Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][FlyBlock][SkyBlock][Dedyk][20s][2 drużyny]

Asset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ub7Ve.png

WBZQ7.png

FV3IB.png

LArMS.png

SPtwy.png

2nJhS.png

RU93V.png

jVoQu.png

mWMN4.png

1Pbpn.png

bsEOw.png

igIyx.png

jSSB5.png

tINtJ.png

cewBF.png

3RcA1.png

ctYH7.png

H34Tt.png

Nfqr5.png

Do skopiowania!

Nick:

Cos o sobie:

Dlaczego ty:

Do jakiej druzyny chcesz należeć:(czarna-biała)

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: PLFerbuson

Coś o sobie : Lubię piłkę nożna , Koszykówkie i trochę se popykać w MC

Dlaczego ty : Jestem dość ogarnięty , i widzę ze się starasz wiec chętnie sobie pogram na tym serwie

Do jakiej Drużyny chcesz należeć : Dla mnie to Mozę być nawet czarna czy biała dzięki temu się poznam z nowymi ludźmi

Opublikowano

Nick : LFFY

Coś o sobie :Lubię piłke nożną, Pograc se troszke ;D

Dlaczego ja : Jestem Troszke ogarniety w tych sprawach .

Do jakiej drużyny : Obojętnie ;)

Opublikowano

Nick : Gokill

Coś o sobie : Lubie grać w minecrafta z kolegami , lubie poznawać nowych ludzi .

Dlaczego ja : Bo jestem ogarnięty (9/10)w skyblocku , i jestem pro archerem !

Do jakiej drużyny : Czarnej (bo czarny pasuje do wszystkiego)

Opublikowano

Nick:Youmc123

Coś o sobie:Jestem dość spokojnym człowiekiem.Lubię zawiązywać znajomości,pograć w dobrą grę,lub pograć w kosza ze znajomymi

Dlaczego ja:Myślę,że mógłbym wprowadzić miłą atmosferę do gry.Na dodatek jestem ogarem,i dobrze się biję.

Do jakiej drużyny:Obojętnie,byleby moimi towarzyszami byli mili ludzie :)

Opublikowano

Nick: DEv0on

Coś o sobie : Lubię sporty extremalne takie jak bmx, deskorolka, snowboard itp.

Dlaczego ty : Bardzo dobrze znam sie na SkyBlockach grałem na ok 30 serwerach SkyBlock. Oraz wiem bardzo duzo o Minecraft

Do jakiej Drużyny chcesz należeć : Biała

Opublikowano

Nick: ReDevil666

Coś o sobie: Lubię gry, książki, sport.

Dlaczego ty: Umiem się zachować, jestem uczciwy, mam doświadczenie na serwerach typu skyblock.

Do jakiej drużyny chcesz należeć: Czarna, ale to tylko kolor, mogę być nawet w białej

Opublikowano

Nick: AnnonimPL

Coś o sobie : Lubie sport głównie piłkę nożną ale także interesuje się elektroniko to znaczy komputery i tym podobne.

Dlaczego ty : Dlaczego ja? ponieważ czekałem na taki serwer od dawna, tak że chciał bym poznać nowych ludzi umiem się zgrać z innymi i jestem ogarnięty a i też mam kanał na yt na razie martwy ale pomyślimy i coś będzie .

Do jakiej drużyny chcesz należeć : Kurde no trudno powiedzieć bo kolory prawie idę tyczne wiec "CZARNA". :D.

Opublikowano

Do jakiej drużyny chcesz należeć : Kurde no trudno powiedzieć bo kolory prawie idę tyczne więc CZERWON. :D.

Są białe i czarne drużyny;)

Opublikowano

NICK : Szczypi0or

COŚ O SOBIE : Jestem sympatyczny, pomocny i ogarnięty. Trenuję koszykówkę od 7 lat. W chwilach wolnych kocham pograć w Minecrafta czy Call of duty, oraz nagrać jakiegoś horrorka na kanał YT.

DLACZEGO TY : Jestem ogarnięty. Nie griefuję i nie obrażam. Nie zabijam bez powodu. Znam ortografię 10/10 ;P Lubię kwadratową masakrę + sky block :3

DRUŻYNA : Biała

Opublikowano

NICK : czariepicz

COŚ O SOBIE : Jestem miły i sympatyczny i pomocy.

DLACZEGO TY : Jestem ogarnięty , lubie servery typu Kwadratowa 3.

DRUŻYNA : Obojętnie dostosuje się,

Opublikowano

NICK : Neostr

COŚ O SOBIE : Mam na imię Tomasz, moje miasto znajduje się w woj. Małopolskim. Moje hobby to informatyka.

DLACZEGO TY : Ponieważ nie cheatuje, bluzgam, przeszkadzam. Jestem pomocny i znam zasady ortografii.

DRUŻYNA : Obojętna ale chciałbym być w niej z graczem VeNerCe. (Zaraz napisze podanie)

PS : Jeśli były by jakieś problemy z serwerem to chętnie pomogę ponieważ znam się bardzo dobrze na pluginach.

Opublikowano

Macie forum ? . Jezeli nie zgloś się na PW .

Strona i forum w budowie!

Mam takie pytanie czy będzie ts ??

Ts tak będzie ale to w swoim czasie:)

p.s do wszystkich!

Nie dam rady sie dzisiaj z tym wszystkim wyrobic wiec start jutro lub sobote to jest nadal nie pewne

Przepraszam ale jestem sam i ciężko mi wszystko ogarnąć:)

Pozdrawiam!.

Opublikowano

Podanie Moje :

Nick : KosmoTost

Coś o sobie : Mam na imię Sebastian i mieszkam w Bukownie, neidaleko Krakowa. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. W wolnej chwili lubię poczytać. Jestem zabawny i mam poczucie humoru. Zawsze można na mnie liczyć.

Dlaczego ty : Ponieważ umiem współpracować i porozumieć się z innymi. Zawsze chętnie pomagam i nikomu nie sprawiam przykrości.

Drużyna : Czarna

---------------------------------------

Podanie mojego Kolegi, ponieważ nie może założyc konta :

Nick : WieczuXD

Coś o sobie : Mam na imię Kuba. Lubię sport, międzyinnymi koszykówkę, piłkę nożną i skoki narciarskie. W wolnym dla mnie czasie, lubię pograć w gry typu Sandbox lub MMO. Jestem miły, sympatyczny i lubię kakao.

Dlaczego ty : Jestem zabawny i zawsze można na mnie liczyć. Chętnie służę radą i zawsze pomogę. Marzyłem, żeby zagrać na takim serwerze, a teraz mam okazję.

Drużyna : Czarna

Opublikowano

Nick:XeLin

Coś o sobie:Witam mam na imię Damian i mam 17 lat. Chodzę do szkoły zawodowej kierunek Kucharz.

Dlaczego ty:Sądzę że się nadam bo lubię wspólną grę i nawiązywać nowe znajomości

Do jakiej drużyny chcesz dołączyć:Czarna

Opublikowano

NICK : VeNerCe

COŚ O SOBIE : Mam na imię Kamil, moje miasto znajduje się w woj. Małopolskim. Moje hobby to sport.

DLACZEGO TY : Ponieważ nie cheatuje, bluzgam, przeszkadzam. Jestem pomocny i znam zasady ortografii.

DRUŻYNA : Obojętna ale chciałbym być w niej z graczem Neostr.

PS : Jeśli były by jakieś problemy z serwerem to chętnie pomogę .

Opublikowano

Nick: MalaCzarna

Coś o sobie : Zajmuje sie grafika i grami mn minecraftem (od 1,5 roku)

Dlaczego ty : Znam bardz dobrze minecraft jestem ogarnięta nie wdaje sie w sprzeczki grałam na wielu serwwerach i na paru miałam range administratora

Do jakiej Drużyny chcesz należeć : Biała

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

nick: bartik246

coś o sobie: Nazywam się Bartek. Lubie gra w minecrafta i jeździć na rowerze (nawet po śniegu)

dlaczego ty: Lubie takie serwery.

Do jakiej drużyny chcesz należeć: czarni

Opublikowano

Nick : Skvist

Coś o sobie :Bardzo lubie grać w MC ale zajmuje się sportem np. Snowboard , Narty itd.

Dlaczego ty : Jestem ogarnięty i potrafie się zachować w towarzystwie ludzi , nie wyzywam od debili itd.

Do której drużyny chcę się dostać : Mi to obojętne bo biały a czarny to to samo prawie. :0

Opublikowano

Nick : Lobod

Coś o sobie :Lubię piłke nożną,ręczną. Lubię serwery SkyBlock :)

Dlaczego ja : Bardzo lubię serwery SkyBlock i ta atmosferę a więc jestem otwarty na nowe serwery .

Do jakiej drużyny : Wszystko mi jedno (Biali :D)

kb8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...