Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox [Dedyk]

TechnicsAQUAMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pograłem chwilke na severze, Bardzo mi się podoba. DŁUGO czekałem na tego typu easy jeszcze napiszcie kiedy offfical zawitam na 2000%

Opublikowano

Strona działa, nie wiem o co ci chodzi. Właśnie pobieram, nareszcie jakiś easy/medium, a nie same hardy lub hard/medium. Mam nadzieję że to będzie dobry serwer, bo zużywam na niego 1 z 12 gb transferu jaki mam na miesiąc.

Opublikowano

KURWA ludzie ale macie problem ja nic nie aktywowałem a gram normalnie..

po raz kolejny pytam kiedy official ???

Opublikowano

Weźcie dodajcie jakąś ikonkę do odpalenia, a nie ten patcher. Za każdym razem sprawdza pliki a to mnie wku*wia. Tylko czas tracę.

Opublikowano

Po kliknieciu w mail aktywacyjny wyskakuje błąd na stronie ,że nie można połączyć z bazą danych .. , to samo przy logowaniu na stronie.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Weżcie poprawcie to o bonusach, bo pisze że wchodzą max, a tak nie jest.

A najlepiej zróbcie żeby wszystkie max wchodziły, to jest easy, komu chce się pół dnia eq bonować.

Opublikowano

Po kliknieciu w mail aktywacyjny wyskakuje błąd na stronie ,że nie można połączyć z bazą danych .. , to samo przy logowaniu na stronie.

gdy klikniecie w link aktywacyjne zmiencie w linku nazwe derox.pl na xartez.pl i wtedy elegancko aktywuje

bez linków wychodzących.

Opublikowano

NIEEEEE DAWAĆ MAX BONUSÓW TO ZEPSUJE SERVER ....

A i pytam poraz kolejny kiedy officialny start?

Mają być max, to jest easy, czyli łatwy, a nie jakiś zasrany hard.

Kiedy officja ? Każdy się pyta a Administracja nie zamierza chyba nawet nam odpisać .

Administracja chyba sama nie wiem kiedy oficjal.

A gdzieś w kliencie jest obejście patchera, ale nie wiem gdzie. Mogłby ktoś napisać gdzie dokładnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...