym nie napisał skoro tyle osób to zna? Bug został upubliczniony i kto umie i chce czytać i ma na tyle dobrego neta robi to sobie sam, kto nie ma do tego warunków zgłasza się do mnie, nikogo nie zmuszam do korzystania z moich usług, wiele osób w moim temacie też się oferuje że buguje armaty i chwała im za to bo ja już nie wyrabiam :D

AFRO cenię sobie czas jaki poświęcam dla ludzi, nikogo nie okradam, nikogo nie oszukałem, jako pierwszy na tym forum w ogóle napisałem o istnieniu takowego buga.

Powiedz mi skoro sam wiesz ile czasu zajmuje bugowanie - zrobiłbyś każdemu kto do Ciebie napisze na gadu armatki?

Dziękuję potencjalnym osobom, którym zrobiłem armaty, że napisały, zaufały i doceniły, że czas który się poświęca na robienie bugu docenili.

Tyle w tym temacie i proszę o nie robienie OFF TOPA w tym temacie, nie temu ma służyć ten post, wszelkie zażalenia czy uwagi proszę na PW a nie zaśmiecać forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...