Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Info) Bugowanie armat

user11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Go jest naprawde słowny zrobil mi armaty. Nie jest zadnym oszustem jak wiekszosc, wszystko bylo sprawnie i profesjonalnie zrobione tak jak sie ugadalismy przed. Wielkie Dzieki Duuuuzy Plus leci

Opublikowano

Prosze bug zloto i armaty jak sprzedajecie poklady naiperw wsadzajcie armaty w poklady i dopiero sprzedawajcie

http://www.youtube.c...d&v=HwfmT3BI6dY

mam nadzeje na +

Opublikowano

i co że przed sprzedaniem wrzucisz tam armaty? co ci to da? gówno, więcej złota nie dostaniesz. Jak wrzucasz jakiegoś buga to wypadałoby go najpierw sprawdzić...

Opublikowano

Potwierdzam To nie jest oszust!!! Smialo pisac do niego nie oszukuje zrobil mi na pokaz z 23 armat do 202 oraz kase nabil!!!!

Wiellkii +++++++++++++++++++++++

Opublikowano

Bug napewno dzala oto dowud ZŁOTO: 4'123'186'698 lazlozip jak masz neta 256kb/s to zebys na glowie stanol to tego nie zrobisz i jak nie ogarniasz tematu to lepiej nie pisz a co do armat to ci same klonuja przy sprzedaniu pokladow

Opublikowano

Ile za to kasuje w takim razie?

Bug napewno dzala oto dowud ZŁOTO: 4'123'186'698 lazlozip jak masz neta 256kb/s to zebys na glowie stanol to tego nie zrobisz i jak nie ogarniasz tematu to lepiej nie pisz

A co ty mi pokazujesz ile złota masz? Na co to jest dowód? Na to, że trzeba wrzucać armatki przed sprzedaniem pokładów? Wystarczy gołe pokłady sprzedawać i na to samo wyjdziesz. Ciekawy jestem czy w takim razie widzisz w dzienniku, że sprzedałeś też armaty... Temat bugów ogarniam lepiej od ciebie i od dwóch tygodni już nie buguję złota bo mi się nie chce i mam wystarczająco dużo na swoje potrzeby.

Opublikowano

hahaha nie rozumiesz poprubij z tym jle armatami wsadzisz w poklady i jak sprzedasz go masz x2 czsami x3 ale musisz wkladac takie same rodzaje armat np 30f

Opublikowano

hahaha nie rozumiesz poprubij z tym jle armatami wsadzisz w poklady i jak sprzedasz go masz x2 czsami x3 ale musisz wkladac takie same rodzaje armat np 30f

x2 czasami x3?? Po tyle to bym nawet nie robił. Powiedz mi lepiej ile zarabiasz na czysto na jednym strzale. Mi najwięcej 600 mln wyszło.

Opublikowano

x2 czasami x3?? Po tyle to bym nawet nie robił. Powiedz mi lepiej ile zarabiasz na czysto na jednym strzale. Mi najwięcej 600 mln wyszło.

mi nawiecej weszlo 800mln a jak koles ktury zaczyna grac i sobe robi armatyki to duzo x2
Opublikowano

mi nawiecej weszlo 800mln a jak koles ktury zaczyna grac i sobe robi armatyki to duzo x2

to jaki masz net że 800mln Ci wchodzi mi jak 150 wejdzie to jest sukces :(

Opublikowano

Sposób działa, na szczęście nie musiałem nikomu dawać passów tylko sam sobie zrobiłem. Jak widać są tutaj jeszcze zaufani ludzie, którzy swoją wiedzą potrafią się dzielić i nie mówię tutaj o autorze tematu.

Dzięki Legenda1993

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...