Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][FlyBlock][SkyBlock][Dedyk][20s][2 drużyny]

Asset

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : DeGradox

Coś o sobie : Jestem Parkourowcem :D

Dlaczego ja : Jestem ogarnięty nie griefuje i nie bluzgam na ludzi

Do jakiej drużyny : Obojętnie

Opublikowano

Nick:kozak4132

Coś o sobie:Spokojny gracz który chętnie się zaprzyjaźnić z innymi :)

Dlaczego ja:Ponieważ chce poznać nowych ludzi i świetnie się z nimi bawić

Do jakiej drużyny:Obojętnie

Opublikowano

Nick: Asisino

Coś o sobie : Lubię LoLa , Dziewczyny i uczę się prawa

Dlaczego ty : Jestem dość ogarnięty , zabawny i jestem duszą towarzystwa

Do jakiej Drużyny chcesz należeć : Dla mnie to moze być nawet czarna czy biała byle żeby grały ze mną ogarnięte i miłe osoby

Opublikowano

Nick: Faflik

Coś o sobie: Jestem ogarnięty, miły i uwielbiam współpracę a szczególnie w " mapach " typu Skyblock czy Kwadratowa Masakra.

Dlaczego ja: Ponieważ myślę, że nadaję się na ten serwer, no cóż, jest to wybór administratora serwera, ale moim zdaniem jeżeli dojdę do jakiejś drużyny to na pewno ta drużyna tego nie będzie żałować :) A i jeszcze oczywiście posiadam mikrofon, TS3 oraz skype.

Do jakiej drużyny chcesz należeć: Jest mi to całkowicie obojętne.

;) Mogę pomóc drużynie białej jak i zarówno drużynie czarnej.

A i PS. mam nadzieję, że te 20 minut spóźnienia z napisaniem podania to wybaczycie, bo samo podanie pisałem jakieś 5 minut :P

Opublikowano

Nick : Grappler

O mnie : Paweł, 22 lata, student z Gdańska. O kilku lat trenuję sporty walki - zapasy, bjj i mma. W wolnym czasie pykam w mc ;)

Dlaczego ja? : Ze względu na swój wiek, nie jestem dzieckiem neo, który nie wie co się dookoła niego dzieje, nie drę się do mikro, ogarniam o co chodzi na serwerze typu sky block, bo nie raz na takim grałem, lubię miłą kumpelską atmosferę podczas takiej gry i chciałbym choć trochę przełamać stereotyp i średnią wieku na serwerach, która jest dość niska. Mam nadzieję do zobaczenia na tym serwerze :) Serwus!

Drużyna : obojętnie ;)

Opublikowano

Czytajcie posty!!.Start przeniesiony na jutro lub sobote pracuje nad stroną i forum serwer juz prawie gotowy

Pozdrawiam!.

Opublikowano

Nick : Eurodos

Dlaczego ja : bo dlaczego nie? czy to takie ważne?

Do jakiej drużyny : Obojętnie

eurodos.png

Opublikowano

Nick:Ciastko

Coś o sobie:Jestem dość spokojnym człowiekiem.Lubię zawiązywać znajomości,pograć w dobrą grę,lub pograć w kosza ze znajomymi

Dlaczego ja:Myślę,że mógłbym wprowadzić miłą atmosferę do gry.Na dodatek jestem ogarem,i dobrze się biję.

Do jakiej drużyny:Obojętnie,byleby moimi towarzyszami byli mili ludzie :)

Opublikowano

@UP

Ziom,czemu kuźwa skopiowałes moje podanie?Jesteś tak ograniczony umysłowo,że nie umiesz napisać własnego?Żałosne.

OMG nie becz bo nie dostaniesz lizaka

Opublikowano

Nick : Grande5

Coś o sobie: Lubię grać w fps'y także jak w fajne tps'y, lubię siatkówkę.

Dlaczego ja: Ponieważ jestem ogarnięty, przyjazny, nie lubie jak ktoś popełnia błędy ortograficzne ale nie chodzi mi o ogonki :) Chętnie będe pomagał

Drużyna: To już jest mniej ważne tylko żeby byli w miarę ogarnięci członkowie/gracze :)

graphic.png

Opublikowano

Zapraszam do składańia dalszych podań.Podańia zostaną sprawdzone 20 minut przed startem serwera!

Weź ogarnij trochę orto.... składańia ??? podańia ???? ile ty masz lat co ??

Zresztą co sie dziwić serwery takiego typu zakładają osoby z małą inteligęcją w wieku od 12 do 14 lat.... [Klonują kwadratową masakre jak by było jej mało ] :)

Opublikowano

Nick: PolskiLechu

Coś o sobie : Lubię piłkę nożna i trochę se popykać w MC

Dlaczego ty : Jestem dość ogarnięty , i widzę ze się starasz wiec chętnie sobie pogram na tym serwie

Do jakiej Drużyny chcesz należeć :do byle jakiej :D

Opublikowano

Zresztą co sie dziwić serwery takiego typu zakładają osoby z małą inteligęcją w wieku od 12 do 14 lat.... [Klonują kwadratową masakre jak by było jej mało ] :)

Lizus, nie wiem czy wiesz ale istnieje takie coś jak dysortografia albo dysleksja i nie każdy akurat musi być nieukiem i być tępym, a może posiadać jedną z tych chorób. A jeżeli chodzi o klonowanie masakry - tak, prawda. Kwadratowa Masakra jest klonowana od jej samego początku, ale w każdym razie po prostu te serwery są popularne, a jak nie można się dostać na prawdziwą KM to ludzie po prostu zakładają nową Kwadratową Masakrę, dla tych ludzi co nie mogą się dostać na prawdziwą KM. No może jest dużo serwerów KM, ale większość z nich to były badziewia, a zawsze można dać nowemu serwerowi szansę,,, Serwer jeszcze nie wystartował a tu już hejter się znalazł :/

Opublikowano

Nick: WladziuzgorPL

Dlaczego ja: Bo mam teraz ferie i mogę nolife'ić w minecrafta bo znajomi powyjeżdżali.

Drużyna: Obojętnie mi to do jakiej mam należeć. Ważne żeby był Fun :)

Jakby co to jak będzie ten ts to niech ktos da linka do obczajenia jak on działa to bym pogadał bo nigdy nie używałem.

P.S. Jeżeli jutro w godzinach popołudniowych bezie start to nie będę mógł być, jedynie wcześniej lub 23/24 albo niedzielna noc.

Opublikowano

Kurwa!! jak mnie wkurwiaja takie przydupasy to co ze tak napisałem mam te 14 lat i chuj ale przynajmniej nie jestem neosem takim jak ty ze obrazasz ludzi na internecie dawaj real cwaniaczku...

i masz przydupasie gdzies napisane "podobne do kwadratowej masakry'? nie ma!! więc zamknij ryj

widac neos pierdolony..

Soryy ze sie tak uniosłem ale jak widze takiego cwela to co kurwa robic .Tępic chuja!!

a co do startu myśle ze sie wyrobie do jutra kolega z teamu wlasnie cos neta nie ma i musze sam ogarnąc:)

Opublikowano

Nick : NicZaNic

Coś o sobie : Lubie chodzic na zuzel , grac w pilke nozna.

Dlaczego ja : Jestem ogarniety, gralem na wielu serwerach chce sprubowac rownierz tu.

Do jakiej drużyny : Do 1 druzyny

Opublikowano

Nick:DawidT77

Cos o sobie:Mieszkam w Bialymstoku,a dokladnie w zlotorii.Mam premium.Gram w mc od alfy.

Dlaczego ja:Jestem ogarniety nie uzywam wulgaryzmow,znam komendy 10/10.Mialem wlasny serwer wiec znam sie na tym.

Druzyna :1

Opublikowano

Nick : NicZaNic

Coś o sobie : Lubie chodzic na zuzel , grac w pilke nozna.

Dlaczego ja : Jestem ogarniety, gralem na wielu serwerach chce sprubowac rownierz tu

Do jakiej drużyny : Do 1 druzyny

Opublikowano

PLFerbuson

LFFY

Gokill

Youmc123

DEv0on

ReDevil666

AnnonimPL

Szczypi0or

czariepicz

Neostr

KosmoTost

WieczuXD

XeLin

VeNerCe

MalaCzarna

bartik246

Skvist

Lobod

DeGradox

kozak4132

Asisino

Faflik

Grappler

Eurodos

Ciastko

Grande5

PolskiLechu

WladziuzgorPL

DawidT77

NicZaNic

Są to osoby ,które dostały sie na whiteliste.gratuluje!

Ale start jutro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...