Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][FlyBlock][SkyBlock][Dedyk][20s][2 drużyny]

Asset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: sebaxd9595

Coś o sobie: jestem nie griefującym graczem ;]

dlaczego ja: bo jestem normalny xD (w sumie to prawda)

Do jakiej drużyny: biała ;]

Opublikowano

RMCR, dawid i diaxor powinni mieć bany -,-

I jeszcze Roxy12 czy jakoś tak, bo to koleżanka Diaxora albo dawida, która też jest nieogarem i ma 12 lat... :/ A i serwer moim zdaniem spoko, tyle że jest minus - niektórzy gracze to po prostu załamka... :/

Opublikowano

Mam pytanie. Serwer jest ON dla wszystkich ? Bo jest 1 osoba, próbuje teraz wejść i jest napisane ze nie jestem zapisany do WL a w twoim poście jestem. A może jest jakaś przerwa?

Własnie wróciłem do domu i chciałem sobie pograć a tu dupa,nie da się wejść.

Opublikowano

Serwer jest na wl jak byś nie wiedział czyli tylko dla wybranych osób i na serwie jest tylko admin bo pracuje

Ferb serwer juz był juz grali ale szanowni gracze rozjebali cala mape .

Nie wiem ale jak sie uspokoje to jutro start .

a ten temat do zamkniecia.narka ide spac:)

jesli ktoś naprawde wie ze na tym serwie da sie zagrac to zostanie na serwerze a inni trudno przepadli

Opublikowano

Ferbuson15 a jak ty byś nie wiedział to napisałem że Asset mnie dodał.

A teraz z tego co przeczytałem to dzisiaj startu nie będzie więc idę spać. Szkoda pograłbym sobie. Ciekawe co w ogóle oni takiego zrobili że serwer wyłączony. Każdy w rubryce "dlaczego ja" napisali że są ogarnięci i mają ileś tam lat. Pewnie zaraz ktoś mnie "zhejtuje" za to ze mam 14 lat i sam nie jestem ogarnięty .... ,ale to się okaże na serwerze że jestem normalnym (normalniejszym bo normalnym napewno nie ) graczem.

Edit: Na jedynce leci Piła 4... to dla tych co lubią słabe,bezsensowne i krwawe horrory :) Może zmienicie zdanie i nie pójdziecie spać tak jak ja :)

Opublikowano

Ferbuson15 a jak ty byś nie wiedział to napisałem że Asset mnie dodał.

A teraz z tego co przeczytałem to dzisiaj startu nie będzie więc idę spać. Szkoda pograłbym sobie. Ciekawe co w ogóle oni takiego zrobili że serwer wyłączony. Każdy w rubryce "dlaczego ja" napisali że są ogarnięci i mają ileś tam lat. Pewnie zaraz ktoś mnie "zhejtuje" za to ze mam 14 lat i sam nie jestem ogarnięty .... ,ale to się okaże na serwerze że jestem normalnym (normalniejszym bo normalnym napewno nie ) graczem.

Edit: Na jedynce leci Piła 4... to dla tych co lubią słabe,bezsensowne i krwawe horrory :) Może zmienicie zdanie i nie pójdziecie spać tak jak ja :)

1. Ja jestem debilem i nie czuję się przez to gorszy xD(mam dystans do siebie, a to był Joke)

2. To drużyna czarnych, a mianownie Anonim, dawid, i jakiś jeszczee dziwny nick niszczyli wyspę białym, zabijali i ch i okradali. Dlatego DZISIAJ(kiedy ty to pisałeś, to też się pomyliłeś) serw MOŻE będzie otwarty.

Opublikowano

1. Ja jestem debilem i nie czuję się przez to gorszy xD(mam dystans do siebie, a to był Joke)

2. To drużyna czarnych, a mianownie Anonim, dawid, i jakiś jeszczee dziwny nick niszczyli wyspę białym, zabijali i ch i okradali. Dlatego DZISIAJ(kiedy ty to pisałeś, to też się pomyliłeś) serw MOŻE będzie otwarty.

Nie mówię że jesteś debilem, każdy jest poje... xD

No tak jak zacząłem to pisać było jeszcze wczoraj xD, spóźniłem się 3 minutki

I to dobrze że mnie tam nie było bo tez należę do czarnych (z tego co przeczytałem tutaj) i by jeszcze pomyśleli ze to wszyscy psuli grę (znaczy rozgrywkę )

Edit: Piła 4 się skończyła... , to w ogóle nie było straszne tylko bardziej trzeba było myśleć... i dlaczego ten stary koleś powiedział ze to nie koniec? Jak już leżał na stole ? Może ma jakiś wspólników? Jakby co to nie oglądałem żadnej części Piły... tylko tak urywkami na kompie jak kogoś zabijali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...