Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox [Dedyk]

TechnicsAQUAMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem z reje, nie działająca strona !!!!! Zróbcie coś z tym, to zniechęca graczy

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jakieś prace trwają na serverze ? Bo wyje*ało mnie , coś tam na dole pisało , że za 10 sek nastąpi wylogowanie ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

żeby każdemu działała strona należy wejść w ścieżkę C:\Windows\System32\drivers\etc . Otwierasz przez notatnik plik hosts i dodajesz pod ostatnią linijką coś takiego 178.255.46.207 derox.pl

Nie wiem czy sie oplaca grac ile osob gra?
Opublikowano

żeby każdemu działała strona należy wejść w ścieżkę C:\Windows\System32\drivers\etc . Otwierasz przez notatnik plik hosts i dodajesz pod ostatnią linijką coś takiego 178.255.46.207 derox.pl

To co wy macie za dziadowski host?

Niestety u siebie w win 7 nie moge edytowac pliku :/

Zmiencie domene bo napewno nikt nie bedzie sie bawil w takie gowna jak "musisz edytowac plik systemowy aby zagrac " ...

Opublikowano

Czemu stronka nie dziala nie zagram póki nie bedzie dzialala !!

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Moim zdaniem powinniście zrobić pierścien który by blokował zdobywanie doświadczenia bo po wbiciu 20lvlu gildii nie mozna wiecej expa już do niej oddawać a nie chce mi sie robić gildii i czekać 1 dzień by do niej wbić

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

strona nie działa .

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Versey powiedz mi co Ci zrobie w niedziele gdzie serwerownia gdzie stoi strona jest nieczynna? dziś będzie do nich dzwonione.. bo jedni mają problem ze stroną drudzy nie i chuj wie ..

ściagnij fairewall to dlatego macie problemy z stroną
Opublikowano

Jak strona nie działa należy dodać ręcznie dnsy od Googla

https://developers.google.com/speed/public-dns/

Niestety DNSy się nie zaktualizowały widocznie u waszych dostawców Internetu

393.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwer.Zapraszam do gry i życzę powodzenia ;)

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...